• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir evlilik bu?

Evlilik öncesi ilişki çok aşırı süper hep önemli. Eğer yaşayabilseydiniz yaşayamayacağınızı anlayıp başlamadan bitirirdiniz bu ilişkiyi, iş bu raddelere gelmezdi hatta başkasıyla tanışıp ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz.

Kim ne derse desin evet cinselliğe düşkün olmayan erkekler var biride benim eşim.

Ama siz daha çok yenisiniz kesinlikle normal değil.

Kim ne derse desin evet cinselliğe düşkün olmayan erkekler var biride benim eşim.

Başlarda eşiniz normaldi de sonradan mi isteği azaldı ?yoksa başından beri isteksiz miydi?

Bi balayında biraz hızlı gecti diyelim onun harici dk tutsan 10 dk sürer. 2 ayı gecirmişliğimizde vardır mesela sorduğumda da yorgunum uykusuzum der.
Sizin basından beri mi.

Kimse cinselliğe düşkün olmayan erkek yoktur demiyor، herkes bu normal değildir diyor.

Fiziksel ihtiyaçların belli aralıklara tatmin edilmesi gerekir, 2 ay çok uzun bir süre. Haftada bir ya da iki normaldir. Ki bununla ilgili doktorlar detaylı bilgi verir internette.

Gerisi ya hormon bozukluğu، ya psikolojik, duygusal ya da fiziksel bir probleme işaret eder.

Konu sahibine bu yorumu yazmakla sanki durum normalmiş gibi algılamasına sebep olabilirsiniz, ama maalesef bu durum normal değil....

Ben de iddia olarak söylemek istemiyorum mahkemede çünkü ailesinden korkuyorum eli silahlı tipler. Diğer delilerim yeter diyorum bir de iste zamanında kanıt bulamadım pc ve telefonunu kurcalatmazdı, şifresi vardı hepsinin.
Bir de korkağın tekidir yapamaz bisey ailesinden korkusuna.
Siz de baya uğraştınız demi boşanırken kaç yıl surdu ne zaman tam anlamıyla özgür oldunuz.
Darısı başıma

2 yil surdu cekismeli. Sonunda reddedildi. Anlasmali bosandk. Mahkemede ben sundum ama adli tipta tespit edilemedi. Eger psikolijkse sanrm tespit edemiyorlar

2 yil surdu cekismeli. Sonunda reddedildi. Anlasmali bosandk. Mahkemede ben sundum ama adli tipta tespit edilemedi. Eger psikolijkse sanrm tespit edemiyorlar
ben ordan girmedim inş reddedilmez benim başka delilerim var iyi sabretmişsiniz tebrik ederim
Ben şahit dinlendikten sonra reddedilmez diye biliyordum

ben ordan girmedim inş reddedilmez benim başka delilerim var iyi sabretmişsiniz tebrik ederim
Ben şahit dinlendikten sonra reddedilmez diye biliyordum

Eger davayi acan sizseniz ve kanitlayamazsaniz reddediliyor. Ben bir de evi terk etmistim onun da etkisi oldu. Bosancagm adamla niye ayni evde yasamaya devam etmem gerekiyor onu da anlamamistm

Kimse cinselliğe düşkün olmayan erkek yoktur demiyor، herkes bu normal değildir diyor.

Fiziksel ihtiyaçların belli aralıklara tatmin edilmesi gerekir, 2 ay çok uzun bir süre. Haftada bir ya da iki normaldir. Ki bununla ilgili doktorlar detaylı bilgi verir internette.

Gerisi ya hormon bozukluğu، ya psikolojik, duygusal ya da fiziksel bir probleme işaret eder.

Konu sahibine bu yorumu yazmakla sanki durum normalmiş gibi algılamasına sebep olabilirsiniz, ama maalesef bu durum normal değil....
Düzgün okursan yazdığımı benimde normal değil yazdığımı görürsün zaten..!!

Zaten cinsel sorunların birçoğu psikoloji sitelerinde yazar anne bağımlısı ya da baba ile ilgili sorunları olan kadınların sorunlarını aşamaması sebebiyle olurmuş.
Kendini suçlu hissettikleri için genel itibari ile psikolojik oluyor fizikselden ziyade.
Bu sorunlar da bence kadının mutluluğunda önem teşkil eder. Ben çok sinirli olurdum, kendimi kullanılmış gibi hissederdim es kişisi yüzünden ağlardım falan.
En azından şimdi daha mutluyum. İsini 10 dk da yapan adamlara iyi sabrediyorsunuz.

Sinirlerim bozulmuyor mu peki canım ? Kaç yıllık evlisin çocuk var mı
4 yıllık evliym bir oğlum var. Tabii morelim bozuluyor ki ben herseyı yapan kendine bakan biriyim herseyı özenip alırım giyerim olursa Bi kere olur daha sonra uyur kalır :)

a
6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.

Önce İyi yönleri :

- ickisi, kumari, karı kız duskunluğu, sigarasi, telefon bağımlılığı vs yok.

- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.

- çevremdekilere karşı bir saygisizligi yok hatta girisken olmaya çalışıyor

- sürekli öper, sarılır , gülüşürüz, oynasiriz

- bir yere gitmek istesem götürür

- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor

- görünüş olarak yakışıklı buluyorum, beğeniyorum

-kustugumuz zaman hemen barışır,ilk o gelir yanıma

Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)

-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.

-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.

- babası çok kaba, şaka kisvesinde sürekli laf sokan bir insan

- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.

-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.

Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim
amannnn zaten bu konundan belliymi esinin ne mal oldugu bosverr üzülme o seni kaybettigine üzülsün

Kesinlikle 15 gunluk evliydik esi de bna ayri uyuyalim rshst edemiyorum diyordu ssnki bnim yasadiklarimi yasamis:KK4:
Ya bu kadar olur yemin ederim bende aynı.6ay evlinkaldık.yanıma hiç gelip yatmadı.yatak odasında hep tek kaldım.şaka gibi yalnız değilim bu konuda.tek Benin başıma geldi sanıyordum

benim eski es de öyleydi. Hep ben suçlandım vajinismus vs. hep suçlandım. Zamanla araştırma vs. yaparak cinsellik adına biseyler öğrendim ve kendi eksikliğini bana suç atarak kapattığını anladım. O da gecelik giymemi istemez jet hızı ile ilişki ister, dokunmayı öpmeyi bilmez vs. uzar gider liste zaten bana ve aileme gereken saygiyi ve değeri vermedi ben çok sabrettim boşanmamak için ama baktım elimde bu ilişki ile ilgili hiçbir artı yok adam niye evlenmiş hala anlam veremiyorum.
Doktor kısmını deneyebilirsin ama kabul etmeyektir büyük ihtimalle.
Size allah kolaylık versin.
Zor işler adamlar gay mi diye şüpheleniyoruz artik insanlar da cinsel karmaşa var inş toparlarsınız ama olmuyorsa da zorlamayın en önemli kişi kendinizsiniz.
Nasıl mutlu olursanız öyle yapın.
SEVGİLER...
Aynı durumdayız arkadaşım bende boşanıyorum bu yüzden

Cinsellik konusunda hala bir psikiyatristle gorusmediniz mi? Ben genel anlamda iyi bir adam izlenimi aldim aslinda. Ailenize karsi neler sarf etti bilmiyorum ama siz kavganiza teyzeleri karistirmissiniz. Onun ablalarina soylemesi gayet dogal bu durumda mesela.

Tek sorun cinsellik olarak gordum ben ama o da cok cok ciddi bir sorun. Hala psikiyatriste gorunmediyseniz zaten umidiniz yok demektir. Bosanin bari.

Back
X