- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
-
Biskolata erkeği olsundu mesela
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))
Hayalimdeki insanla evlenmiştim , eşine ailesine saygı duyan biriydi , beni s3ven el üstünde tutan biriydi . Bir saniye bensiz duramazdı , bensiz hic bir yere gitmezdi , benimle vakit geçirmekten zevk alırdı ve fırsatlar yaratırdı .Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef
Benim hayalimdeki erkek tanımını hayatıma giren öküzler değiştirdi saolsun
Onlardan çok çekmişim demek ki Allah ödül olarak karşıma eşimi çıkarttı
Tipi şöyle olsun, tipi böyle olsun demedim hiç. İşi için de büyük isteklerde bulunmadım. Çalışmayı sevsin ki güvenebileyim ona bu konuda, bizi muhtaç etmez diyeyim dedim sadece, öyle oldu şükür.
Ama merhametli, anlayışlı olsun, ezmesin, ezdirmesin istedim. Kendi ailesi gibi görsün benim ailemi de beni arada bırakmasın istedim. Temiz kalpli olsun, güven versin, peşinde koşmak zorunda kalmayım dedim. Beni kısıtlamasın, uğraştırmasın, hesap sormasın, hesap vermesin istedim. Şükürler olsun, fazlası var eksiği yok eşimin. He olumsuzlukları illa ki vardır, çiçekli böcekli mumlu sürprizlerle işi olmaz, birşeyi yapması için en az 3 kere söylemek gerekir, bazen oyuna kendini fazla kaptırıp sağır olur falan ama, bende ki kusurları saysak onu geçer, o yüzden bu kısımları es geçiyorum
Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef
Darısı başıma, ben de ödüllendirilirim inşallah bir gün.
Selam bayanlar
Benim de aynı senin gibi bir tek biraz da paramiz artarsa çok daha mutlu olcaz :))Benim kocam vallahi tam olarakta böyle. Ama bu seferde baska sorunlarla bogusuyoruz alkol gibi. Duam yarim kalmis galiba :)
Benim de aynı senin gibi bir tek biraz da paramiz artarsa çok daha mutlu olcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?