bazı insanlar buldukça bunuyor.merhaba arkadaşlar..forumu uzun zamandır takip ediyorum..çok düşündüm yazıp yazmamayı..çünkü bazı insanlar yardımcı olmak yerine sadece eleştirip işi farklı boyutlara sürüklüyor..
ben her eleştiriye açığım ama yardım da istiyorum..
kısaca en başından anlatayım..10 yıllık evliyim..mükemmel bir eşe sahibim bana ve kızımıza tapan bir eş..
sorun kayınvalimle benim istenme dönemimde tamamen onun hatası olan,sonra 2 günlük evliyken de birazda benim hatam olan çirkin şeyler yaşandı..kayınvalidem çok ama çokkk pişman olup hatasını telafi için çokkkk şey yaptı...eşim arada ki dengeyi çok güzel kurdu..ne onların bana laf söylemsine izin verdi ne benim söylememe izin verdi..sen ayrısın onlar ayrı dedi..beni hiçbirşeye zorlamadı..diyorum ya beni asla üzmedi..peki sorun ne diyeceksiniz??
sorun benim onları affedememem ve hep soğuk davranmalarım.hamile oldum günde 2 kez aramaya başladılar..artık aramayın yaaa dedim..terbiyesizlik ettim..onlarda artık beni çok ta umursamamaya başladılar..kızım ilk ve tek torun onların tarafta..resmen tapıyorlar...ölüyorlar..hepsi...en son 4 yıl önce büyük kayınım ile bu geçmiş olayları konuşurken bana hakaret etti..aslında çok ta kötü bir şey değildi..ama tabi eşim ve ben çok sert tepki koyduk..ben o günden beri konuşmuyorum..aslında o eşimden özzür diledi..ağzımdan kaçtı öyle demek istemedim dedi...fakat ben hani soğuk tutcam ya arayı bunu resmen kullandım..hata benim ,çok uzattım....şimdide kaynım nişanlandı..ben gitmedim..farklı bir şehirdeler..kayınbabam çok rica etti aradı..kızım ailemiz bölünmesin dedi ama ben inatlık ettim..ne ölüsüne ne dirisine dedim...eşim gitti..beni asla zorlamadı..
şimdi de nişan fotoğraflarında olmayınca ben ne yapıyorum diyorum..aslında asla kötü insan değiller..ama çok sevilmek te insanı böyle şımartıyor işte...çok ama çok önemsiyorlar aslında..böyle yapmamalıydım ...bir kaç ay sonra düğün olacak..kendimi artık iyice dışlanmış hissediyorum...beni çağırırlar mı bilmiyorum...normalde ayrıca çağrılmaz ama durumumuzu anlattım..
bir görümcem vardı...kardeşten öte....ama değerlerini bilemdim işte..
şimdi sizden istediğim bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim..onlar benden adım bekliyoırlar biliyorum..yani ben bir adım atsam eskisi gibi olmasa da onlar da düzelecek..o kadar iyi insanlar...offfff...sizden yol gösternizi bekliyorum..ama gururumu ayaklar altına almadan nasıl yapablirim..
Bir aile yemeği düzenle , hepsini davet et ve bu tatsızlıkları geçmişte bırakmak istediğiniz söyleyin.
Ben unuttum, sizde unutun diyin olsun bitsin.
Artık sizin adım atmanız lazım.
bazı insanlar buldukça bunuyor.
sonraki konunun patlamış kaynana terörü olmasını istemiyorsan kendine çeki düzen vermelisin
hiç olmadı buradaki bir kaç konuyu oku. içinde onları başının üstüne koyup gezdirme isteği bile doğabilir
Canım ne güzel işte hatanın farkına varmışsın.
Eşine yanlış yaptığını ya da çok uzadığını düşündüğünü mümkünse kayınvalidene gitmek istediğini ve konuşmak istediğini söyle.
Eminim o da sevinip daha çok sahiplenecektir seni.
Kayınvalidene de gitmeden bir kek vs yap götür, herkese artık eski konuların açılmasını istemediğini beraber mutlu huzurlu yaşamak istediğini belirt.
Kimsenin karşı koyacağını sanmıyorum.
inanılır gibi değil.
sana o kadar imrendim ki...esimin ailesi tarafından böylesi sevilip değer görmek ne kadar onur verici.
bak arkadasım eğer bu sekilde olmayı sürdürürsen esini de kaybedebilirsin.fazla naz asık usandırır misali.bak yenı gelınde geliyomus onun tavırlarıyla senın tavırların mukayese edildiği vakıt,herkese sen kusurlu görüneceksindir.esine bile...
bir bağlamda hatalarını görmen de güzel bişey.
ama bana kalırsa resmen zorla mutsuzluk yaratıyosun.kaynın alacağı dersi almıstır zaten.
esin senı düğüne gitmen konusunda yoklayacaktır,isteksiz görünme derim.
inan karşı koymazlar çok ta mutlu olurlar..
ama hani bilirsniz insanlar kendilerinden özür dilendiği zaman daha bir havaya girerler..ben kendiliğinden doğal olarak düzelsin istiyorum..böyle açık açık konuşarak değildi,küçük hareketler vasıtasıyla düzelsin istiyorum..
inan karşı koymazlar çok ta mutlu olurlar..
ama hani bilirsniz insanlar kendilerinden özür dilendiği zaman daha bir havaya girerler..ben kendiliğinden doğal olarak düzelsin istiyorum..böyle açık açık konuşarak değildi,küçük hareketler vasıtasıyla düzelsin istiyorum..
çok ama çokkk haklısın...eşim çok üzülüyor ama benden sert bir cevap gelecek diye konusunu bile açmıyor...ben zaten çok ama çok abarttım..şımardım..sanırım ilk adımı dediğin gibi düğüne gitme konusu açıldığında isteksiz olmayarak atmalıyım..
bir de gelin eşim ve benim adıma ortak face hesabına istekte bulunmuş ama ben kabul etmedim daha..o kadar birbirine bağlı saygılılar ki ben kendimi çok kötü hissdiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?