- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştı 
İki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?