Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size birşey söyleyimmi,çocuk olmadan önce her pazar temizlik günümüzdü.eşimle beraber yapardıkcamları bile o silerdi.hala da temizlik konusunda yardımcıdır.çocuklara karşı da ilgilidir.bi misafir geldiğinde çocuğuyla sürekli ilgilenir oynardı.hatta arkadaşlar ne şanslısın çocuğunuz olsa hiçbir iş sana düşmez derlerdi. çocuk olunca öyle olmadı malesef.oyun falan oynattırabiliyor da uzun bir süre oyalayamıyor.çocuk huysuzluk falan ediyor.sabrı taşıyor.erkeklerin nasıl çocuk bakamadığını anladım şimdi.bence sende fazla güvenme.hele ev işlerinde yardımcı falan olmayan kocaları olanlar hiç güvenmesin.ben yinede acaba bunları yapanlar varmı diye merak ettimcanım kocişim bir baba olsa eminim bu saydıklarınızı ve çok daha fazlasını yapacaktır.
Ama 7 aydır bir türlü muvaffak olamadık
Ev içinde ve dışarda ki tüm işlerde bana fazlasıyla yardımcıdır,
o benim elim,kolum,en büyük desteğim.
Allah başımdan hiç eksik etmesin.
Ama bir çok erkek de konu evin içinde eşine destek vermek olunca,
kaytarmanın türlü yollarını buluyor malesef.
Konu çocuklar olunca sanırım o kadar katı değillerdir yardım konusunda.
Ama yine de vurdumduymazlarsa bence açık açık yardım istemekte,
hala umursamıyorlarsa da işi tartışma konusu haline getirmekte yarar var diye düşünüyorum![]()
size birşey söyleyimmi,çocuk olmadan önce her pazar temizlik günümüzdü.eşimle beraber yapardıkcamları bile o silerdi.hala da temizlik konusunda yardımcıdır.çocuklara karşı da ilgilidir.bi misafir geldiğinde çocuğuyla sürekli ilgilenir oynardı.hatta arkadaşlar ne şanslısın çocuğunuz olsa hiçbir iş sana düşmez derlerdi. çocuk olunca öyle olmadı malesef.oyun falan oynattırabiliyor da uzun bir süre oyalayamıyor.çocuk huysuzluk falan ediyor.sabrı taşıyor.erkeklerin nasıl çocuk bakamadığını anladım şimdi.bence sende fazla güvenme.hele ev işlerinde yardımcı falan olmayan kocaları olanlar hiç güvenmesin.ben yinede acaba bunları yapanlar varmı diye merak ettim
Neden güvenmeyim anlamadım,eşimi tanıyorum ve bir çocuğun karşılıklı sorumluluğunu alamayacak
yapıda olsak,asla bebek fikrine sıcak bakmazdım bu kadar.
Ama şöyle de bir durum var,siz eşinizden ne bekliyorsunuz ki?
Hatta daha fazla ne yapabilir acaba?
Temizliğe yardımcı oluyormuş,çocukla oynayıp ilgileniyormuş eee?
Yemeğini yedirip,altınıda alsa zaten size birşey kalmıycak gibi.
Doğası gereği bebek bakmaya programlı olan biz kadınlarız,
erkekler ancak bebeği oyalama ve eğlence kısmıyla ilgililerdir.
Hasta olur ilgilenirler,ancak anne kadar değildir ilginin boyutu,
ağlar mutlaka bakarlar,ama derdini anlamayabilirler,ki bu da çok doğal.
Bence bundan fazlasını beklemek asıl hayal kırıklığı olur.
canım eşimde bende öğretmeniz.hatta ben günde ondan 1 saat fazla çalışıyorum.ama ben hiç dinlenmiyorum.o fazlasıyla dinleniyor.inanki benim de biraz dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.çocuklu insanın çalışması gerçekten zor.inşallah en kısa zamanda bir çocuk sahibi olursun.tabiki de çok güzel birşey allah herkese nasip etsin.yinede merak ettim işte eşler ne kadar yardımcı diyeeşinde akşama kadar işte yorulduğu için sana sen dinlen ben çocukla ilgilenirim diyemiyordur belki sende akşama kadar hem bebekle ilgilenmekten hem evin işlerinden yoruluyorsundur ama onada hak ver yorgun oluyordur hem hiç ilgilenmiyorda değilmiş hiç ilgilenmese tamam haklısın ama sana temizlikte vb yardımcı oluyormuş bebekle ilgilenip oynatıyormuş bunuda şükür ben anne değilim o yüzden bebek bakmanın zorluklarını bilemem yanlış düşünüyorsam afola ama benim şuan bir bebeğim olsa 7 gün 24 saat uykusuz onun herşeyiyle tek başıma ilgilenmeye razıyım eşim sadece baba olarak ona sevgisini göstersin oynasın ben tüm sorumluluğa razıyım yeterki rabbim ol desin ve benimde bir bebeğim olsun![]()
canım eşimde bende öğretmeniz.hatta ben günde ondan 1 saat fazla çalışıyorum.ama ben hiç dinlenmiyorum.o fazlasıyla dinleniyor.inanki benim de biraz dinlenmeye çok ihtiyacım oluyor.çocuklu insanın çalışması gerçekten zor.inşallah en kısa zamanda bir çocuk sahibi olursun.tabiki de çok güzel birşey allah herkese nasip etsin.yinede merak ettim işte eşler ne kadar yardımcı diye
i
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
sende çalışıyorsan o zaman daha çok yardımcı olması gerekiyor sana ama eğer böyle ve değişmez diyorsan o zaman ya bu yorucu hayata devam ediceksin yada işten çıkıcaksın başka çaresi yok sanırım çünkü sende çok yoruluyor olmalısın bu şekilde istemeden tartışıp birbirinizi yıpratabilirsiniz bence çocuğunuz biraz büyüyene kadar evde otursanız sizin açınızdan daha iyi olur