Oyle mi???Siz evlenmeden 3 gün önce buraya konu açmıştınız
Üyelerin %99u yapma etme yol yakınken dön,yoksa burada daha çok konu acarsın demişti. O %99luk kısmı selamlıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Kendi eksikliği aklına geliyor bence, o yüzden milleti eleştiriyor. Kendine kızgınlığının dışa yansımasıArkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.
Terapiste gidecetik ben telefonla terapisti aradım. Sizin ilk olarak cinsel birleşmeyi denemeniz lazım dedi ereksiyon problemi olduğunu söyleyince. Bunun için bir ilaç önerdi c ile başlayan. Eşime söyledim yan etkisi fazlaymis kullanamam dedi halbuki terapist yan etkisi yok demişti. Sonra benim zorumla Mesir macunu aldık onu da düzenli kullanmıyor. 1 hafta önce grip olmuştum onu bahane ediyor hastasın diye
Ne yapayım elimdeki buValla hiç çekmem öyle adamı, alemin beceriksiz herifini adam edeceğim diye ömür tüketemem, düzelmeye gönlü yok paşanın, yemişim psikolojisini, terapistini yuh artık ya
Böyle diye diye evlenmişin, bu zihniyetle bir 10 yıl bu adamı çekeceksin gibi...Ne yapayım elimdeki bu
sözyledikleriniz çelişiyor biraz. çevrenizdekilere saygılı ama ailenize demediğini bırakmıyor, sürekli oynaşıyorsunuz ama öpüşmüyor vs. bi doktora gtmiş mi? hiç cinsellik olmaması normal değil? evlenmeden önce farketmediniz mi*
Benim de aklima gelmedi degil.aklıma direk eşcinsel olması geldi
göstermelik evlilik yapmamıştır sizinle inşallah
kimseye ayrıl diyemem ama.. bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?