• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir durum içindeyim

kardeşimin kararı kesin dönmeyecek eve bu duruma annemde çok üzülüyor tabi ki aynı evde yaşayacak değildik ömrümüzün sonuna kadar ama böyle bir sebepten evden gitmesine çok üzülüyorum çok seviyorum kardeşimi canım o benim o bunları hak etmedi

insan sınavlarla karşılaştıkça hayatın kıymetini anlıyor, öyle olgunlaşıyor. durumu değiştiremiyorsanız iyi tarafından bakmaya çalışın.

siz de çalışsanız, kardeşiniz de çalışıyor; biraz para biriktirip annenizle birlikte üçünüz ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz?

insan sınavlarla karşılaştıkça hayatın kıymetini anlıyor, öyle olgunlaşıyor. durumu değiştiremiyorsanız iyi tarafından bakmaya çalışın.

siz de çalışsanız, kardeşiniz de çalışıyor; biraz para biriktirip annenizle birlikte üçünüz ayrı eve çıkmayı düşünmez misiniz?

ayrı eve çıkmayı kardeşim evden ayrıldığından beri düşünüyoruz ama benim de çalışmam gerekli onun için bir de dayımla nasıl olupta aralanacağız onunla kavga etmeyide istemiyorum çünkü dayım annem ve bana karşı çok iyi davranıyor siniri sadece arada sırada geliyor babam öldükten sonra bize maddi manevi çok destek oldu ayrıca bu durumdan anneannemlerin haberi yok duysalar çok üzülürler yaşlı insanlar bilemiyorum yani kafam çok karışık üçümüzün ayrı eve çıkması bu işte tek çözüm gibi görünüyor ama nasıl olupta dayımın yanından gideceğiz

ayrı eve çıkmayı kardeşim evden ayrıldığından beri düşünüyoruz ama benim de çalışmam gerekli onun için bir de dayımla nasıl olupta aralanacağız onunla kavga etmeyi de istemiyorum çünkü dayım annem ve bana karşı çok iyi davranıyor siniri sadece arada sırada geliyor babam öldükten sonra bize maddi manevi çok destek oldu ayrıca bu durumdan anneannemlerin haberi yok duysalar çok üzülürler yaşlı insanlar bilemiyorum yani kafam çok karışık üçümüzün ayrı eve çıkması bu işte tek çözüm gibi görünüyor ama nasıl olupta dayımın yanından gideceğiz

anlıyorum mesela şuan anneme ya da babama bir şey olsa ben amcamların dayılarımın asla yardım edeceğini düşünmüyorum. dayının hakkı büyüktür o zaman. zaten önce bir önünüzü görmeniz gerek. o yüzden de senin çalışmaya başlaman. ayrıca ileride karşına iyi bir iş çıkarsa mutlaka referans da isterler. o yüzden ilk adımın işe girmek olsun. kaçıncı sınıftasın, kpss ye ne zaman gireceksin?

anlıyorum mesela şuan anneme ya da babama bir şey olsa ben amcamların dayılarımın asla yardım edeceğini düşünmüyorum. dayının hakkı büyüktür o zaman. zaten önce bir önünüzü görmeniz gerek. o yüzden de senin çalışmaya başlaman. ayrıca ileride karşına iyi bir iş çıkarsa mutlaka referans da isterler. o yüzden ilk adımın işe girmek olsun. kaçıncı sınıftasın, kpss ye ne zaman gireceksin?

normalde bu yıl bitmesi gerekiyordu ancak ben sınıfta yani seneye kaldı kpssyede seneye gireceğim ama bu yıl güz dönemi ales sınavına girmeyi düşünüyorum ama ben kpssye çalışmaya şimdiden başlasam iyi olacak

dayım bugün kardeşime gene kızarak çıktı evden onun böyle yapması anneme ve bana çok dokununuyor ne yapacağız allah aşkına birşeyler yazın üçümüz ayrı eve çıkacağız galiba bayram geldi oldu anneannemlerin haberi yok bayram üstü söylemeyelim diyoruz allah sonumuzu hayretsin dua ediyorum

Back
X