:( nasıl bir ağrı bu ya

Eğer gaz sancısıysa yarı yatar pozisyonda fıkra okuyup Gül'ün gaz maz kalmaz

Gaz sancisidir muhtemelen.Sicagi sever gaz mushil ilaci alin.Ama ote yandan apandisit ve idrar yollari iltihabida olabilir.bulanti yoksa idrar yollari iltihabidir butun belirtileri aynidir.

Sorumdan vazgeçtim...
Lütfen buraya yazmakla vakit kaybetme.

Hemen, hemen bir hastanenin aciline başvur

Hastaneye gidersen hemen kolonoskopiye alırlar : ( Önce rektal tuşe : ( Ama ihmal etmemek lazım..Apandisit olmasın sakın : (

mideden sirta kadar vuran agrilar safra kesesinden oluyo bendede oyle oluyordu ameliyat oldum sizde bi safra kesenize baktirin bence

apandist ağrısını en dibine kadar yaşayanlardanım benim sağ tarafıma belime doğru vurmuştu ama benim aşırı bulantım ve kusmam vardı.ama bir ardkaşım da hep sol tarafında çekti o acıyı apandist olabilir yani..değilse de bir gastreontoloji uzmanına görünmeniz gerekir.midenizle ilgili sıkıntı olabilir.

benim canım tatlıdır yerinde olsam hemen acile giderdim ama gitmeyeceksen de eczaneden lavman al yap gazdansa rahatlarsin diye umuyorum

Apandist olabilir acilen dr a git ...

apandist sağdadır ..
sen bi doktora git cnm ultrasonla baksınlar .
geçmiş olsun inşallah geçer ..

Acile gidin apandist ve taştan şüpelenirler büyük ihtimalle hemen test yapıyorlar

Daha önce karın içi apse olduğumda ve bağırsaklarım yapıştığında yaşamıştım aynı şeyi acile git

Doktorlara da güvenemiyor insan..

Bıçak batması gibi bir ağrı vardı bende, acile gittim ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.. test istedi, bu testler ne için dedim "İdrar ve kan için!!" diye tersledi beni. oysa gebelik için de istedi mi onu soracaktım derdest etti resmen odadan. ne acayip tipler yarabbim. bir de ağrı kesicim için iğne yapacaktı. yaptırmadım. niye mi?

istediği testler gebelik testi değil, ya ben gebeysem? bu gebelik ağrısıysa ve ben o iğneyi yediğimde bebeğime bir şey olursa?

Vebali kimde olacak o zaman?

Yani bazen öyle adamlar doktor oluyor ki, şaşırıyorum.

Densiz.

Doktora gitmeniz onerilmis ben de aynisini tekrar etmis olayim...

Ama yazilanlari gorunce bayram telasi vs diyerek doktora gitmez de bunlarla gecistirirsiniz, ertelersiniz diye yazma ihiyaci hissettim...

Apandisit agrisi ille de sag tarafta olmaz...

Zehirlenmeye kadar varan vakalarda sag tarafta agri bildirmeyen hastalar var...

Tum karin ve gobek cevresine yayilan bir agri genelde apandisiti dusundurur...

Umarim degildir ama eger oyleyse gaz sancisi, yumurtalik ya da iltihabi bir durum vardir diye kullanacaginiz sicak su torbasi hayati risk olusturabilir, ne oldugunu ogrenmeden ilgili bolgeye sicak uygulamayin...

Umarim ertelemeden acile gider ve sorunsuz donersiniz...

Gecmis olsun...

Eğer gaz sancısıysa yarı yatar pozisyonda fıkra okuyup Gül'ün gaz maz kalmaz

Gaz sancisidir muhtemelen.Sicagi sever gaz mushil ilaci alin.Ama ote yandan apandisit ve idrar yollari iltihabida olabilir.bulanti yoksa idrar yollari iltihabidir butun belirtileri aynidir.

Karnına bastırınca mı acıyor? Elini çeltiğinde mi?

Sorumdan vazgeçtim...
Lütfen buraya yazmakla vakit kaybetme.

Hemen, hemen bir hastanenin aciline başvur

Hastaneye gidersen hemen kolonoskopiye alırlar : ( Önce rektal tuşe : ( Ama ihmal etmemek lazım..Apandisit olmasın sakın : (

mideden sirta kadar vuran agrilar safra kesesinden oluyo bendede oyle oluyordu ameliyat oldum sizde bi safra kesenize baktirin bence

Doktora gitmeyi düşünmediniz mi?

benim canım tatlıdır yerinde olsam hemen acile giderdim ama gitmeyeceksen de eczaneden lavman al yap gazdansa rahatlarsin diye umuyorum

Apandist olabilir acilen dr a git ...

apandist sağdadır ..
sen bi doktora git cnm ultrasonla baksınlar .
geçmiş olsun inşallah geçer ..

Acile gidin apandist ve taştan şüpelenirler büyük ihtimalle hemen test yapıyorlar

Çok emin değilim sadece bir tahmin safra kesesi ağrısı olabilirmi acaba?

Daha önce karın içi apse olduğumda ve bağırsaklarım yapıştığında yaşamıştım aynı şeyi acile git

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Sağolun var olun. Şuan acildeyim hemen kan ve idrar istediler verdim. Şuan ultrason bekliyorum birazdan içeri alacaklar. Bakalım neyim var tek başıma olduğum için biraz tedirginim nedense.

Çok iyi yapmışsın sonucu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…