- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Mesela ne yaparsiniz kendinizi tutamayip... bosansaniz bosanamazsiniz en fazla burdaki insanlara yaptiginiz gibi dik dik konusursunuz e zaten normaldede oyle bi insansiniz.. yani insanlar icin ve hatta esiniz icin bile pek bi sey ifade ettiginizi düşünmüyorumİnsanların lüzumsuz laflarına katlanamıyorum ben bunu duymak istemiyorum biryerde rastlarım boş boş konuşurlarsa gerçekten bu geldiğim son nokta olur kendimi tutamam
Buradan reyting alıp ne yapacağım?Konuları tutana para falan mı ödeniyor benim mi haberim yok?Şu gereksiz yorumları yazmakta zahmet Etmeseniz keşkeMorsever hanimin da reytingleri pek bi yuksek. 3 saatte 10 sayfa pehh
Konunun bir onemi yok yani
Üyelerin gerçekten ciddi bir uyarı alması lazım amaçsız bir şekilde yükleniyorlar anlam veremiyorumRica ediyorum tartışma çıkarmayın, üyelerin konu açma kısıtlaması yok, bölümlere uygun olduğu sürece konu açabilirler, onların konu açma hakkı varsa sizinle yorumlamama hakkınız var.
Velev ki üye troll o zaman kötü içerik yapacaksınız, yönetim bakacak, trollse işlem yapacak değilse yapmayacak.
Dikkat çekmek için konu açan üyeler varsa yorum yazmazsınız sorun kendiliğinden çözülür, bunu yapmak zor olmasa gerek.
Herkese, herşeye karşı onyargilisin. Hep bi gardin var.İnsanların lüzumsuz laflarına katlanamıyorum ben bunu duymak istemiyorum biryerde rastlarım boş boş konuşurlarsa gerçekten bu geldiğim son nokta olur kendimi tutamam
yauv he he..Üyelerin gerçekten ciddi bir uyarı alması lazım amaçsız bir şekilde yükleniyorlar anlam veremiyorum
Exceli acsin bilgisayarindaBence yöneticiler bu kadına özel bi alan oluştursunlar buda orda tepinsin dursun kendi kendine...
Istemedigi seyleri yazanlari engelliyor :))Yaa ben cok yabancı kaldimmmneler olduuu
Sizin esinizden aciksasi böyle birsey beklemezdim cunku hep esinizi uysal dinine bagli cok iyi bir insan olarak tanimliyordunuz simdi ne ilgisi var diyeceksiniz cok ilgisi var dinimizde anne babaya sefkat ilgi onların duasi cok onemlidir bunu sizin daha iyi bilmeniz lazim sizin zorunuz olmasa ailesini ayda bir mi ziyarete gidicek esinize hic yakistiramadim dogrusuİnanın ısrar etmesem eşim sanırım ailesini ayda bir görmeye ancak gider zorla ısrarla haftada bir gidiyor
Ayy bu cook iyiAyyy kız yine mi sen ayyy koptum vallahi
Bak hele sana ne dicem "sevgili günlük" bölümü var oraya git dilediğin gibi içini dök, rahatla...
Ama lütfen kitap okumayı unutma
Diger konularda tavriniza düşüncelerinize ve yorumlariniza katilmiyordum acikcasi heyecanlanmayin hala katılmıyorum.ama eskisi kadar antipatik gelmiyorsunuz bana Hatta burda gozum sizi ve maceralarinizi arar olduKonuyla alakasız yorum yapıyorsunuz ne demeliyim.Onlarla uğraşmak yerine burada takılıyorum rahatsız mı oldunuz?
iyi ki kotulugunu gormemissin yoksa sagsalim gelemezdi.. dua da bile kriter varGörümcemin kocasının bir kötülüğünüde görmedim sağ salim gider gelir inşallah.Bir haftadır eşime bunu söylediğim için beni suçladı bir giderim bir gitmem dedi insanlık için dedim ben bunu anlayamaz mı bir insan
ne mutlu bana o zamanDiger konularda tavriniza düşüncelerinize ve yorumlariniza katilmiyordum acikcasi heyecanlanmayin hala katılmıyorum.ama eskisi kadar antipatik gelmiyorsunuz bana Hatta burda gozum sizi ve maceralarinizi arar oldu
saka bir yana konularinizdaki tavrınız ve üslubunuz sebebiyle artik haklida olsaniz bir antipati olusturdunuz kendinizi ifade şekliniz yanlis sanirimne mutlu bana o zaman
bende tam aksini düşünüyorum bence buradaki bir kısım insanların tavır ve uslübü yanlışsaka bir yana konularinizdaki tavrınız ve üslubunuz sebebiyle artik haklida olsaniz bir antipati olusturdunuz kendinizi ifade şekliniz yanlis sanirim
Aşırı beğen butonu olsaydı keşkeAyşecik serisi gibi yeminle ya..
Eski konuları sizler kadar önemsemiyorum adı üstünde eskiYa morsever bu konun sanki ""bakin ben aslında pinti değilim , kendi biriktirdigim parayi vermeyi teklif ettim"" diyerek bizim eski konularına dair olan düşüncelerimizi yontmak adına açılmış gibi :)
Yani evli barkli olan gorumcenin eşi askere gidecek olsa adettendir para verilir diyerek kendi birikiminden niye vereyim ne munasebet yani koskoca adam yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?