- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
kisaca yara bandi gorevi yapmissin bence : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna benzer bi şey vesikalıyarim de yazdı ona da aynı şeyi yazdım. Psikolojik destek alarak hayatına neden hep aynı çeşit insanları çektiğine dair nir yüzleşmeye gidebilirsin. O zaman kafan daha da netleşecektirEn kötüsü de hatayı kendimde aramaya başladım. Özgüven killer resmen
Fazla anaç olduğumu ve kendimden alt seviyede ya da problemli kişileri çektiğimi acıma duygusu ile aşk ya da sevgiyi karıştırdığımı söylemiştiBuna benzer bi şey vesikalıyarim de yazdı ona da aynı şeyi yazdım. Psikolojik destek alarak hayatına neden hep aynı çeşit insanları çektiğine dair nir yüzleşmeye gidebilirsin. O zaman kafan daha da netleşecektir![]()
Bir konuda başarısızsanız su ana kadar yaptıklarınızın tersini yapın şeklinde bir yazı okumuştum. Su ana kadar ki ilişkilerimizi düşünün size doğru gelsin yanlış gelsin farketmez ne yapmışsanız tam tersini yapın.Hanımlar ya valla şoklardayım. Bir beyle konuşuyorduk baya da iyiydik çok eskiden tanışıyorduk ama yakınlaşmamız yeniydi. Hatta kış için planlar bile yapmıştık sonra birden ne olduysa konuşmayı kestik. Bir ay sonra da sevgili yaptı. Hadi neyse bundan sonrasında yine konuştuğum biri vardı bu kişiyle de eskiden tanışıyorduk konuşmuşluğumuz yoktu ama. Mesaj attı konuşmaya başladık her şey iyiydi çok ilgiliydi falan. Buluştuk kahve içtik vee o günün ertesinde dört aydır ayrı olduğu eski sevgilisiyle barıştıİki yıldır ilişkim yok şimdi ilişki düşkünü olduğum düşünülecek ama vallahi öyle değil. Acaip bir baht kapalılığım var ve bu iki senedir böyle. Bu ilişki konularında neye elimi atsam kuruyor dogmatik düşünceleri olan biri olsaydım da iki kurşun döktürüp rahatlasaydım diyorum bazen. Aşırı hareketleri olan biri değilim elim yüzüm de düzgündür mizah yeteneğim de iyidir ama bu kısmetsizlik nedir ben anlamadım. Acaba karmam falan mı var böyle ah durumları olur ya hani. Yoksa bende ışık mı yok vallahi anlamadım hanımlar böyle bir şey yaşayanınız var mı? Neden olabilir bu durum?
Buna yoğunlaşıp çözmen lazımFazla anaç olduğumu ve kendimden alt seviyede ya da problemli kişileri çektiğimi acıma duygusu ile aşk ya da sevgiyi karıştırdığımı söylemişti
Fazla anaç olduğumu ve kendimden alt seviyede ya da problemli kişileri çektiğimi acıma duygusu ile aşk ya da sevgiyi karıştırdığımı söylemişti
Sizin en son bildiğim güzel bir ilişkiniz başlamıştı ayrıldınız mı?
Hadi ya aynen gitmezse bırakırsınız. İnşallah olur hayırlısıylaYok yahu ilişkiye evrilemedik bir türlü
Bir öyle bir böyle bir kendini çekiyor bıktım valla 6 ayda elimi daha yeni tuttu
2 ay daha zaman verdim olursa olur olmazsa olmaz
Venüs yengeçay burcun yengeç mi ya da yengeç burcu musun
ah guzzuuu..bu erkekler niye bu kadar tuhaf yaaYok yahu ilişkiye evrilemedik bir türlü
Bir öyle bir böyle bir kendini çekiyor bıktım valla 6 ayda elimi daha yeni tuttu
2 ay daha zaman verdim olursa olur olmazsa olmaz
Venüs yengeç
Belki enerjiniz çok yüksektir, enerjisi çok yüksek olan insanlar diğer insanları itiyor bazen. Aslında "bu kişi kesinlikle yalnız olamaz" dediğimiz çoğu insanın yalnız olmasının sebebi de bence bu.
Geçen bir video seyrettim bununla ilgili, bir bakın isterseniz. Baştan izleyin konuyu anlamak için ama değindiğim kısım özellikle 10:30 sonrası.
Linki ekliyorum: