Bak canım bazı insanlar yapılanı unutmaz ama bazıları da yüzüne tükürsen anlamaz.Sen seni incittikleri için mesefe koymuşsun kendince haklısın.Ama onlarda durumu toparlamaya çalışmışlar.Şimdi yeni gelen hatuna sırf sana nispet olsun diye
alırlar satarlar.Çocuğu olur sırf sen gıcık ol diye el bebek gül bebek davranırlar.Tek gelin oymuş gibi olur.Bunlara hazırlıklı ol.Ya tavrını değiştirmeyeceksin.Hep soğuk durucaksın.Ya da yavaş yavaş ilişkileri ısıtıcaksın.ama benden sana tavsiye akıllı kadın dengeyi korur.Bu kadar mesafe iyi değil.Eşini incitirsin.İlerde diğer gelinlerine ve torunlarına yapılanları görünce eşin kendini üvey gibi hisseder.Sorumlusu da sen olursun.
özür dilemek zor olur, haklısın, ama arayı düzeltmek için ille ağzınla özür dilemene gerek yok bunu saygın ve tavırlarınla yap. diğer arkadaşlarında dediği gibi ya herkesi bir nişan yemeğine çağır tebrik mayetinde ya da ara kayınvalideni düğün için telaşeniz çoktur yapabileceğim bir şey var mı diye sor, düğüne gideceğini onlara hissettir.
davranışınızı gerçekten takdir ettim..bende çok kötü şeyler yaşadım ama atılan adımları hep geri çevirdim..benim hatam bu oldu..sanırım adım atıcam..
Sende biraz elti paniği başlamış evlencek ilgi ikiye bölüncek demi:)ya birde cocuğu olurda seninki ikinci plana itilirse sen de düğüne davet beklemeden git o zaman eşinin koluna gir boşverrrr:)
ilk evlenen benim ama ilk eltim bu değil...bir eltim daha oldu 4 yıl önce..yani olay kıskançlık falan değil..tabi üzülürüm dılşarda kalırsam ama olayı sadece kıskançlığa bağlamamak gerekir..
canım senin sorunun bence tamamen yeni evlenecek kızı kıskanmam onunla iyi olmaları fikri seni bu noktaya getirmiş yoksa kayınvaliden kaynın falan hiç umrunda değil bir bahane bulmuşsun görüşmemişsin eşinde bişey dememiş ama iş başka bir geline gelince olay değişmiş seninki tamamen bencillik çekememezlik hep seni böyle sevecekler sanmışsın ama yeni gelini senin sayende daha fazla sevecekler ve sen buna dayanamayacaksın maalesef yazdıklarından benim çıkardığım bu kusura bakma..bu bayram benim ailem de sıra..bir bayram onlarda bir bayram bizde...offf yaaa ne kadar zormuş..keşke zamanında bu ukalalıkları yapmasaydım..
bir de ben kayınvalidemle sadece bayramlarda konuşurum..hiç arayıp sormam..onlar arıyorlardı,ben önünü kestim işte...artık aramıyorlar..
çok ısrarla çağırdıkları nişana gitmedim..yemeğe zaten çağıramam arada 8 saatlık mesafe var...nişana gitmemişken arayıp düğüne bişey lazımmı denirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?