Nasıl bir baht kapalılığı bu🤦🏻‍♀️

En kötüsü de hatayı kendimde aramaya başladım. Özgüven killer resmen
Buna benzer bi şey vesikalıyarim de yazdı ona da aynı şeyi yazdım. Psikolojik destek alarak hayatına neden hep aynı çeşit insanları çektiğine dair nir yüzleşmeye gidebilirsin. O zaman kafan daha da netleşecektir👌

Buna benzer bi şey vesikalıyarim de yazdı ona da aynı şeyi yazdım. Psikolojik destek alarak hayatına neden hep aynı çeşit insanları çektiğine dair nir yüzleşmeye gidebilirsin. O zaman kafan daha da netleşecektir👌
Fazla anaç olduğumu ve kendimden alt seviyede ya da problemli kişileri çektiğimi acıma duygusu ile aşk ya da sevgiyi karıştırdığımı söylemişti

Kız herkesin kısmetini açmışsın da kendine faydan yok :KK70:
Müsait bi zamanda kahve filan mı içsek acaba bana da bi el atıver kısmetim açılır belki:KK70:

Konuya gelirsek umarım doğru kişiyi bulursun hayırlısıyla :dua:

Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?
Bir konuda başarısızsanız su ana kadar yaptıklarınızın tersini yapın şeklinde bir yazı okumuştum. Su ana kadar ki ilişkilerimizi düşünün size doğru gelsin yanlış gelsin farketmez ne yapmışsanız tam tersini yapın.

Bir ara ben de senin gibi düşünüyordum. Özellikle yurtdışında yaşadığım dönemde çevremdeki herkesin beraberliği vardı ve tabiri caizse tek sap bendim. Herkeste çok şaşırırdı yalnız olmama lakin bırak benim sevgilim olmasını, talip olan bile yoktu.. Kesin bende bir durumlar var, kesin birinin ahını aldım falan filan derken okul bitti Türkiye’ye döndüm.

Sana şöyle söyleyeyim, hayatım boyunca hiç çıkmayan o kısmetler bir yıl boyunca sanki birbirleriyle yarışırcasına çıkmaya başladı. Anneme bizim bir oğlumuz, yeğenimiz var diyenlerden tutun da, çocukluk arkadaşlarımdan aslında ben senden hoşlanıyorum diyenlere kadar. O ara pek çok kişi ile görüştüm ama bu seferde bir sorun vardı. Görüştüğüm kişilerin eli ayağı düzgün, mesleği kariyeri iyi olmasına rağmen ben etkilenemiyordum onlardan. Olmuyordu yani heyecanlandırmıyorlardı beni. Yanlarındayken biran önce saat ilerlese de kalksam gitsem diye düşünüyordum. Sonra biri ile tanıştım, dedim ki tamam işte oldu, budur.. ilgi alaka sohbet muhabbet şahane falan derken onun da evli olduğunu öğrendim bir hafta sonra. Velhasıl kelam diyeceğim şu ki; bu işler tamamen kader kısmet. Hele ki karşılıklı aşkın, sevginin yaşanması durumu tamamen mucize geliyor bana artık. Biz ne kendimizin ne başkasının kalbine hükmedemiyorsak mucizeden başka ne olabilir ki. Tabii kısmetler vahiyle oturduğumuzun odanın merkezine inmiyor çaba şart lakin Kalpleri birbirine ısındıran Allah’ın iradesinde her şey. O yüzden siz çaba gösterdikten sonra olmuyorsa, olmamışsa vardır bir hayır. Üzülmek, kafa yormak nafile..

Nasibin değilmiş nasibin olsa sen dağın altına saklansan o yine seni bulurdu netten tanışma birde gördüğün ama konuşmadığım biri seninle buluştu diye beklenti içine girme olursa olur olmazsa olmaz diye dusun hayirlisini iste her zmaan

Belki enerjiniz çok yüksektir, enerjisi çok yüksek olan insanlar diğer insanları itiyor bazen. Aslında "bu kişi kesinlikle yalnız olamaz" dediğimiz çoğu insanın yalnız olmasının sebebi de bence bu.

Geçen bir video seyrettim bununla ilgili, bir bakın isterseniz. Baştan izleyin konuyu anlamak için ama değindiğim kısım özellikle 10:30 sonrası.

Linki ekliyorum:

Yok yahu ilişkiye evrilemedik bir türlü
Bir öyle bir böyle bir kendini çekiyor bıktım valla 6 ayda elimi daha yeni tuttu
2 ay daha zaman verdim olursa olur olmazsa olmaz
ah guzzuuu..bu erkekler niye bu kadar tuhaf yaa :KK70: vur kac vur kac yapioyorlar bildigin..kadinlarla erkekler rol degistirdiler bence artik.

Yaşınızı sormuşlar cevaplamaya tenezzül etmemişsiniz.

Sebebi o kadar derinlerde aramadan önce yüzeyde, düşünce yapınızda, kişiliğinizde, hayata bakışınızda vs aramanızı tavsiye ederim.

Örneğin garsonlara davranışlarınıza, karşınızdaki ile konuşma tarzınıza, hatta oturup kalkmanıza... Çünkü bunlar karşı tarafta düşünce yapınız, kişiliğiniz, hayata bakışınız ile ilgili izlenimler yaratır. Bu izlenimlerde sizden hoşlanmadıysa tabi ki en iyisi görüşmenin devamının gelmemesidir.

Belki enerjiniz çok yüksektir, enerjisi çok yüksek olan insanlar diğer insanları itiyor bazen. Aslında "bu kişi kesinlikle yalnız olamaz" dediğimiz çoğu insanın yalnız olmasının sebebi de bence bu.

Geçen bir video seyrettim bununla ilgili, bir bakın isterseniz. Baştan izleyin konuyu anlamak için ama değindiğim kısım özellikle 10:30 sonrası.

Linki ekliyorum:

Ya evet bana da dışardan bakan bu kesin yalnız olamaz ama gel gör ki yalnızım, bu kız bana bakmaz abi derler ya bakmaz bakmaz denile denile yalnız kalıyorsun :D

Back
X