- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Sağolun var olun. Şuan acildeyim hemen kan ve idrar istediler verdim. Şuan ultrason bekliyorum birazdan içeri alacaklar. Bakalım neyim vartek başıma olduğum için biraz tedirginim nedense.
Apandist 74 dklik bi ameliyatla alindi 3 gundede ayaga kalktim gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Apandist 74 dklik bi ameliyatla alindi 3 gundede ayaga kalktim gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuhh 74 dkmi.sizinki patladimi ya???
Gelişmeleri paylaş canım..Allah acil sifalar versin
Çok iyi yapmışsınsonucu yaz
Biz yanındayız ki:)
Selam canlarım. Az önce eve geldim. Ingilizcem iyi olmadığı için pek iyi anlamadım ama
dedi ki: idrarinda az bi miktar kan ve bakteri var. Bide küçük kistlerin olabilir dedi küçük oldukları için ultrasonda çıkmıyor ayıptır söylemesi ordan küçük kamerayla bakmamız lazım dedi ama evli olmadığım için yapmadım. Ilaclar yazdı yarın gidip alicam ve kendi aile doktorumada tekrar görünecem. Tekrar tşkler kızlar :)
oruç tutuyor musun bilmiyorum?
o ağrı susuzluktan olabiliyor.
Sağol arkadaşım.Geçmiş olsun canım
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ben iftarda bile tek yudum su icmiyorum 3 günde bir 1 bardak içiyorum
inşallah ilaclar iyi gelir canım. Biraz daha iyi misin şimdiSelam canlarım. Az önce eve geldim. Ingilizcem iyi olmadığı için pek iyi anlamadım ama
dedi ki: idrarinda az bi miktar kan ve bakteri var. Bide küçük kistlerin olabilir dedi küçük oldukları için ultrasonda çıkmıyor ayıptır söylemesi ordan küçük kamerayla bakmamız lazım dedi ama evli olmadığım için yapmadım. Ilaclar yazdı yarın gidip alicam ve kendi aile doktorumada tekrar görünecem. Tekrar tşkler kızlar :)
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Sağol.geçmiş olsun arkadaşım.
Evet limon sıkıp içecem başka çare yok. Kanada'da yaşıyorum canım.aman sakin ha. bol bol su sart. limon falan sIk sade icemiyorsan
hanginulkedesin
inşallah ilaclar iyi gelir canım. Biraz daha iyi misin şimdi
Sağol
Evet daha iyiyim şimdi :)
Bu arada kullanıcı adın beni güldürdü valla
Ben iftarda bile tek yudum su icmiyorum 3 günde bir 1 bardak içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?