- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Annesi bekliyor ama aramasını gitmesini
Canım sıkılmıştı yorumlardan şimdi canımı sıkanları görmezden geliyorum sorunu çözdümbanabenigeriver
Neyi merak ediyorum biliyor musun?
Sen üyeliğini neden iptal ettirmiştin ve ne oldu da tekrar açtırdın ?
Tutturmuştu bir ara görümceme götürmek için ben dedim ben gelmiyorum siz gidin öyle gittilerTamam da arkadaşım beklesin napalım kendi oğlu aramıyor. Sen bir kere eşinin yanında söyle anne oğluna ben diyorum ama aramıyor böylece senlik bir sıkıntı olmadığını görsünler
Canım sıkılmıştı yorumlardan şimdi canımı sıkanları görmezden geliyorum sorunu çözdüm
Ben çok iyiyim diye bir iddiam yok bunu nerden çıkarıyorsunuz anlamadım boş vaktimi burada harcıyorum kimrnrMorsever sana ilk defa yazıyorum ve gerçekten çok samimiyim. Kendine bir hobi, bir uğraş, bir ilgi alanı edinmezsen bu sekilde aslında henüz daha olmayan şeyleri kurmaya, düşünmeye ve dert etmeye devam edersin. Bu düşünce yapısı uzun vadede fiziksel hastalık olarak sana geri döner. Kendine bunu yapma. Bir birey olarak hayatına kıymet ver. Sana kıymet verenlere kıymet ver. Negatife kafa yoracagina, pozitife odaklan. Sen bakış açını guzellestirirsen hayatın güzelleşir. Kitap okumak bakış açısını guzellestirmek için iyi bir yontemdir. Allah şahit çok samimiyim.
Ne olur sana söylenenlere bir de haklılık payı olabilir mi diye bak. Bir insan ben zaten çok iyiyim, diğerleri problemli dediği noktada bir milim yol alamaz.
Görümcemin eşi askere gidecek bir iki güne.Eşime bir haftadır git gör harçlık ver diyorum.İnanın son paramı verdim ona versin diye çok birşey değil.Yok görümcemin kocası onu bayram seyran bilmez aramaz hal hatır sormazmış falan bugün artık dedim ben ailene karşı birşeyi yap dediğimde ben engelim diye düşünmesinler diye söylüyorum başka bir niyetim yok çünkü bu şekilde denk gelirimde konuşurlarsa hoş şeyler yaşamayabilir.Laf dalaşına girmek tartışmak falan istemiyorum onlarla çünkü aramızdaki farklılığın farkındayım daha fazla olumsuzluk yaşamak istemiyorum.Görümcemin kocasının bir kötülüğünüde görmedim sağ salim gider gelir inşallah.Bir haftadır eşime bunu söylediğim için beni suçladı bir giderim bir gitmem dedi insanlık için dedim ben bunu anlayamaz mı bir insan
Bana laf edilmesin diye gitmesini istiyorum bizde adettir gidene harçlık verilir
Çok kafaya takıyorsun. Bir şey söylerlerse ben eşime söyledim o yapmadı dersin. Kim ne düşünür ne söylerse söylesin sonra. Eşin sevmiyorsa para vermek istemiyorsa zorlayamazsın. Zorlarsan kötü sen olursun işte böyle.Ben çok iyiyim diye bir iddiam yok bunu nerden çıkarıyorsunuz anlamadım boş vaktimi burada harcıyorum kimrnr
Iyi de eşiniz kendisi görüşmek istemiyor onu anlatmaya calisiyorum.Aynı şehirdeyiz ama mesafemiz yürüyerek beş dakika falan ayrıca kayınvalidem hergün konuşmak istiyor eşimle telefondada olsa bunları yapmasa suçlu ben olacağım 3,5 ay nişanlı kaldım kına günü bizi onlara değiştin demiş insanlar bunlar artık aileme bana laf edilsin istemiyorum
Suçsuz olsam kimse tek laf edemez mi yani onları tanımıyorsunuz ki ben hiçbirşey yapmadım onlara hiçbirşey buna herkes şahit kendimi geçtim aileme olan tek kötü bir davranışa bile gelememKoskoca adama bir kere fikir vermek ve hatirlatmak amacli soyledin yetmedi mi? Bir hafta niye tekrarladin?
Sucsuzsan sana laf edilmesinden niye bu kadar cekiniyorsun? Cekiniyorsan adama baski yapma ters teper. Kalk kendin git. Senden bilmemeleri icin en garanti cozum. Kendi gittigin yerden kocani sakinacak degilsin ya...
O adamın bir zararı olmamış bana ben demesem biliyorum ki eşim sadece aramakla kalacaktıbu kadar çok ısrar etmedeki amaç? neden seni kötü bilsinler ya da bırak seni suçlasınlar eşin bilmiyor mu?
Cevabımda bir anormallik yok çünkü ifade yok alaycı bir kelime yok herkes anlamak istediği yerden anlıyor yapacak birşey yokTabi ki boş vaktinde ne yapacağına kimse karar veremez. Benim kimseye burada ne işin var demek haddim değil. Benim ne işim var o zaman değil mi. Benim ki sadece seni yazdıklarına bağlı olarak dışarıdan gozlemleyen biri olarak naçizane tavsiye. Farkindaysan üslubum saldırgan da değil. Buna rağmen bana cevabın hoş değil.
Suçsuz olsam kimse tek laf edemez mi yani onları tanımıyorsunuz ki ben hiçbirşey yapmadım onlara hiçbirşey buna herkes şahit kendimi geçtim aileme olan tek kötü bir davranışa bile gelemem
söylemişsiniz ısrarla ısrar etmenin amacı nedir yani?O adamın bir zararı olmamış bana ben demesem biliyorum ki eşim sadece aramakla kalacaktı
İnsanların lüzumsuz laflarına katlanamıyorum ben bunu duymak istemiyorum biryerde rastlarım boş boş konuşurlarsa gerçekten bu geldiğim son nokta olur kendimi tutamamSucsuzsaniz ya laf etmezler ya da iftira atarlar. Atsinlar ne olacak yahu o karakterdeki insanlarin lafi zerre umrumda olmaz.
Hic bir sey yapmadim herkes sahit ne demek? Tamam o zaman iste yapmadin sahidin de var hala neyden bu cekince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?