• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NASIL BİR ACI BU...

Allah şifa versin oğlunua,inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Ne kadar yükleniyorsunuz kendinize,ne demek hayatını mahvettim.zorla mı evlendirdiği Ada'mı kendinizle,zorla mı çocuğu yaptınız,zorla mı evli kalıyor sizinle,yapmayın.
Evlilik iki taraflı yürüyen bi kurum,o dayağı atarken size hele hamile haliniz ile çok iyi kocalık görevi yapıyordu?
flört dönemindemaske takıyorsun evlenince o insanı tanıyorsun ve o beni beğenmedi, istemedi, pişman oldu

Hatalarin farkindasin...
Ozaman biraz sirkelen ,daha hersey yeniden başliyor gibi düşün.
Sen istedikten sonra mutluda eder mutluda
olursun.
Temizlik neki biraz rahatsin ondan.
Calişan kadinlarda yapabiliyor ..
Kendine bir programm yap mesela her iki gün ev süpürülecek,hafta bir silinecek ,
Camaşir günü belirle vsvs..
Bunlari takvime yaz ve aksatmadan düşünmeden yap .sonuç aklinda bulunsun
Sen mutlu olmak icin yapiyorsun..
Yemekleri biraz annenden öğren yada youtube dan bak ,cok güzel tarifler var...
Cinselliğe gelince ,ne kadar cok yaparsaniz
hoşuna gider ve alişirsin.
Erkekler icin bu konu cok önemli,bazi erkekler az seks yaptimi agresif ve asabi oluyorlar.sabirlari cabuk taşiyor..
Sen seviyormuşsun eşini,ozaman oda seni sevmesini sağla.

Unutmadan:Gecmis olsun oğlun icin.Allah sabir versin
BUNLARIN HEPSİOLUR DA OĞLUM İYİLEŞECEK Mİ ACABA?ARTIK HİÇBİŞİ UMRUMDA DEĞİL?ŞU AN BEDENİMDE KANSER ŞÜPHEM VAR ONA BİLE DOKTORA GİTMİYORUM, İSTEMİYORUM ARTIK HİÇBİŞİ,

Hatalarin farkindasin...
Ozaman biraz sirkelen ,daha hersey yeniden başliyor gibi düşün.
Sen istedikten sonra mutluda eder mutluda
olursun.
Temizlik neki biraz rahatsin ondan.
Calişan kadinlarda yapabiliyor ..
Kendine bir programm yap mesela her iki gün ev süpürülecek,hafta bir silinecek ,
Camaşir günü belirle vsvs..
Bunlari takvime yaz ve aksatmadan düşünmeden yap .sonuç aklinda bulunsun
Sen mutlu olmak icin yapiyorsun..
Yemekleri biraz annenden öğren yada youtube dan bak ,cok güzel tarifler var...
Cinselliğe gelince ,ne kadar cok yaparsaniz
hoşuna gider ve alişirsin.
Erkekler icin bu konu cok önemli,bazi erkekler az seks yaptimi agresif ve asabi oluyorlar.sabirlari cabuk taşiyor..
Sen seviyormuşsun eşini,ozaman oda seni sevmesini sağla.

Unutmadan:Gecmis olsun oğlun icin.Allah sabir versin
Normalde evde anlaşamıyoruz mesela ama o gidince ev bomboş kalıyor, özlüyorum onu, onun da benden başka kimsesi yok ne anası ne babası, hepsi benim yüzümden.onsuz yapamam ama acaba boşansa da daha iyi biriyle mi evlense ben oğlumla kaderime baksam, en azından kocammutlu olsun, ne biliyim

Hadi diyelim böyle oldu bu durumda boşanırsın,başkasını eylemlerinin sonucunu kendinize yüklemeyin.hata varsa karşılıklı var
işin kötüsü anası babası kardeşi hiç aramıyorlar onu, yapayalnız kaldı kocam, mutluluğu hak eden biri ama ben onun kötü kaderi oldum
evliliğin sağlam temelleri olmalıydı aşk olmalıydı mesela, güven.maddikaygılar olmamalıydı, güvenmiyorum ona ona benimleevlendiği için acıyorum, yanlış yaptım ben

2 gündür yaşadıklarım, ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum...2,5 yıl önce bir evlilik yaptım ben, netten tanıştık, o memur ben memur evleniriz bir de çocuğumuz olur dedim, çocuk olayına takmıştım, ille de çocuk olacaktı.1,5 ay içinde alelacele evlendim, kimsenin haberi yoktu.Yukarda Allah var yalan söylemek istemem,kariyer ve maaş durumu beni cezbetti...Sevgiyoktu tam anlamıyla mantık vardı, arkamdagüçlü biri olsun istedim ve biz evlendik, onun ailesi şiddetle karşı çıktı, başım açıkmış vs.Bir nne baba olarak onlarda o kadar büyütüp iyi bir kariyeri olan oğulları için eniyisini istiyorlardı.ben anne olunca anladım...evlenmeden önce bazı şeyleri söylemedim, meselaevlendikten sonra çalışmak istemediğimi söylemedim.eşim parayı sevdiğinden ailemin varlıklı olduğunu cs anlattım ki öyle ama şu an utanıyorum bunları anlattığım için.biz evlendik ve ona maalesef kadınlık vazifemi bile yapamadım.son 2 yıldır neredeyse bir cinsel yaşantımız yok, aynı yatağa girmek vs istemedim bir süre sonra.ağır geldi bana.neyse önceleri iyiydi, sonra aşırı cimriliği beniçıldırttı, misal markete gidiyoruz benimödememi bekliyor,hamile kaldım sonra bu adamdan çokşiddetli dayak yedim, 8 haftalık hamile idim,12 haftada tekrar bir dayak vs, sonra benimle evlendiğine pişmna olduğunu annesini dinlemesini gerektiğini söyledi, hamileyken sürekli bir kavga halinde olduğumuz sonradan barıştığımız acayip dönemler yaşadık.Ben evi çekip çeviremiyordum, günlerce bulaşıklar durabiliyor mesela,ya daçamaşır yıkayamam, ya da süpürme vs yapamam, yemek de yapamadım ona amahiçsorun etmedi.

Onun hayatını mahvettiğimi anladım, kadınlık desen yok, temizlik yok yemek yok, sonra çocuğumuz oldu ve maalesef o çok istediğim çocuk doğumsal kalp anomalisiyle dünyaya geldi.33 yaşındayım ve annem çok destek oldu çocuk bakımında, ona bile yalnız bakamadım.şimdioğlum için anjiyo kararı verildi, ve ben 2 gündür ne bişiyiyebiliyorum ve içebiliyorum.nanneeee derken o kadar büyük bir sorumluluk var ki sürekli düşünüyorum, ne yapmalı diye...şimdi herşeyi unuttum oğlum iyileşsin diyorum,hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım(x kategorisinde) ondan mıoldu, karnımın üzerine bilgisayarla nete girerdim ondanmı cep telefouyla çokkonuşurdum saatlerce ondan mı, yoksa kader mi genetik mi bilmiyorum

bir o kadar da eşime üzülüyorum...Nasıl diyim eşim biraz saftır, herşeye inanır vs.keşke evlenmeseydik, keşke onun da hayatını mahvetmeseydim....Esasında seviyorum eşimi,şu an mesela o yok ve ev bomboş, ona sağlıklı bir çocuk veremedim, doğru drüst bir mesleğimyok, evi çekip çeviremiyroum.Oğluma üzül, eşime üzül, ben de hal kalmadı artık.eşim beni sevmiyor ama birlikteyiz, çocuğumuz için istanbula gidip geliyoruz, acayip muayene paraları vs ödeniyor...Belki başkasıyla evlenseydi dahaiyibir hayatı olacaktı.kötü kaderime onu da dahil ettim ve çok pişmanım hem de çok

Şu an haziran ayındayız acayip üşüyorum, astımkirizim de tuttu, dünyada sanki bir başımayım gibi, oğlumun tm sorumluluğu üzerimde ve ne yapacağımı bilmiyorum, tedavisi nasıl olacak bilmiyorum
Pisman olmussunuz belli bence duzeltmeye caba gosterin zararin neresinden donersen kardir

kocamı sevmenin dışında ona öyle bir şefkat duyuyorum ki,ilk önce flört döneminde kendimi yanlış gösterdiğimiçin öle pişmanım ki

hamile kaldım sonra bu adamdan çokşiddetli dayak yedim, 8 haftalık hamile idim,12 haftada tekrar bir dayak vs, sonra benimle evlendiğine pişmna olduğunu annesini dinlemesini gerektiğini söyledi
Esasında seviyorum eşimi,şu an mesela o yok ve ev bomboş, ona sağlıklı bir çocuk veremedim, doğru drüst bir mesleğimyok, evi çekip çeviremiyroum.

Böyle bir kocam olacak da "Seviyorum" diyeceğim öyle mi? Suratına tükürürüm öylesi adamın suratına.
Karısını görmedi gözleri de daha anasının karnındaki sabiye nasıl kıydı da vurabildi vicdansız?
Yazık be, hala daha laf ettirmiyorsunuz, mutluluğu hak ediyor diyorsunuz.
Şaka mısınız ya? Bu nedir ya?

çocuğun kalbi ilk7 haftada oluşurmuş, ilk 7 hafta şiddet olmadı,o aralar x kat. bir ilaç kullandımkas gevşetici muhtemelen ondan diyorum
Tekrar acik şifalar dilerim de ,sebebini asla bilemeyeceğin bir şey için kendini üzüp ,oğluna harcaman gereken enerjiden yediğinin farkında ol lütfen.
genetik olarak eşinin üst soyundan geliyor da olabilir.annenle baban evlenmeseydi sen olmazdın doğal olarak bebeğin de olmazdı.annen baban mı suçlu.
sen annesin,minik bir canın senin enerjine gücüne,sevgine,ihtiyacı var.lütfen silkelenip kendine gelin acilen.
Hele hele hamile iken eşine el kaldıran,birine siz eşim der tuhaf bir sevgi beslersiniz, ben kütükten hallice der çoktan (daha hamileyken) yol verirdim.

Tekrar acik şifalar dilerim de ,sebebini asla bilemeyeceğin bir şey için kendini üzüp ,oğluna harcaman gereken enerjiden yediğinin farkında ol lütfen.
genetik olarak eşinin üst soyundan geliyor da olabilir.annenle baban evlenmeseydi sen olmazdın doğal olarak bebeğin de olmazdı.annen baban mı suçlu.
sen annesin,minik bir canın senin enerjine gücüne,sevgine,ihtiyacı var.lütfen silkelenip kendine gelin acilen.
Hele hele hamile iken eşine el kaldıran,birine siz eşim der tuhaf bir sevgi beslersiniz, ben kütükten hallice der çoktan (daha hamileyken) yol verirdim.
seviyorum onu bilmiyorum, sanki korunmaya muhtaç birigibi bazen,nasıl diyim, aslında ondaki kin o alelacele verdiği verdiği evlilik kararının pişmanlığı idi, sebepleri anlayınca sonuçları görmüyorum

sebebinide boşver ama oğlumla bizi nasıl günler bakliyor bilmiyorum,ameliyat sedyesine onu nasıl vereceğim, kafamda deligbi dönüyor, napıcambilmiyorum...çok ağır bir sorumluluk

Sağlıklı çocuk veremedim ne demek ya?! Ben koptum burda. Şiddete o kadar karşıyım ama siz ne tekdir ile ne kötekle uslanmıyorsunuz. Ne bileyim okumak, cehaleti bile almış denemez. Yazık.

Ne demek sağlıklı çocuk veremedim tövbe de o spermin esinizden geldiğini unutmayın Allahta can verendir sakin ha!! Dayak evet her 5 evin 3 ünde var malesefki güzel yurdumun güzel insanlarin da dayak yiyorsan sakin durma annemi dinlemem gerek diyomus çekilmez bir erkek... sen o minicik kalpli oglusunla ilgilen iyileşmesine bak ve sonra memur mussunda çalış bak evladina sevgi yoksa zorla olmuyor iste daha mutlu edecek bir es bulursun amma 5 sene sonra amma 3 ay sonra Allah kadere ne yazdiysa:)

ben çocuk isterken hiç anomalili birçocuk olacağını düşünemedim, bu kadar acı çekeceğimi düşünmedim,çok zor yaşayan bilir

seviyorum onu bilmiyorum, sanki korunmaya muhtaç birigibi bazen,nasıl diyim, aslında ondaki kin o alelacele verdiği verdiği evlilik kararının pişmanlığı idi, sebepleri anlayınca sonuçları görmüyorum
Kafanıza mı darbe aldınız ne, inanın anlayamıyorım.Kanser şüpheniz var ve siz bunu bile öteliyorsunyz.Tekrar ediyorum annesiniz siz,oğlunuz için,kendiniz için hem psikolojik destek alın hem de diğer sağlık sorunlarınız için tıbbi yardım alın.

Ne demek sağlıklı çocuk veremedim tövbe de o spermin esinizden geldiğini unutmayın Allahta can verendir sakin ha!! Dayak evet her 5 evin 3 ünde var malesefki güzel yurdumun güzel insanlarin da dayak yiyorsan sakin durma annemi dinlemem gerek diyomus çekilmez bir erkek... sen o minicik kalpli oglusunla ilgilen iyileşmesine bak ve sonra memur mussunda çalış bak evladina sevgi yoksa zorla olmuyor iste daha mutlu edecek bir es bulursun amma 5 sene sonra amma 3 ay sonra Allah kadere ne yazdiysa:)
ben boşanmayı düşünmüyorum en azından oğlum iyileşene kadar

Cocugunuza allah sifa versin.kendinizi suclamayin kader diyoruz mudehale edemedigimiz durumlara.
Esinize acimak nedir ailenin gazina gelip hamile kadina el kaldiranin elleri kirilsin.kendinizi kucuk gormeyi birakin aile oyle bir algi yonetimi yapmiski sizde kendinizi esinise layik gormuyorsunuz ama bence o es olmaya layik degil.kadina el kaldiran hic bir erkek es olmaya layik degildir benim gozumde.

Back
X