• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir erkek isterdiniz

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Selam bayanlar
Çok merak ediyorum belki daha once bu konu alakalı paylaşimlar yapılmıştır.Nasıl.bir erkek hayal ettiniz neyle karşılaştınız sevgiliniz eşiniz farketmez neye önem verdiniz sizi sevmesine değr vermesinemi maddiyatina mi ? Tipemi merak ediyorum belki aramizda evli ama hayalindeki gibi bi erkekle evli olman vardır.Hani hayallerimizdeki erkek o mu bazen mecburiyet bazen zoraki bazen katlanmak zorunda olduğumuz içindir
Eşiniz sevgiliniz hayalinizdeki erkekmi ? Benim değil mesela daha ince düşünen daha kadin ruhundan anlayan daha centilmen daha kültürlü olmasini isterdim.onunla kavga etmek yerine sohbet etmek tartişarak sorunlarimi cözmek isterdim.Genelde konusurum konusurum ne alakasi var ne alaka ne diyosun der ne anlatirsam anlatayim asla diyolaga giremeyiz seviyorum ayri ama hayalimdeki erkek degil maleseef

Evlenirken hayalimdeki erkekti şimdi değil :D

İşin şakası tabi bu. Hiçbir şey evlendiğimiz zamanki gibi kalmıyor malesef. İster istemez rutine bağlıyoruz. Her dakika aşk sözcükleri fısıldanmıyor kulaklara. Normal yaşayıp gidiyoruz işte.

Ama bunun bir de evlendikten sonra öküze bağlayan versiyonu var. Seni eziyorsa, sen anlamazsın havalarına giriyorsa o zaman sıkıntı büyük.

Ne kadar da tehlikeli sorular bunlar.

Karşımızda kendimizi bulmak isteriz sanırım, genelde. Detayı, cartı curtu değişir. Bize benzeyen yönleri, huyları, fikirleri, tarzları olsun isteriz. Her insan kendine aşıktır çünkü en başta. Kendini sevmeyenin başkasıyla da başarılı bir ilişkisi olamaması bundan değil midir?
Çok şey isteriz, kısaca. Detaylandırılmamış hayallerde aradığımız şey biraz yeni, biraz eski bir "ben"dir.

Gece gece aç karnına ağır oldu, di mi?

Son düzenleme:
Biskolata erkeği olsundu mesela :21:
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))
Rica ediciimm uçmayalım :deli:

ben bu aralar erkek falan istemiyorum. hele ki bugünden sonra.
artık ne zaman duygusal olarak sevme ve sevilme ihtiyacı hissederim o zaman aklıma gelir erkekler. :D
hani şu hep konuşulan konu var ya eşcinsellik tercih mi yönelim mi muhabbeti. çok çağ dışı yani aslında bu ikisi arasında kalmak. tercih değil yönelimdir diye boğazı patlıyor ya hani insanların...

bakın gerçekten tercih falan değil. tercih olsa ben tercih ederdim, ne işim var bu ülkenin hanzolarıyla ya. bizim kadınlarımız erkeklerimizden çok daha iyiler. tercih olsaydı bulurdum öyle gözüme hoş gelen birini, kibar, naif, sadık, zeki, sevecen... bakardım keyfime yani. benim elimde olan bir durum olmadığı için hepsi bacım. yok yani içten gelen bir duygu o hakikaten.

bizim erkeklerin gidecek çoook yolu var adam olana kadar.

Eşimle tanıştığımda 16 yaşındaydım o zamanlar daha öyle kafamda koca hayali filan yoktu yani şöyle olsun böyle olsun diye daha yaşım erkendi :) o nedenle eşim benim hayallerimi süsleyen erkek oldu 22 yaşımda da evlendim :)

Eşinizle madem evlendiniz artık kocanızı olduğu gibi kabullenin yoksa bu hayalim böyle değildi düşünceleri tehlikeli hal almaya başlar

Uff buraya yazayım da dua ederken açar burdan okurum:
Yakışıklı
Kaslı
En az 180
Ülkenin şu anki enflasyon oranına ve döviz kuruna göre yıllık karı/geliri 250.000 liradan yüksek olan
Anneci olmayan
Cıvık olmayan
Ataerkil olmayan
Beni taparcasına seven
Sonracığımaaa bana yıldönümümüzde vs. Minimum bakın minimum diyorum fendi'den çanta vs. alan
Tatlış bi bey olsa tadından yenmez :super:

Ideal erkek ilani:
Yakisikli ( esmer tercih edilir )
Uzun boylu
Zeki ( siki espirileri olan ama oyle vicik vicik konusmayan )
Kesinlikle anneci OLMAMALIDIR
Beni cok sevmeli
Duygusal ( surekli aglayan degil ama duygusal dusunmelidir)
Siyasi gorus ayni olmalidir
Sevgisini gostermek icin herhangi bir engeli olmamalidir
Ilgilenlere duyurulur ...
Kimden : smartieslidondurma :)

Valla ben hayalimdeki erkeği buldum ama şans mi yoksa analiz yapabilme ozelligimden mi bilemicem :) çok mutluyum çok aşığım bir de bebisimiz olacak daha ne isterim Allahtan :) kavusmamiz uzun srdu senelerce uzak şehirlerde birbirimizi bekledik Türk filmi gibiydi o yakisikli ben güzel kiskanclikta oluyor ikimizde de :) dilerim herkes gonlundeki ni bulur :)

Biskolata erkeği olsundu mesela :21:
Evi temizlesindi, sen yorulma hayatım desindi, ne gerek var anneme gitmeye hadi sinemaya gidelim ya da ne yapmak istersin desindi :)) şaka bi yana acaba hayalimizdeki erkek gerçekten dünyada var mı :))

Benim kocam vallahi tam olarakta böyle. Ama bu seferde baska sorunlarla bogusuyoruz alkol gibi. Duam yarim kalmis galiba :)

Hayal etmek değil ama insan arkadaşlarını seçerken bile belli kıstaslara bakıyor. Hayat arkadaşı olunca hele iyice bir filtrelemek gerekiyor. Ben yeterince tanımadığım insanları hayatıma alan biri değilim, dışa kapalı kendi çerçevemde bir yapım var. Her zaman iyi birşey değil bu ama yapı meselesi.
O yüzden huyunu suyunu bilmeden, körkütük aşık olur muydum sanmıyorum, o derece aşka kapılıp, başka kusurlarını göremeyecek kadar sevemezdim birini.
Eşim de önceden tanıdığım, çok sevdiğim biriydi zaten zamanla aşka dönüştü. Çok iyi oldu çok da güzel oldu :)

İstediğimi bulduğumu düşündüğüm için evlendim tabi.. erkek anlayışım esmer,uzun boylu ama kılkuyruk olmayacak :) kapı gibi dediklerinden tabiri caizse. Bakımlı olacak,eğitimli,kültürlü,kibar,kadın ruhundan anlayacak. Ee var bunlar benimkinde.. yinede oluyor arada anlaşmazlıklar... bunada şükür neler var etrafta :) genel olarak istediğim özelliklere sahip ve mutluyuz çok şükür..

Back
X