Nasıl başımdan savabilirim?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar,
Bu saatte uyuyamadım. Eşimden uzakta başka bir ilde görev yapıyorum. Eşimin abisi tutturmuş haftasonu bulunduğum yere gelmek istiyorlarmış. Bana ayrı, eşime ayrı söylemiş. Üstelik 5 aylık hamileyim. 1 aile de gelmiyor. Kayınlar, görümce, eşleri, çoluk çocuk organizasyon yapıyorlar.

Geçen ara tatilde eşim çok istiyor diye abartmıyorum çoluk çocuk eş ailesi 23 kişi evimde iftar verdim. Yemekleri kayınvalidemle yaptı ama ben ayakta dönmekten ve yardım etmekten o gece yorgunluktan yatağımı bulamadım. Ayağıma belime sancı girdi

Eşimi kırmak istemiyorum ama hamile bir insanın üzerine çok gelmiyor mu sizce de? Gündüz çalışıyorum, akşam eve kendimi zor atıyorum. Üstelik hafta sonuna kalmalı cümbür cemaat bulunduğum ile gelmek istiyorlar. Eşimle nasıl kırmada konuşabilirim? Eş ailesinin nasıl başımdan savabilirim?

Ya Allah aşkına hem hamilesiniz ve birde kalabalık Aile ile gelip, size hizmet ettirecekler kendilerine pes valla..!! Eşinizle güzelce konuşun bence kırmadan incitmeden bir bahane bulsun.

Ben hamileyken, ayni mahallede oturmamiza rağmen k.v, k.p iftara gelmedi,aman sana eziyet olmasin dediler. Sizinkiler cümbür cemaat, başka şehirden,bir de yatılı gelmek istiyorlar. Hic kirar miyim, üzülürler mi diye düşünme, direk topu eşine at,esindir nihayetinde, ailesi anlayis göstermiyor o gösterir, kesinlikle gelmemeliler. Çok sinir ziplatacak bi durum, gelmeseler bile teklifi bile sinir bozucu

Sizin bulunduğunuz ilin özelliği nedir. Türbe mi var gezilecek yer mi var

Ayy ne kadar düşüncelilermiş. Bir de benimkileri bak. Gerçi kocada
bitiyor iş

Ayy ne kadar düşüncelilermiş. Bir de benimkileri bak. Gerçi kocada
bitiyor iş
Kocan bu teklifi sana sunmalarina bile izin vermemeliydi. Çalisiyorsun üstüne hamilesin, sana külfet olacaginin ailesi farkinda degil kabul ama eşin de mi değil?

Kocan bu teklifi sana sunmalarina bile izin vermemeliydi. Çalisiyorsun üstüne hamilesin, sana külfet olacaginin ailesi farkinda degil kabul ama eşin de mi değil?
Değil demek ki... Sanki keyfimden eşimden evimden uzakta hamile halimle tatil yapıyormuşum gibi davranıyorlar. Eşim en başından izin vermicekti. Tasası bana kaldı. Yarın iş var uyuyamıyorum bile (((

Değil demek ki... Sanki keyfimden eşimden evimden uzakta hamile halimle tatil yapıyormuşum gibi davranıyorlar. Eşim en başından izin vermicekti. Tasası bana kaldı. Yarın iş var uyuyamıyorum bile (((
Neden uykundan oluyorsun arkadaşım. Senin evin senin mahremin, söylersin eşine ben rahtsizim,o kadar kalabaliği nasil agirlarim diye, baktin ben söylemem diyor, muhataba kendin söylersin, artik gerisi onlara kalmis. Üzülürler mi gücenirler mi keyifleri bilir

Aranızda ki samimiyet nasıl?Mesela hamile olsam görümcemler gelecek olsa yoldan geliyorlar iki üç çeşit yemek yaparım sonrasında onlar yaparlardı.Normalde bile eşimin ailesi geldiğinde bana pek iş düşmez.Eğer böyle bir ilişki varsa aranızda bence çok sorun etmeyin

bunda kırılacak birşey yok, eşim haftasonu kendi tarafını davet etmek istedi 2 yasun da çocugum var bu sene maruz görüb dedim konu kapandı. sizde hamileyim bu sene kimseyi istemiyorum diyeceksiniz küsen kussun kırılan da kırılsın yani

KVye
Açıkça söyleyin takdir edersiniz ki hem hamileyim hem çalışıyorum çok yorgunum kendimi iyi hissetmiyorum daha müsait bir zamanda inşallah de bence eşek değillerse anlarlar siz diyemezseniz de eşiniz desin

++++
Bunu ben olsam boylece soylerim KVye. Essek degillerse anlarlar

Ufak bir yer demişsiniz gelip ne yapıyorlar yani geziyorlar mı? 23 kişi hamile bir kadının tepesine binmek için arabaya doluşup geliyorlar mı Kendi şehirlerinde yiyecek yok mu?

Tamam onlar da yapar ama ben kalabalık çekecek halde değilim cumadan gelip pazar günü giderler. Rahat bir insan değilim elimi atmadan yapamam. Çocuk gürültüsü çabası. Evde 7 Çocuk olduğunu düşünün. Bırakın hamile halimle normal halimle bile çekmesi çok zor

Eş dediğimiz insanla bu tarz şeyleri rahatlıkla konusamayacaksak kiminle konuşacağız?
O kadar kalabalığı, yatılı kabul etmek zorunda değilsiniz.
Kırmadan, incitmeden diye de kendinizi ifade etmekten kaçınmayın.
Şuan o kadar misafiri kaldıracak durumda değilim. Sen mi söylersin ben mi deyin.
Buna karşı çıkmasın bir zahmet eşiniz.
Ara tatil dediğiniz de yeni bitti zaten.
O zaman iftara almışsınız yeter yani.

Ayrıca eşinizde yokken gümbür cemaat ne diye gelip kalacaklar sizde?
Nereden baksak saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…