- 1 Nisan 2022
- 103
- 8
- 13
- 24
- Konu Sahibi cansugultekin76
-
Sürekli senin inadınla uğraşıp alttan almaktan yorulmuş olmasın?Merhaba Arkadaslar, sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Sevgilim ile cok sacma bir Sebepten kavga ettik elle tutulur asla bisey yok. Kendisi cogu zaman alttan alir ilk adimi Star ama bu sefer ben inat ettim Oda inat etti kendisini hakli gördügü icin. Kavga uzadi. Kendisi kavgadan nefret ediyor ve bana Özür dilemeden yazma bana dedi halbiki Bende aynisini ondan bekledim benim gözümde o sucluydu. Neyse o lafin üzerine Ben yine Paragraf yazdim sinirlendim saat öglen 4-5 gibiydi Oda görüldü de atmadi cevrim ici de olmadi Hic bir mesaj da atmadi. Bekledim bekledim gece oldu hala ses yok Bende uyudum sabah uyandim erkenden ama hala mesaj Yok cevrim ici de olmamis merak ettim ablasina sordum Oda sagolsun aramis sevgilim uyuyordu uykudan uyanmis telefonu acmis bir Sorun yokmus. Ablasi birazdan seni arar dedi ama ne aradi nede mesaj atti Bende atmadim. Hala hic bisey konusmadik.
O kadar sacma ki gülersin. Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorumKonu neydi? Sürekli alttan almaktan sıkılmıştır belki.
Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorumSuclu hissediyorsaniz ozur dileyin barisin. Suclu o ise bekleyin ararsa barisirsiniz aramazsa durduk yere siz mi ozur diliceksiniz ? Olayı bilmedigimiz icin genel durum bunu gerektirir.
Ben bu sefer özür dilerdim alttan alirdim ama o kadar umursamaz davrandigi icin bana mal dedigim icin geri adim atmadimSürekli senin inadınla uğraşıp alttan almaktan yorulmuş olmasın?
Geri geri adım atmalısınızO kadar sacma ki gülersin. Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum
AnlamadimGeri geri adım atmalısınız
Sarki konusunda inatlastigim icin ozur dilerim ancak bana mal deyip umursamaz takildigin icin hala cok kirginim yazin. Dagdan inmediyse o da ozurdiler barismis olursunuzNisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum
Sevgilinize doğru değil geriye doğru adım atmalısınız. Saygısızlığa karşılık hala merak ediyorsunuz hatasını neden anlasın.Anlamadim
Haklisin napabilirim simdi? Hic bisey yapmasak bekleyim mi simdi?Sevgilinize doğru değil geriye doğru adım atmalısınız. Saygısızlığa karşılık hala merak ediyorsunuz hatasını neden anlasın.
Size mal diyen birinin peşinden koşup bir de özür mü dileyeceksiniz, sakın evlenme bu kişiyle ömür boyu istemediğin laflar ve aşağılamalar duymak istemiyorsan tabi, biz de zamanında sevgiliyken çok kavga ettik ama birbirimize böyle laflar etmedik hele böyle bir laf duysaydım anında bırakırdım, şimdi evliyim hamdolsun kavga etsekte sınırımızı biliyoruz, sakın bu hakareti normallestirmeyin başınız çok ağrır..O kadar sacma ki gülersin. Nisanlanmayi konusuyorduk ve resmen sarki yüzünden kavga ettik. Saka gibi ama o an ki inatla oldu. Bana o kadar umursamaz davranmadaydi „mal“ vs demeseydi bu sefer alttan alirdim ama öyle yaptigi icin yazmak istemiyorum
Yazmak isterim, Cok özledim zaten ama kac kere bu kavga ederken umursamazligi konustuk yapmicam dedi ama Yinede yapiyor bazen (torpillemeye calisiyor ama zor)Sarki konusunda inatlastigim icin ozur dilerim ancak bana mal deyip umursamaz takildigin icin hala cok kirginim yazin. Dagdan inmediyse o da ozurdiler barismis olursunuz
Haklisin… normalde dünya iyisi bir insan aramiz iyiken ondan iyisi Yok kavga ederken de dikkat ediyor sadece cok sinirlyken öyle laflar ediyor ve bunlari kötü degil diyor sonra özür diliyor. Suan yazmamam gerektigini anladimSize mal diyen birinin peşinden koşup bir de özür mü dileyeceksiniz, sakın evlenme bu kişiyle ömür boyu istemediğin laflar aşağılamalar duymak istemiyorsan tabi, biz de zamanında sevgiliyken çok kavga ettik ama birbirimize böyle laflar etmedik hele böyle bir laf duysaydım anında bırakırdım, şimdi evliyim hamdolsun kavga etekte sınırımızı biliyoruz, sakın bu hakareti normallestirmeyin başınız çok ağrır..
Çekin kendinizi yarın öbür gün çocuğunuzun yanında aşağılanan bir anne olmak istemiyorsanız kendinize saygınız varsa bu konudaki netliğinizi belirtin. İyiyken herkes iyidir önemli olan kriz anlarındaki tutumlar. Sizin kadar önem veriyorsa ilişkisine otursun düşünsün.Haklisin napabilirim simdi? Hic bisey yapmasak bekleyim mi simdi?
Bence nişanlanmayı geçin, siz birbirinizi yıpratmışsınızBen bu sefer özür dilerdim alttan alirdim ama o kadar umursamaz davrandigi icin bana mal dedigim icin geri adim atmadim
Bence nişanlanmayı geçin, siz birbirinizi yıpratmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?