Nasıl başaracağımı bilmiyorum

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Merhaba, Konuya hemen girmek istiyorum uzun süredir kilo sorunu yaşayan biriyim boyum 1.63 kilom 69 evlenmeden önce bu kadar takmazdım yada bu kadar kilom yoktu diyebilirim ama evlendikten sonra giyimim olsun kendime bakmam olsun sorun yok evlenmeden önceki gibi giyinmeyi severim çevremdeki insanlarda söylerler çok güzel giyiniyorsun derler ama son 1 senedir kendimi iyice boşladım yalnız kilo konusunda boş verdim giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştıramaz oldum mutsuzlukda cabası geçen yıl yaz aylarında sabah kepek ekmeğine domates salatalık peynır yapar yerdim öğlen çorba akşam çorba yanında 1.5 lt su bu şekilde 67 lerden 61 kıloyu gordugum oldu çok mutluydum cevremdekıler cok zayıflasmıssın yuzun çökmüş diye diye şımardım bendeki asıl sorun eşim hiç destek çıkmıyor kılo vermemi istemiyor sen böyle çok güzelsin ben seni böyle beğeniyorum diye diye beni diyetten kılo vermekten soğuttu iyice ama ben mutlu değilim ki tek eşim değil kayınvalıdem kayınpederım onlarda aynı şeyi söyleye söyleye 69 kıloyu buldum düğüne gittim dün zayıf zayıf kızlar hiç belli etmedim mutlu gibiydim kimseye belli etmem ama içten içe kendimi yedim bitirdim geçtiğimiz bu cmt günü annemlere gittim iş çıkışı çok acıktım anne dedim babam hemen sana köfte ekmek söyleyiyim çok seversin dedi bende söyle valla baba yerim dedim sipariş verdik aklıma içecek geldi evde var mı anne dedim yok kızım dedi babamda ordan iyice duba gibi olmuşsun ne kolası dedi içime oturdu normal de babam asla öyle konuşmaz söylemez de bir anda ağzından kaçtı sanırım belli etmedim ama onlara içime oturdu o sözü diyet yapacağım diyorum ama olmuyor eski konsantre yok artık kendimi veremiyorum birde böyle destek olmayan bir eş olunca hayatımda iyice çıkmaza girdim ağustosun 2 inci haftası tatile gideceğiz eşim ile kafayı yemek üzereyim nasıl başaracağım eskisi gibi kilo vermeyi nasıl kararlı olacağım bilemiyorum

Evlendiğimde 59kg dim .6yıl geçti bitti bir kızım var ve 85kh mim durrr dedim geçenlerde ne yapıyorsun?daha 23yaşındayım.doktora gittim.ve trioid,hipoglisemi ve tansıyon çıktı diyetisyene randevu almıstım doktor iptal et bu hastalıklarla kılı veremeSin dedi.ö celıkle git bir sağlık kontrolunden gec sonrasında diyetisyene git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyetisyene de gitmiştim evlenmeden önce 8 kılo vermiştim 58 e kadar düştüm kolay kılo verebiliyorum ama bir anda alabiliyorumda diyorum ya çok istiyrum zayıflamak ama o inanç güven yok bende kendimi tanıyorum bu psikoloji ile başlarsam yarım bırakacağım hele ki böyle bir eş varken düşünüyorum ileride çocuk olsa kaç kıloya çıkarım aman yarabbim :18::18::18::18::18:

Benim eşimde destek vermiyordu sonradan azınlı oldugumu görünce tanam dedi sen başla bende gidicem başarırsan ama bi ton hastalık cıkınca zayıflayamıycagın için cok üzüldüm

Geçmiş olsun benim eşimi görsen slim fit onu görünce öyle daha da deli oluyorum

Merhaba canim grubumuza katilmak istermisin 60 -69 kilo arasi olanlar sana motivasyon acisindan iyi gelicegine inaniyorum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin kilonda öyle abartı değil yanı.ben kötü göründüğünü düşünmüyorum

Zaten herkes böyle diye diye böyle oldum ya şuan yok ama ben böyle devam edersem kendimden nefret etmeye kadar gidecek bu iş bazıları var hiç takmıyorlar nasıl imreniyorum onlara bende takmayacağım diyorum ıkı gun sonra hoopp aynı

Merhaba canim grubumuza katilmak istermisin 60 -69 kilo arasi olanlar sana motivasyon acisindan iyi gelicegine inaniyorum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi grup o katılmak isterim belki okuduklarım bana motivasyon olur

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…