Nasıl ben suçlu oldum hayret ediyorum...

İnsanların lüzumsuz laflarına katlanamıyorum ben bunu duymak istemiyorum biryerde rastlarım boş boş konuşurlarsa gerçekten bu geldiğim son nokta olur kendimi tutamam
Mesela ne yaparsiniz kendinizi tutamayip... bosansaniz bosanamazsiniz en fazla burdaki insanlara yaptiginiz gibi dik dik konusursunuz e zaten normaldede oyle bi insansiniz.. yani insanlar icin ve hatta esiniz icin bile pek bi sey ifade ettiginizi düşünmüyorum

Morsever hanimin da reytingleri pek bi yuksek. 3 saatte 10 sayfa pehh
Konunun bir onemi yok yani
Buradan reyting alıp ne yapacağım?Konuları tutana para falan mı ödeniyor benim mi haberim yok?Şu gereksiz yorumları yazmakta zahmet Etmeseniz keşke

Rica ediyorum tartışma çıkarmayın, üyelerin konu açma kısıtlaması yok, bölümlere uygun olduğu sürece konu açabilirler, onların konu açma hakkı varsa sizinle yorumlamama hakkınız var.

Velev ki üye troll o zaman kötü içerik yapacaksınız, yönetim bakacak, trollse işlem yapacak değilse yapmayacak.

Dikkat çekmek için konu açan üyeler varsa yorum yazmazsınız sorun kendiliğinden çözülür, bunu yapmak zor olmasa gerek.

Üyelerin gerçekten ciddi bir uyarı alması lazım amaçsız bir şekilde yükleniyorlar anlam veremiyorum

İnsanların lüzumsuz laflarına katlanamıyorum ben bunu duymak istemiyorum biryerde rastlarım boş boş konuşurlarsa gerçekten bu geldiğim son nokta olur kendimi tutamam
Herkese, herşeye karşı onyargilisin. Hep bi gardin var.
Resmen olmamış belki de hiç olmayacak şeyleri kurup şimdiden nasıl davransam, nasıl tepki versem diye planlar yapıyorsun. Ve hepsi olumsuz şeyler.
Bu bakış açısı ve psikoljiyle mutlu olamazsın. Esin ve etrafindakileri de bezdireceksin.

Herkese bi cevabın var. Ve bunu iyi bi şey sanıyorsun.

İnanın ısrar etmesem eşim sanırım ailesini ayda bir görmeye ancak gider zorla ısrarla haftada bir gidiyor
Sizin esinizden aciksasi böyle birsey beklemezdim cunku hep esinizi uysal dinine bagli cok iyi bir insan olarak tanimliyordunuz simdi ne ilgisi var diyeceksiniz cok ilgisi var dinimizde anne babaya sefkat ilgi onların duasi cok onemlidir bunu sizin daha iyi bilmeniz lazim sizin zorunuz olmasa ailesini ayda bir mi ziyarete gidicek esinize hic yakistiramadim dogrusu

Konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz ne demeliyim.Onlarla uğraşmak yerine burada takılıyorum rahatsız mı oldunuz?
Diger konularda tavriniza düşüncelerinize ve yorumlariniza katilmiyordum acikcasi heyecanlanmayin hala katılmıyorum.ama eskisi kadar antipatik gelmiyorsunuz bana Hatta burda gozum sizi ve maceralarinizi arar oldu

iyi ki kotulugunu gormemissin yoksa sagsalim gelemezdi.. dua da bile kriter var

saka bir yana konularinizdaki tavrınız ve üslubunuz sebebiyle artik haklida olsaniz bir antipati olusturdunuz kendinizi ifade şekliniz yanlis sanirim
bende tam aksini düşünüyorum bence buradaki bir kısım insanların tavır ve uslübü yanlış

Ya morsever bu konun sanki ""bakin ben aslında pinti değilim , kendi biriktirdigim parayi vermeyi teklif ettim"" diyerek bizim eski konularına dair olan düşüncelerimizi yontmak adına açılmış gibi :)
Yani evli barkli olan gorumcenin eşi askere gidecek olsa adettendir para verilir diyerek kendi birikiminden niye vereyim ne munasebet yani koskoca adam yahu

Eski konuları sizler kadar önemsemiyorum adı üstünde eski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…