Nasıl bir baht kapalılığı bu🤦🏻‍♀️

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.410
19.057
248
28
Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?

Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?

O adam karşına çıkmamış sadece, vakti gelmemiş. Bu işler uğraşmakla olmuyor, nasip kısmet dedikleri şey doğrudur, vakti gelince çorap söküğü gibi oluyor her şey dert etme

Yoksa ben zurna mıyım ha?

Şaka bir yana iki kişinin de ortak özelliği zaten önceden de tanışıklık olması, sıfır kilometre biriyle deneyin derim 😁 Çünkü önceden tanışıp bir şekilde ilgilenmediğiniz birini sonradan flört kategorisine sokmak daha zor oluyor.

Aynı şey bendede var 3 senedir sevgilim yok tam birini sevicem derken ilk buluşmaya gelmekten vazgeçti ben artık aşka inancımı kaybettim 21 yaşımda olmama rağmen siz kaç yaşındasınız

Şaka bir yana iki kişinin de ortak özelliği zaten önceden de tanışıklık olması, sıfır kilometre biriyle deneyin derim 😁 Çünkü önceden tanışıp bir şekilde ilgilenmediğiniz birini sonradan flört kategorisine sokmak daha zor oluyor.
Yani tanışıklık var ama aynı ortamda bulunmak gibi. Öyle aktif bir muhabbetimiz yoktu sadece ismen cismen belki tek tük selamlaşma

Çünkü beklenti içine giriyorsunuz. Karşınızdaki insanla karşılaşmışsınız, konuşmuşsunuz ve bi beklentiniz oluşmuş. Beklentileriniz de istediğiniz yönde oluşmayınca kendinizi bahtsız gibi görüyorsunuz.

Mesela 2. anlattığınız adama karşı beklentiniz oluşmuş ama buluşma sonrası eski sevgilisibe falan dönmüş. Beklentiniz buluşma sonraya kalsaydı, bahtsız olduğnuzu düşünmezdiniz.

bi nevi, bir şey netleşene kadar o şey olmamış gibi düşünmek, beklentide bulunmamak gerekiyor. Olursa zaten sürpriz olur :) Olmazsa da, zaten beklentisiz olacağınız için “bahtsızım”, “neye elimi atsam kuruyor” vs diye düşünmezsiniz.

Bunun sizle değil karşılaştığınız insanlarla alakalı olmuş gibi.
Onların bi beklentisi kalmamışsa sizden başkalarına yönelmeleri normal.

Back
X