lemmm evlenmeden önce yatakda ne isiniz var bakem???kaydirigubbakcemile3
staj yapıyolarmış yerimseniben
bu cevapları tuttum ya :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lemmm evlenmeden önce yatakda ne isiniz var bakem???kaydirigubbakcemile3
ay bizimki cok komik ya ne romantik ne romantikkkkdaha iliskimizde yeniyken taaa ozamandan ciddi düsünüyordu..aileler birbirlerini sevmiyorlardi cok sorunlarimiz oldu..ikimizde birbirimizin ilk sevgilisiydik bigün telefonda konusurken ne olacak böyle demistim oda nolsn evlenecez demisti bende evlenecezmi o nerden cikti demistim kücüktüm daha
oda eee oyunmu oynuyorz tabi evlenecez demisti
aradan 5yil gecti büyüdük nisanlandik..haziranda alanyada geziyordk cicek satan kiz yanasti yanimiza oda bana gül aldi evdede diz cöktü benimle evlenirmisin dedi
yani benim deli önce yüzügü takti sonra evlenme teklifi aklina geldi
![]()
![]()
öyle deme canım oda güzel :86:
bende bugün evlilik teklifinin provasını yaşadık nasıl olurmu demeyin valla bizim gibi ilginç bir çift için oluyomuş demekkizaten biliyodum bugün teklif edeceğini hatta yüzük bile beğenmiştim
ama sen git akıllım nal gibi taşlı tektaş al oysa kaç kere küçücük şeyleri sevdiğimi söylemiştim
bu bana özel cümleler kuruyo falan hem yağmur yağıyo bi yandan pierlotideyiz manzaraya karşı çıkardı yüzüğü teklif ediyo işte ama ben şoook
ulennn dedim ben bunumu beğendim evt biliyodum teklif ediceni nasıl olsa süpriz değil derken harbii süpriz yaşadımmm. başının etini yedimmçabuk bunu gözüm görmesin ben kazmasından anca bu beklenirdi garibim masum masum tamam hayatım hallederiz falan diyodu
sonra oturduk cafede pasta yiyorum çikolata sosuda var o sos ile tabağın kenarına çatalla
AŞKIM EVLENİRMİSİN BENİMLE? yazdı ee tabi bende
EVET yazdım ama tabağın kenarı çok güzel süsleme gibi oldu garson alırken artık ne düşünüyordu onu bilemicezz tabi
diyoruz bulaşıkcı "gel leen hamdi aha bi müşterimiz kapmış kızı " der diye espri yapıp güldük
bakalım provamız böyle geçti hakikisi aileler he dedikden sonra gerçek bir süprizle gerçekleşecekmiş sabırsızlıkla bekliyorumm![]()
öyle deme canım oda güzel :86:
bende bugün evlilik teklifinin provasını yaşadık nasıl olurmu demeyin valla bizim gibi ilginç bir çift için oluyomuş demekkizaten biliyodum bugün teklif edeceğini hatta yüzük bile beğenmiştim
ama sen git akıllım nal gibi taşlı tektaş al oysa kaç kere küçücük şeyleri sevdiğimi söylemiştim
bu bana özel cümleler kuruyo falan hem yağmur yağıyo bi yandan pierlotideyiz manzaraya karşı çıkardı yüzüğü teklif ediyo işte ama ben şoook
ulennn dedim ben bunumu beğendim evt biliyodum teklif ediceni nasıl olsa süpriz değil derken harbii süpriz yaşadımmm. başının etini yedimmçabuk bunu gözüm görmesin ben kazmasından anca bu beklenirdi garibim masum masum tamam hayatım hallederiz falan diyodu
sonra oturduk cafede pasta yiyorum çikolata sosuda var o sos ile tabağın kenarına çatalla
AŞKIM EVLENİRMİSİN BENİMLE? yazdı ee tabi bende
EVET yazdım ama tabağın kenarı çok güzel süsleme gibi oldu garson alırken artık ne düşünüyordu onu bilemicezz tabi
diyoruz bulaşıkcı "gel leen hamdi aha bi müşterimiz kapmış kızı " der diye espri yapıp güldük
bakalım provamız böyle geçti hakikisi aileler he dedikden sonra gerçek bir süprizle gerçekleşecekmiş sabırsızlıkla bekliyorumm![]()
ay cok güldüm canim provayida ilk kez duyuyorum :))) bide yüzügü begenmemissin ya ona cok güldüm :))) aman insan sevince teklif nasil gelirse gelsin farketmez
bizimkide prova gibi bir şey oldu :) ben teklifi beğenmedim aileler kabul ettikten sonra başka bir teklifle karşıma gelecek bu arada çok hoş olmuş tabağın kenarına yazmanız![]()
desene ikimizinkinin mayasından allah tasarruf etmiş de ikisine bölüştürerek yaratmış...:90:İnsan sevince teklif gellmedende evlenebilio
Benimkide nikah dairesinin önünde evlencenmi gıs benimle dedi![]()
bende yok zaten burayada akraba ziyaretine gelmiştik demi dedim![]()
Öyle işte 6 aydır evliyiz :)))
evt tatlım sevince farketmiyo ama asıl kesinleştikten sonra hakiki süpriz yapmazsa o vakit görür nasıl başının etini yediğimi
sende benim gibisin demekki
artık gerçek teklifimizi alıncada heycanla gelir güzel güzel anlatırızzz
bu arada tabağımızın resmini de çektik canımmm sizede göstereyim:93:
Eki Görüntüle 117409
tabi ben o yazarken yemeye gayettt devamm napiimm tatlıyı çok seviyorumm :)
evde oturuyordum baktım biri motorla kapının önüne geldi hadi gidiyoruz dedi. mudanyada bi tepeye çıktık deniz manzaralı süper. elimizde döner ekmek ayran yiyorum birden benimle evlenirmisin dedi. yediklerim boğazımda kaldı cvp diyo ben nefes alsam sölicem alamıorum. artık elimle boğazımı gösterdim sırtıma vurmaya başladı nefesim yerine gelincede evet dedim. 4 temmuz 2009 düğünümüz var..
bu arada tabağımızın resmini de çektik canımmm sizede göstereyim:93:
Eki Görüntüle 117409
tabi ben o yazarken yemeye gayettt devamm napiimm tatlıyı çok seviyorumm :)
askımın suprızıne gelelım ;okuldayım fınal haftasındayım son sınavım ve nasıl bıtkınım o gun tek derdım eve gelıp uyumak normalde o gun erkk arkadsımla buluscaktık ama ben cok yorgunum ertesı gune kaydrmıstık o gun tam ızmıtten servıse bınecektım bır baktım askım tam servısın yanında belırdı dedım ne ısın var burda sırnaşık şeysenı kacırmaya geldım dedı ...bu gunde sen bana bırsey sormuyosun dedı ıı tamam ama baska zaman yap ne yapacaksan cok yorgunum bebegım ya dedım ama benı dınleyen kım oyle heycanlı kı askım ne olur sus ya lutfen dedı ordan otobuslerın oraya gıttık en gec 4 e kadar ıst olmaız gerekıyo dedı ama otobanda trafıge yakalandık saat 4 de daha gıselerı gecmemıstık askımın moral dıpte yuzu asıldı fln sevgılım ne olur evden ızın 11 e kadar lutfen bırsey bulalım fln dıo bende zaten yorgunum yok dıorum ızın vermezler bosver falan neyse sonra uskudarda ındık saat olmus 5 00 askım dedı lutfen dedım tamam ızın alcam merak ettım cunku ne olacagını neyse sonra uskudardda alısverıs merkezı var oraya gıttık bıraz otruduk ssat zaten 7 olmustu bıle ordan cıktık taksıye bındık evet ıste aksamımız baslıyo dedı dedım nolıyıııııı ....ordan taksıcıye de bırsey soylemıyo sadece uskudar sahılden gıt dıo adam dıo kı nereye o da dıo kı abı sen gıt ben solıycem falan neyse kıs zaten hava karanlık tam kız kulesının onunde ındık ben dıorum askım nasıl yanı ne fln dıene kadar kız kulesının tkenelerının kalktıgı yerlere gıttık ordayız pasam dıo kı bızım rezervasyonumuz var fln ben sokk nasıl ya dedım bırde ustumu dusunun sınavdan cıkmısım darma duman kot fln spor ayakakabı dıger ınsanlara bakıyorum gece elbısesıyle erkkelr takım elbıse bız gayet sportıf dedım askım benı burda oldur ama bu aksam gıtmeyelım rezıl oluruz su halımıze bak mıllete bak dıorum ben soktayım askım agzımı kapattı sımdı sadece ıkımız varız bebegım kımse yook oyle dusnuyoruz ve aksamımızın tadını cıkartıyoruz dedı bındık tekneye ben heyacandan olıcm ama sonra kız kulesıne vardık ve ındık ıkımzıde kırmız halıda yuruyoruz ama ben ger gerı gıdıyorum askımda benı cekıyo neyse ıcerı grıdkk vestıyere montumuzu verdık ılerledık tam ıcerıye masaların oraya gıttık askım rezerve ısl kontrol edıyodu ve benım gozume kırmızı gullerle kaplı masa dıkkatımı cektı bır baktım bız gıdıoruz oraya ve mıllet zaten o masayı merak edıyo bızde tam oraya gıdıyoruz kıyafler yerlerde mıllet o kadar sık bız gayet kımseyı takmayan edelarda yuruyoruz ama bırde bana sorun yuuzm kıpkırmız kesıldı sonrası malum evlenme teklıfı sarkımız fln kulede askım bagırarak evlenme teklıf ettı cok guzeldı superdı ruya gıbydı...
--------------------------------------------------------------------------------