Haha iyimiş .. sizin ailenin güçlüsü sensin demek işin zor arkadaşımNeredeyse dikis mikis ben aticam o kadar vahim durumum.Ablam var kan gorunce küt bayılır .
Önce belki düzelir diye bekliyorum. Sonra kabullenmeye çalışıyorum. Kabullendikten bi kaç gün sonra yıkımını yaşıyorum. Şimdiye kadar olanlarda sonradan hatırlayıp tekrar tekrar ağladığım olmamıştı ama 2 yıl sonra tedavi sonucu olan bebeğim daha minicikken varlığına yeni yeni alışacakken düşük yapmak ömrüm boyunca her hatırladığımda beni tekrar ağlatacak sanırım.Kötü, üzücü olaylarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
yemek yeme zaten bir çeşit stresle başa çıkma yöntemidirİştahım hiç kesilmez mesela.
Hep yemeye devam ediyorum.
Karnım tok olunca mutlu hissediyorum
yemek yeme zaten bir çeşit stresle başa çıkma yöntemidir
çok güzel olurdu ah şu kilolarda olmazsaBen mutluyken de yerim ama
Hep yerim çok yerim.
Hayattaki en keyifli aktivite bence bir yemek iki uykudur
Kötü, üzücü olaylarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
çok güzel olurdu ah şu kilolarda olmazsa
yemek için yaşamak
ilerde bi aglama krizi gecireceksiniz bence duygularinizi bastirmayin.olayin yasandigi zaman uzulup aglayin sonradan aciis kotu cikiyorŞuan çıkamıyorum
Deli gibi gülüyorum eğleniyorum kaç gündür ama eksik bir şeyler var...
Kötü, üzücü olaylarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben uyuduğumda sadece ertelemiş oluyorum. Uyandığımda tekrar başlıyor üzüntüm malesefuyuyorum. uyuyunca geçer çoğu zaman. zaten yaşlılar gibi hafizam. aklimda tutamam sadece bi burukluk kalır sonradan. zamanla o da hafifler.
Ben uyuduğumda sadece ertelemiş oluyorum. Uyandığımda tekrar başlıyor üzüntüm malesef
ilerde bi aglama krizi gecireceksiniz bence duygularinizi bastirmayin.olayin yasandigi zaman uzulup aglayin sonradan aciis kotu cikiyor
Allah kimseye başa çıkamayacağı acı vermez bir şekilde başa çıkıyorumKötü, üzücü olaylarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?