canım ılk defamı oluyo bu agrı yoksa zaman zaman yasıyormusun?
Kızlar dün konu açmıştım gazım var ama çıkarmiyorum diye
Sizde çok yardımcı oldunuz Sağolun.
Hap aldım
Yoğurt yedim
Bitki çayları. Bana misin demedi. Ve kesinlikle gaz olmadığına karar verdim.
Ağrı tamamen sağ tarafımda göbeğimin ortasına kadar ( yandan ) elimle bastirdigimda daha çok fena ağrıyor
Ne olabilir bu?
Tuvaletimi yapıyorum ama her zamankinden daha az
Girerken gazım var şimdi rahatlayacam diyorum ama hiç değişmiyor
Yarına çıkar miyim bilmiyorum
Kendimi bırakınca evet ağrıdıAyağa kalk, parmak uçlarında dur balerin gibi. Sonra birden kendini bırak. Ağrın oldu mu?
İştahın nasıl? Bulantın var mı?
Belki de apandist olmuşsundur. Sağ taraftaki ağrılar apandist olabiliyor. Üstelik büyük tuvalete çıkınca rahatlayacakmış gibi bir hissiyat olup rahatlamamak da bunun bir belirtisi.
Bir de sırt üstü yat, dizlerini kır. Birisi ağrıyan yerine eliyle bastırsın. Sonra birden çeksin elini. Bastırınca mı çok acıdı? Çekince mi çok acıdı?
canım bılemıyorum ama anlattıgın agrı gıbı bende yasıyorum ama benım rahatsızlıgım aılevi akdenız atesi sen daha once yasamadıgından bahsetmıssın ki insallah oyle degıldır kac yadındasın
Ayni agriyi ben de cekmistim yumurtalik kisti cikmisti bende. Apandisit de olabilir kesinlikle vakit gecirmeden doktora gidin.
Kızlar dün konu açmıştım gazım var ama çıkarmiyorum diye
Sizde çok yardımcı oldunuz Sağolun.
Hap aldım
Yoğurt yedim
Bitki çayları. Bana misin demedi. Ve kesinlikle gaz olmadığına karar verdim.
Ağrı tamamen sağ tarafımda göbeğimin ortasına kadar ( yandan ) elimle bastirdigimda daha çok fena ağrıyor
Ne olabilir bu?
Tuvaletimi yapıyorum ama her zamankinden daha az
Girerken gazım var şimdi rahatlayacam diyorum ama hiç değişmiyor
Yarına çıkar miyim bilmiyorum
ellerin dert görmesin arkadaşım. Vallahi ne yapacağımı bilemez oldum şuan sabahın 4 ü burda pazartesiyi bekleyebilir miyim bilmiyorummerhaba dünde diğer konunuzu görmüştüm ama cevap veremedim;sizin yaşadığınız durumun kesinlikle gaz sancısı olduğunu düşünüyorum çünkü aynı durum 4 yıl önce benimde başıma gelmişti,o dönem çok stresli bir ortamda çalışıyordum,haliyle sinir stres hep benimleydi.zamanla tuvalet sıkıntım başladı,sonra yavaştan karın ağrıları,derken birgün bir ağrı geldi karnımın sağ alt köşesi kaburgamın altına yerleşti,elimle dokunsam gırt gırt diye ses çıkıyordu resmen,dediğiniz gibi sürekli bir gaz var hissi,histen ziyade var ama çıkmıyor du,öyle ki ufacık bir pırt yapsam eşim ve annem sevincinden alkışlıyorduyani varın gerisini siz düşünün.hatta ağrısından acile bile gitmiştim ve hem ultrasonda hem filmde aşırı gaz çıkmıştı,doktorlar bile şaşırdı.ilaç fitil ne varsa işe yaramadı,o şekilde birkaç ay yaşadım ama aynı durum artarak devam etti,en sonunda gittim hastenede doktorla konuştum ve kolonoskopi yapalım dedi yaptırdım ve sonuç olarak temiz çıktı doktor yaşadığım iş stresine bağladı ve o işten ayrıldım,sanırım kolonoskopi öncesi içtiğim o ilaçların etkisiylede tüm gaz tuvalet vs...sıkıntılarım sona erdi,1 haftaya kalmadan herşey yavaş yavaş yoluna girdi sonra,şükür yıllardırda yaşamıyorum.
size gidin kolonoskopi yaptırın demiyorum ama bir doktora gidin,muhtemelen sizdede aynı sorun çıkacaktır,bu durumda maalesef çay,kayısı vs...fayda etmiyor,size tuvaletinizi kolay yaptıracak ve söylemesi ayıp yumuşatıcak etkili bir ilaç verilmeli,tabii bu yazdıklarım tahminler üzerine,eğer bayram sonuna kadar geçmezse mutlaka bir doktora gidin,bence bir ilaç herşeyi çözecektir geçmiş olsun arkadaşım.
Valla canım o kadar çaresizdim ki kim ne dediyse yaptım sonuç 0.Her sey olabilir. Ama yogurt neden yddin anlamadim. O gaz yapar. Her zamankinden az tuvalete cikiyosan yine kabizlik falan olabilir. Sen farketmiyosundur bagirsaklar dolmustur. Eczaneden mushil bi ilac alabilirsin. Ama yarin mide doktoruna git mutlaka.
doktora gitsene
Benim aklıma gelmedi değil zaten ama dedigim gibi geçer diye diye pazarı ettim gerçekten 35 saat daha dayanabilir miyim bilmiyorum
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
ellerin dert görmesin arkadaşım. Vallahi ne yapacağımı bilemez oldum şuan sabahın 4 ü burda pazartesiyi bekleyebilir miyim bilmiyorumacile mi gitsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?