- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
kezbanlık konusunda ciddi bilgili konu sahibiŞimdi ben de merak ettim, bu değilse ne?Bilmiyorum yani ben böyle duymuştum yurttaki kızlardan :)
O ayrı birKonu zaten bana bayan diyen biri ile ben 10 dk oturamama.Bayan değilim kadınım deseydin.
Ayrıca Sehpa üstüne ayak konur mu kadınla erkekle alakası yok. İğrenç.
O ayrı birKonu zaten bana bayan diyen biri ile ben 10 dk oturamama.
adamın tepkisinde ne var
dövmemiş sövmemiş
terbiyesiz demiş kısaca ki hafif bile demiş
ben de onun evi sanıyorum ailesinin evine ayakkabı ile neden girdin hadi girdin ne akla hizmete ayakkabılı ayağını sehpaya koydun
benim evimde eşim koyar mesela ayağını sehpaya vs
benim umrum olmaz yani ama annesinin evinde koymaz hali ile bana da koydurmaz
eskilerin bakış açıları farklı; ama ayakta ayakkabı ile eve girmek onların evinde normal ise filmlerdeki gibi o zaman bilemedim tabii
Hemen hemen çok kişi tepkisi normal demiş.
Her defasında şaşırdım. Nasıl normal olabilir böyle bir tepki !
Bu normal bir tepkiyse , herkes böyle tepkilere alıştığı için midir ?
Hadsizlik yapmış , anamın evi demiş ( madem ailenin evi misafir çağırma) üstelik ailesine kadar dokundurmuş konuyu.
Alsaydı ayağını dizlerinin üstüne koysaydı. Sehpaya koymasının doğru olmadığını söyleseydi v.s.
Böyle tiplere zaman veriyorlar. Sonrada yok herşeyime karışıyor , yok kıskanç yok uyuşmuyoruz deniyor. Ustune de evlerine gidiyorlar.
Çocuk azarlanır gibi azarlanıyor. Birde utanmadan bağyan diye sınıflandırıyor.
Erkek uzatır ama kadınlara olmaz.
Vermeyen şu kendini aşamamış tiplere prim. Veriyorsanızda çekin o zaman ama susarak.
kezbanlık konusunda ciddi bilgili konu sahibi
bi ara hepiniz kezbansınız deyip bi güzel azarlamıştı bizihatta kezoşlar falan diye sevimli kısaltmalar yapıyo
ama işte erkek arkadaşıda hafif kezbanımsı geldi bana ama isimlendiremedim
Hemen hemen çok kişi tepkisi normal demiş.
Her defasında şaşırdım. Nasıl normal olabilir böyle bir tepki !
Bu normal bir tepkiyse , herkes böyle tepkilere alıştığı için midir ?
Hadsizlik yapmış , anamın evi demiş ( madem ailenin evi misafir çağırma) üstelik ailesine kadar dokundurmuş konuyu.
Alsaydı ayağını dizlerinin üstüne koysaydı. Sehpaya koymasının doğru olmadığını söyleseydi v.s.
Böyle tiplere zaman veriyorlar. Sonrada yok herşeyime karışıyor , yok kıskanç yok uyuşmuyoruz deniyor. Ustune de evlerine gidiyorlar.
Çocuk azarlanır gibi azarlanıyor. Birde utanmadan bağyan diye sınıflandırıyor.
Erkek uzatır ama kadınlara olmaz.
Vermeyen şu kendini aşamamış tiplere prim. Veriyorsanızda çekin o zaman ama susarak.
Be yalan söyleyim aynı tepkiyi bende verirdimama nasıl bayansın diye degil çünkü oturuşun kalkışın erkeği,kadını olmaz
Yalniz yemek sehpada degil masada yenir hanimlar. Cogunuz sehpayi yemek yemek icin kullanilir diye animlamissiniz ama en dogrusu da masada yemektir.
Tencere kapak bence.
Başlıktaki bayan nedir ya? Bu cinsiyetin adı kadın.
Sehpaya ayak koymak iğrenç bunun kadın olmakla ne alakası var, iğrençlik erkeklik için eyvalla, kadınlar için mi kabul edilemez?
Sevgili hödük ama konu sahibesi de çok görgülü bir insan sayılmaz.
Adamın tepkisi hödükçe, konu sahibesi bir garip tencere kapak olmuş yuvarlanıp gitsinler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?