nasıl başaracağım???

evet bunlarıda düşünmüyor değilim...ama en çokta o fotoğrafta eşimin yanlızlığı bana dokundu...bakalım zaman ne gösterecek..

çok ısrarla çağırdıkları nişana gitmedim..yemeğe zaten çağıramam arada 8 saatlık mesafe var...nişana gitmemişken arayıp düğüne bişey lazımmı denirmi..

davranışınızı gerçekten takdir ettim..bende çok kötü şeyler yaşadım ama atılan adımları hep geri çevirdim..benim hatam bu oldu..sanırım adım atıcam..

İnşaallah güzel sonuçlanır bence sadece eşinizin sizi koruması size olan desteği için bile adım atmanız lazım onun hatırı için eminim içten içe üzülüyordur tam tersi olabilirdi sizn yerinizde eşiniz olabilirdi ailenize böyle davranabilirdi o an ne hissedeceğinizi düşünün hem çocuğunuz içinde çok önemli olur bu adım babaanne de amca hala bunlar çok önemli.

Sende biraz elti paniği başlamış evlencek ilgi ikiye bölüncek demi:)ya birde cocuğu olurda seninki ikinci plana itilirse sen de düğüne davet beklemeden git o zaman eşinin koluna gir boşverrrr:)

Sende biraz elti paniği başlamış evlencek ilgi ikiye bölüncek demi:)ya birde cocuğu olurda seninki ikinci plana itilirse sen de düğüne davet beklemeden git o zaman eşinin koluna gir boşverrrr:)

ilk evlenen benim ama ilk eltim bu değil...bir eltim daha oldu 4 yıl önce..yani olay kıskançlık falan değil..tabi üzülürüm dılşarda kalırsam ama olayı sadece kıskançlığa bağlamamak gerekir..

ilk evlenen benim ama ilk eltim bu değil...bir eltim daha oldu 4 yıl önce..yani olay kıskançlık falan değil..tabi üzülürüm dılşarda kalırsam ama olayı sadece kıskançlığa bağlamamak gerekir..

tamam canım sen öyle diyorsan öyledir gir koluna eşinin bişey olmamış gibi git düğüne ama oynamaya kalkma bence

canım senin sorunun bence tamamen yeni evlenecek kızı kıskanmam onunla iyi olmaları fikri seni bu noktaya getirmiş yoksa kayınvaliden kaynın falan hiç umrunda değil bir bahane bulmuşsun görüşmemişsin eşinde bişey dememiş ama iş başka bir geline gelince olay değişmiş seninki tamamen bencillik çekememezlik hep seni böyle sevecekler sanmışsın ama yeni gelini senin sayende daha fazla sevecekler ve sen buna dayanamayacaksın maalesef yazdıklarından benim çıkardığım bu kusura bakma..

bayramda sıra benim ailemde demişsiniz ama
bence 2 gün kv sonra kendi ailene geç
kv gidrkende ufak tefek hediyeler alır gidersiniz özür dilemeden gönül almış olursunuz
dediginiz gibi eşiniz bunları hiç haketmemiş
onun hatırı için bu bayram ailesine gidin
arayı düzeltin dügüne kınaya eşinle beraber git
yalnız bırakma onu

çok ısrarla çağırdıkları nişana gitmedim..yemeğe zaten çağıramam arada 8 saatlık mesafe var...nişana gitmemişken arayıp düğüne bişey lazımmı denirmi..

Denir tabi neden denilmesin? ne diyecek insanlar? seni tersleyecek değiller ya, sende iyi niyetini artık onlara hissettirmiş olursun. bence sevinirler bile onca davet etmişler nişana şimdi mi ters dönecekler

Ne kadar şanslısın...

Eşinin kıymetini bil. Kaynının düğününe git, hem sen eğlen hemde etrafındaki insanları mutlu et. Bundan sonrada eşini üzme.

Ben beni çok defa üzen insanlara hep iyi davranmaya çalıştım eşimin gönlü olsun diye ama eşim yaptıklarımı asla takdir etmedi. Bazen çok üzülüyorum, kahroluyorum ve çok yoruldum.

Yapma sana değer veren seni seven insanları üzme...

Son düzenleme:
Yalnız hala kuyruğu dik tutma derdinde olmanız ne kadar haksız be bencil biri olduğunuzu gösteriyor ksr bakmayın..

Ben bana hata yapan ama hatasını anlayıp geri dönen insanları affederdım, hemen unuturdum yapılan kötülükleri çünkü hepimiz insanız nefsimiz var hatalar yapıyoruz sureklı ..

Ve en önemlisi sizin gb bir eşe sahip olsaydım sırf o üzülmesin , emekleri boşa gitmesin diye herkesle aramı düzeltir aileyi biraraya getirirdim..

Mesela önünüzde çok güzel bir fırsat var Kurban Bayramı ; kayınvalidene ve diğer cok yakın olan kalbını kırdığını düşündüğün insanlara ufak hedıyelerle al eşini çık karşılarına süpriz yap.. Münasıp bır ortamda da kayınvalidene pişman olduğunu samimiyetinle anlat..

Bu kadar işte.. İnsanlar bazen basit jestlerle bütün kırgınlıkları unutabılır..

Beni de günde 2 kez arasalar bende sinirlenirim ama eşime söylerim o iletir ailesine mesela
Haklısınız ama söyleme biçimi yanlış olmuş

Kaynınızın ne dediğini bilmiyorum
Madem fazla uzattığınızı düşünüyosunuz
Düğüne eşinizle beraber gidin

Bu olayda gururluk birşey yok.Hatanın farkındasın.O yüzden de yok buldun bunadın,yok şımardın filan demeyeceğim.Düşüncelerinder samimiysen helal olsun derim bu sağ duyun için.Bence geçmişi geçmişe göm.Özür de dileme,konuları da açma.Sadece yakınlık göster.ArA.Mesela kayınvalideni ara anne rüyamda gördüm iyi misin filan de.Böyle başlayabilirsin.Bir fedakarlık yap boz sırayı bu sefer de eşinin tarafına git.Ya da düğünde al takını git kaynına sıcak davran tebrik et yeterli.İnsanları da sonrasında evine davet et.

Hatalı olduğunu sen de çok iyi biliyorsun, gelecek eleştirileri önlemek adına da zaten giriş cümleni patlatmışsın.Tabiki anlattıklarını okuyan herkesde sana karşı bi tepki oluşuyor.Gururumu icitmeden ne yapabilirim diye soruyorsun ve işte burda da aynı hatayı yapıyorsun.Çok garip bi bakış açın var.Bence bu durumu bi şekilde düzeltsen de önemli olan kendini değiştirmen yine aynı şeyleri yapmaman, ki yapman güçlü bir ihtimal.Bence; kaynın ve nişanlısını yemeğe davet et.Katılamadım nişana deyip özür dile.Ama bence önemli olan atacağın adımın büyüklüğü değil, adımlarının istikrarlı olması...Kimseyle can ciğer ol demiyorum ama bu kadar uç noktalarda gezme, gezip de üzme kimseyi.Sana bol şans, ben eminim düzeltmek istersen düzeltirsin.Karşında sana gerçekten ( senin istediğin şekilde değil belki ama) çok değer veren insanlar var.

Çağırırlarsa git... çağırmazlarsa eşin teklif ederse git teklif etmezse bende gelebilirmiyim de o anlasın yeter... onlara nasıl geldiğin hakkında açıklama yapmamasını belirt ya da eşin anlayışlı bir insansa lafını ettirmez ve bu şekilde orada gereken saygı ve hareketlerde bulunduğunda buzlar erme için hazır hale gelir herşey hallolur.Aile iyi gibi ve bundan sonra pireyi deve yapmadan düşünerek hareket et kiiiiiii bir daha pişman olmazsın canım anlatabildim mi?

,siz samimi olursanız onlardanda bır adım gelecektir.sonrası çorap söküğü gıbı gelir zaten.bırde sanırım sizden bulamadıkları yakınlıgı yenı gelınde bulmuşlar,bunada emınım uzulmşsünüzdür.Çünkü 10 yıl rahatsız olmamışsınız şimdi rahatsızlık duyuyorsunuz yenı gelınle çok cicimli olmaları sanırım duygularınızı dürttü .Genede özeleştiri yapıp hatalarınızı anlamnız hoşuma gitti,agızdan söylenen bır özür dilerim kelimesi yerine sıcak ve samimi davranırsanız herşey kendılığinden düzelir.hakkınızda hayırlısı olsun

Bu isi esin cok rahatlikla cozebilir. Kus veya soguk olan taraflarda bi kirilmislik vardir veya hatalarini bilseler de gurur yaparlar. Esinle konusacaksin, ben hatamin farkindayim ama gurur yapip adim atamiyorum. Esiniz de ailesiyle konusacak, tamam nisana gelmedi ama cok uzuldu davet edin dugune gelir diye. Sizin esinizle konustuklarinizi anlatmasin. Siz de dugune gideceksiniz. Bence uzun suren bir sogukluk var, ozur dilemeyin madem dileyemiyorsunuz. Bazen insanlar soylemezler ama hareketleriyle anlatirlar ozur dilediklerini. Siz de oyle yapmis olursunuz. Iyi insanlara benziyorlar, onlar da uzatmazlar insallah.

Gurur yapilacak bisey göremedim, hatta hatta yapsa onlar yapmasi lazim....karsilikli bi takim hatalar olmus,biseyler yasanmis, onlar özür dilemis ve ellerinden geldigince düzeltmege ugrasmislar ama siz firsat vermemissiniz....tamam mesafenizi koruyun istiyorsaniz ama davranisinizla en cokta esinize hakkizlik ediyorsunuz...nekadar iyi bi ese sahipsiniz bence daha tam farkinda degilsiniz...insanlar size 10 adim gelmis siz bi adim atamiyorsunuz...bunun sizde farkindasiniz neden kendinizi engelliyorsunuz ki? Attiginiz bi adimla inanin esinizi cok mutlu edersiniz... Kirin seytanin bacagini,dügüne "özel" davet edilmesenizde (belliki bunu bekliyorsunuz gibi) siz yinede esinizle gidin, mesafe istiyorsaniz sadece özel günlerde arayin,ziyaret edin sayginizi gösterin...esniz bukadar sizin arkanizdayken sizde en azindan onun icin kendinizden biraz ödün verin...

Sizi resmen şımartmışlar Daha ne istiyosunuz ki. Sizi el üstünde tutmuşlar insanlar resmen. Siz daha hala kendi gururunuzu düşünüyosunuz ya sizin için çırpınan insanların ezdiğiniz gururları ne olucak. İstiyosanız kuzu kuzu gururunuzu ayaklar altına alıp gidiceksiniz. Yada oturup köşede gururunuzla baş başa kalıp kaybettiklerinize üzüleceksinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…