Nasıl bir evlilik bu?

Evlilik öncesi ilişki çok aşırı süper hep önemli. Eğer yaşayabilseydiniz yaşayamayacağınızı anlayıp başlamadan bitirirdiniz bu ilişkiyi, iş bu raddelere gelmezdi hatta başkasıyla tanışıp ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz.

Kim ne derse desin evet cinselliğe düşkün olmayan erkekler var biride benim eşim.

Ama siz daha çok yenisiniz kesinlikle normal değil.

Kim ne derse desin evet cinselliğe düşkün olmayan erkekler var biride benim eşim.

Başlarda eşiniz normaldi de sonradan mi isteği azaldı ?yoksa başından beri isteksiz miydi?

Bi balayında biraz hızlı gecti diyelim onun harici dk tutsan 10 dk sürer. 2 ayı gecirmişliğimizde vardır mesela sorduğumda da yorgunum uykusuzum der.
Sizin basından beri mi.

Kimse cinselliğe düşkün olmayan erkek yoktur demiyor، herkes bu normal değildir diyor.

Fiziksel ihtiyaçların belli aralıklara tatmin edilmesi gerekir, 2 ay çok uzun bir süre. Haftada bir ya da iki normaldir. Ki bununla ilgili doktorlar detaylı bilgi verir internette.

Gerisi ya hormon bozukluğu، ya psikolojik, duygusal ya da fiziksel bir probleme işaret eder.

Konu sahibine bu yorumu yazmakla sanki durum normalmiş gibi algılamasına sebep olabilirsiniz, ama maalesef bu durum normal değil....

2 yil surdu cekismeli. Sonunda reddedildi. Anlasmali bosandk. Mahkemede ben sundum ama adli tipta tespit edilemedi. Eger psikolijkse sanrm tespit edemiyorlar

2 yil surdu cekismeli. Sonunda reddedildi. Anlasmali bosandk. Mahkemede ben sundum ama adli tipta tespit edilemedi. Eger psikolijkse sanrm tespit edemiyorlar
ben ordan girmedim inş reddedilmez benim başka delilerim var iyi sabretmişsiniz tebrik ederim
Ben şahit dinlendikten sonra reddedilmez diye biliyordum

ben ordan girmedim inş reddedilmez benim başka delilerim var iyi sabretmişsiniz tebrik ederim
Ben şahit dinlendikten sonra reddedilmez diye biliyordum

Eger davayi acan sizseniz ve kanitlayamazsaniz reddediliyor. Ben bir de evi terk etmistim onun da etkisi oldu. Bosancagm adamla niye ayni evde yasamaya devam etmem gerekiyor onu da anlamamistm

Düzgün okursan yazdığımı benimde normal değil yazdığımı görürsün zaten..!!

Zaten cinsel sorunların birçoğu psikoloji sitelerinde yazar anne bağımlısı ya da baba ile ilgili sorunları olan kadınların sorunlarını aşamaması sebebiyle olurmuş.
Kendini suçlu hissettikleri için genel itibari ile psikolojik oluyor fizikselden ziyade.
Bu sorunlar da bence kadının mutluluğunda önem teşkil eder. Ben çok sinirli olurdum, kendimi kullanılmış gibi hissederdim es kişisi yüzünden ağlardım falan.
En azından şimdi daha mutluyum. İsini 10 dk da yapan adamlara iyi sabrediyorsunuz.

Sinirlerim bozulmuyor mu peki canım ? Kaç yıllık evlisin çocuk var mı
4 yıllık evliym bir oğlum var. Tabii morelim bozuluyor ki ben herseyı yapan kendine bakan biriyim herseyı özenip alırım giyerim olursa Bi kere olur daha sonra uyur kalır :)

a
amannnn zaten bu konundan belliymi esinin ne mal oldugu bosverr üzülme o seni kaybettigine üzülsün

Kesinlikle 15 gunluk evliydik esi de bna ayri uyuyalim rshst edemiyorum diyordu ssnki bnim yasadiklarimi yasamis
Ya bu kadar olur yemin ederim bende aynı.6ay evlinkaldık.yanıma hiç gelip yatmadı.yatak odasında hep tek kaldım.şaka gibi yalnız değilim bu konuda.tek Benin başıma geldi sanıyordum

Aynı durumdayız arkadaşım bende boşanıyorum bu yüzden

Cinsellik konusunda hala bir psikiyatristle gorusmediniz mi? Ben genel anlamda iyi bir adam izlenimi aldim aslinda. Ailenize karsi neler sarf etti bilmiyorum ama siz kavganiza teyzeleri karistirmissiniz. Onun ablalarina soylemesi gayet dogal bu durumda mesela.

Tek sorun cinsellik olarak gordum ben ama o da cok cok ciddi bir sorun. Hala psikiyatriste gorunmediyseniz zaten umidiniz yok demektir. Bosanin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…