• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir evlenme teklifi aldınız??

Canım geç olsun guc olmasın sende he :KK66: bence biraz sabret guzel bir teklif yapacak :KK50:
Bu arada nikinde 61 yazıyor Trabzonlu musun canım? Dediğim gibi bu konuyu daha fazla takma sen dicegini demissin sıra artik onda :KK76:
Ya bi de bana bak. Ortada aday bile yok teklifleri okuyup iç geciriyorum. Off nolcal bu benim halim :KK12:
Amin canım inşallaah.. İşte herşey yerinde zamanında güzel ;) sen evlilik teklifi aldın mı bakayım :) evet trabzonluyum sen ? Aynen ben bin kere dedim illa ki yaparda zamaann :))

Amin canım inşallaah.. İşte herşey yerinde zamanında güzel :KK66: sen evlilik teklifi aldın mı bakayım :) evet trabzonluyum sen ? Aynen ben bin kere dedim illa ki yaparda zamaann :))
Ben de Trabzonluyum hehe kan çekmiş baksana :KK50: ne teklifi be canım doğru düzgün adam bile çıkmadı karşıma yaşım 21 sen kacsin? Bence sen bu teklife takma gayet guzel bi teklif bekliyor seni sevgilin nereli peki? ;) aslında hiçbirşeyi takmican bende bu aralar yalnizligima kafayı taktim ama su dakika itibariyle vazgectim haha :KK53:

Ben de Trabzonluyum hehe kan çekmiş baksana :KK50: ne teklifi be canım doğru düzgün adam bile çıkmadı karşıma yaşım 21 sen kacsin? Bence sen bu teklife takma gayet guzel bi teklif bekliyor seni sevgilin nereli peki? :KK66: aslında hiçbirşeyi takmican bende bu aralar yalnizligima kafayı taktim ama su dakika itibariyle vazgectim haha :KK53:
Vaaay toprağııımmm :) böyle trabzonluları görünce çoook mutlu oluyorumm :) yazarken tebessüm içindeyim :) bende 22 canım :) sende dert etme daha gençsin illa ki bir gün birisi olacak fakat zamanı gelince :KK66: sevgilisi olan ayrı dert olmayan ayrı dert nasıl birşey anlamadım gitti :) sevgilim balıkesirli canım :) Banada güzel bir sürpriz geliyorda hayırlısı :)

Vaaay toprağııımmm :) böyle trabzonluları görünce çoook mutlu oluyorumm :) yazarken tebessüm içindeyim :) bende 22 canım :) sende dert etme daha gençsin illa ki bir gün birisi olacak fakat zamanı gelince :KK66: sevgilisi olan ayrı dert olmayan ayrı dert nasıl birşey anlamadım gitti :) sevgilim balıkesirli canım :) Banada güzel bir sürpriz geliyorda hayırlısı :)
Hehe hemserum :)) valla olsa bi dert olmasa ayrı ben de bıraktım hayırlısı olsun canım valla. Ben de yazarken şuan guluyorum :))
Canini sıkma inşallah hayırlısı olur hakkinizda Allah musmutlu etsin sizii ;)
İyi geceler canım :KK15:

Hehe hemserum :)) valla olsa bi dert olmasa ayrı ben de bıraktım hayırlısı olsun canım valla. Ben de yazarken şuan guluyorum :))
Canini sıkma inşallah hayırlısı olur hakkinizda Allah musmutlu etsin sizii :KK66:
İyi geceler canım :KK15:
Darısı başına kuzum benimmmm :) amin teşekkür ederim iyi gecelerr

Esim istabul ben Bursadaydim her haftasonu geliyordu birgun yine geldi motosikletle mudanyaya gidiyorduk otobanda durdu motor bozuluyor tarzi birsey dedi indik cantadan malzeme filan cikariyordu bende sinirli sinirli etrafa bakarken tek tas kutusunu cikartti acti veee benimle evlenir misin??? Dedi heyecandan cevap veremedim aramizda motor vardi o anin deliligiyle kalk bu tarafa cök dedim oyuzden oraya geldi ve sordu kabul ettimmm sarildddik (motorda bozulmamis) :D oyle guzeldi bence

Biz kardeşimin doğum günü için alışverişe gidecektik hediye almaya sabah daha ben hazırlanmamışım ben geldim diye msj attı normalde hiç öyle yapmaz haber verir bende şüphelendim hem hazırda değildim zaten dedim bekle ben hazır değilim tabi arka arkaya msj atıyor çabuk gel diye daha tam hazırlanmamıştım (Allah'tan üstümü değiştirmişim eşofmanla falan çıkmadım evden :D )kapıyı açtım bi de ne göreyim yerlere güller döklmüş not falan var ve karşımda da amcamın oğlu videoya alıyor ne yapacağımı şaşırdım sokağın başına kadar güller ve notlar vardı hepsini topladım sokağın başında sevgilimin bi arkadası ve kuzeni pankart açmış üstünde resmimiz var ve "Önümüzdeki 40-50 yıl için başka bir planın yoksa benimle evlenir misin" yazıyor geldiim sokağın başına kendide çıktı meydana çıkardı tektaşı önümde diz çöktü sözlü olarakta evlilik teklifi etti bende kabul ettim yoldan geçenler falanda bizi alkşladı :D :D

Ha bi de ilk gördüğümde durumu tepki olarak verdiğim şey "çüşş" oldu öyle beklemiyodum daha sıradan bişey bekliyodum sanırım :D ayrıca ben sokakta yürürken o da arabada son ses Rafet El Roman Ömrümün Sahibi çalıyordu güzeldi ya :D

Çok beğendim kiii :D
Maşallah coook guzelsiniz Allah bir omur mutlu etsin sizi :)
Canım bu arada çok merak ettim burası neresi çok guzel bir yere benziyor? :KK66:

Allah razi olsun gülüm allah herkeze en güzelini nasip etsin.
Almanyada yasiyoruz biz Dortmund sehrinde.. Türkiyem kadar güzel olmasada burdada böyle bir göl var iste

Evlenme teklifi almadım ben maleseff :KK12: her konusu açıldığında yüzüne vuruyorum onun açıklamasıda herşey çok çabuk gelişti basit birşeyde yapmak istemedim halbuki hiç etmemesindense basit bi teklifi çok çok tercih ederdim ki zaten büyük bişeylerde beklemiyordum

Eşim:istemeye ne zaman geliyozz :KK70:
Ben:Evlenme teklifimi bu :KK70:
Eşim:Yok abini istiycem halı saha maçımız varda:mad:
Odunlukta zirve işte :)
benımkıde kusmustuk ılıskı bı yere varamıyordu ayrıldık gıbı bır durum vardı ıkı gun gorusmedık, sonra bu geldı yarın aılenle konuscam evlenecegız dedı teklıf degıldı beyfendı kararını vermıstı sonunda ben zaten ıstıyordum bunu, sadece egrısını dogrusunu konustuk aılemle konusmadan once sonra gıttık konustuk ve su an nısanlıyız ;)

Barda teklif sadece bende var galiba. Cümbür cemaat arkadaşlarla bardaydık. Birden herkesin önünde teklif etti. Tabi herkes anında "ooooo" demeye başladı. Saçmalamaaa dememe kalmadı evlendik.:21:

Sewgili oldugumuz dönemde yemek yerken barda uyurken duşta işte telefonda sadece benimle ewlenirmisin diyerek eli boş ne yüzük ne bir süpriz şöyle hafızaara kazıncak bi teklif bekledim hep eşim çok yaratıcıdır ewlenme teklifi için aynı soruyu farklı yerlerde sormayı tercih etti şaşırttımı şaşırttı adamın hakkını yiyemem yani :KK74::KK52:

Sewgili oldugumuz dönemde yemek yerken barda uyurken duşta işte telefonda sadece benimle ewlenirmisin diyerek eli boş ne yüzük ne bir süpriz şöyle hafızaara kazıncak bi teklif bekledim hep eşim çok yaratıcıdır ewlenme teklifi için aynı soruyu farklı yerlerde sormayı tercih etti şaşırttımı şaşırttı adamın hakkını yiyemem yani :KK74::KK52:
:KK48::KK48::KK48:

Back
X