Nasıl bir evlilik bu?

Haklisin sanırım ben de hep şüphelendim dava sürecinde iyice emin oldum keske benden önce hic sevgilin olmasaydı falan dedi hele o boşanma kagidina bir erkeğe yakışmayacak her şeyi yazmıştı. Diyorum keşke bu kadar saf olmasa idim de evli iken suphelerimin üstüne gitse idim kesin cabuk biterdi bu iş.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.

yani emin olmak demeyeyim de, zaten adli tıpta kanıtlayamadım. ama hangi erkek karısıyla baş başa kalmaktan kaçar, yanına her şekilde yanaşan karısını reddeder? dokunmaya uğraşmaz? benden önce de hiçbir şey yaşamamıştı.

Haklisin sanırım ben de hep şüphelendim dava sürecinde iyice emin oldum keske benden önce hic sevgilin olmasaydı falan dedi hele o boşanma kagidina bir erkeğe yakışmayacak her şeyi yazmıştı. Diyorum keşke bu kadar saf olmasa idim de evli iken suphelerimin üstüne gitse idim kesin cabuk biterdi bu iş.
Bu arada hani su kadınlık yapamıyor musun diyenler var ya konu sahibesine gecelik vs. muhabbeti.
Kadınlık sadece gecelik değildir bayanlar ya benim annem hic gecelik giymez fiziği de asla on numara olmadı ama babam ona 30 yildir aşık. Bu aradaki cekim ve işve cilve meselesi bence.
Cnm bnm yanlış anladın herşey gecelik fln değil ama baksana cinsel ilişkiden sikayetcisin erkek yanında bakımlı güzel kadın ister kadında bakımlı erkek ister tabi sen özensiz bakımsız olursan erkektede istek olmaz

Bu bir evlilik değil sevgili arkadaşım.
Seni kaldırmışlar...
Bu olsa olsa ev arkadaşligi olur.

Evlenmeden önce cinsel istekler konuşulmalı kesinlikle bilmeden etmeden evlenmemeli. Hiç ilişki konuşulmadan evleniyorsa muhakak bir problem oluyor. Olmasa bile bir kez bile konuşamadığın adamla/kadınla ilk gece paldır küldür sevişmeye çalışıyorsun çok sakıncalı. Eşimle nişanlanmadan önce konuşmuştum beni arzulamıyor musun öpüşmeden öteye birşey görmedim senden diye. Karşılıklı bakış açılarımızı öğrendik ve çoğu şeyi kendi isteğimizle yaptık. Hem öpemediğin sevişemediğin adamla ne cesaret evlenir bilemedim hiç.

Ben gecelik de denedm cilvenin on numarasini da yaptm bana misin demedi. Erkek olan illa gecelk beklemez millet damacanaya halleniyor

Siz evlenmeden 3 gün önce buraya konu açmıştınız
Üyelerin %99u yapma etme yol yakınken dön,yoksa burada daha çok konu acarsın demişti. O %99luk kısmı selamlıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Bosanmis biri olarak o konuya kac yorum yapmistim can havliyle, hic tanımasam bile bi insan kendini gore gore yakacak diye.. Konu sahibini ne zaman gorsem o gunler geliyor aklima..

Bak bir süre sonra seni aşırı kıskanmaya başlayacak başkalarıyla yattığını yada yatmak istediğini söyleyecek. Bikere adamın iktidarsız olması bile direk boşanmaya sebep. birde şöyle sırala
1 adam iktidarsız
2 saygısız
3.kaba
4 aılesıde kaba
5 aılesı her boka karısıyor

yanı bu evlılıkte elınde olan tek sey ıckısı yok sıgarası yok

bak cınsellık bır evlılıkte gercekten en onemlı seylerden bıırı
bırsure sonra ısteyeceksın bu adam hayatta tedavıde olmaz

off soylesene kadına senı resmen kandırmıs
bakıremısın hala???

Bak eşcinsel olup ailesine çevresine kendini ispatlamak ve öteki hayatını istediği gıbı yaşamak isteyen adamlar cok fazla kandırılmış olabılırsın. varsa bılgısayarının geçmişine telefonunda youtube geçmişlerine vs bak

Bakın tekrar evlenebılırsınız ınsalar boşanır başkalarıyla evlenırler. Siz de boşanırsam birdaha evlenebılırmıyım korkusu var sanırım. Suç sizde değil siz ailenize bunları anlatırsanız zaten seni haklı görecekler. Ayrıca siz hala genç kız sayılırsınız kendinizi biraz sevin lütfen bakın 200 tl 10 seans genıtal ve koltuk altı lazer aldım 1000 tl komple vucud yapıyorlar kıllı olmak sorun degıl bende kıllıyım almaya calısıyorum ağda vs. Yüzümde sakallar vardı resmen ıgnelı lazer ağda elımden geldıgınce çabalıyorum ama eşim 1 kere bile bundan bahsetmedı.

Ben gecelik de denedm cilvenin on numarasini da yaptm bana misin demedi. Erkek olan illa gecelk beklemez millet damacanaya halleniyor
Ben de iddia olarak söylemek istemiyorum mahkemede çünkü ailesinden korkuyorum eli silahlı tipler. Diğer delilerim yeter diyorum bir de iste zamanında kanıt bulamadım pc ve telefonunu kurcalatmazdı, şifresi vardı hepsinin.
Bir de korkağın tekidir yapamaz bisey ailesinden korkusuna.
Siz de baya uğraştınız demi boşanırken kaç yıl surdu ne zaman tam anlamıyla özgür oldunuz.
Darısı başıma

Davayı karşı tarafın açmasını mi beklemeliyim?

bence sen aç. eğer cinsel bırlıktelık tam yasanmadıysa tek celsede keskın bıcak gıbı karara baglanır merak etme

Davayı açan taraf masrafları ödüyor birazcık o da çok değil, anlaşmalı boşanmaya çalış ben dedim kabul edilmedi dava da açılmadı adamın keyfini bekleyemezDim. Süreç zaten uzun biraz kafanı topla ondan bir şey bekleme kendini ve çıkarını düşün. Benim x hep seni düşünüyorum diye mesaj atarken eşyaları kolileyip anasının evine götürdü. Kısaca inanma eger hakli isen seni bastırmak için saçma sapan davranabilir.
Böyle bi evlilikte mutluymuş gibi rol yapacağına cesur bir davranış sergiledin inan kendine güven kendine o enerji geçiyor karsiya ben yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
İçindekileri boşalt en iyi yöntem yazmak yaz bir kağıda ben öyle yaptım zamanla da küllendi zaten acım.

Davayı açan taraf masrafları ödüyor birazcık o da çok değil, anlaşmalı boşanmaya çalış ben dedim kabul edilmedi dava da açılmadı adamın keyfini bekleyemezDim. Süreç zaten uzun biraz kafanı topla ondan bir şey bekleme kendini ve çıkarını düşün. Benim x hep seni düşünüyorum diye mesaj atarken eşyaları kolileyip anasının evine götürdü. Kısaca inanma eger hakli isen seni bastırmak için saçma sapan davranabilir.
Böyle bi evlilikte mutluymuş gibi rol yapacağına cesur bir davranış sergiledin inan kendine güven kendine o enerji geçiyor karsiya ben yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
İçindekileri boşalt en iyi yöntem yazmak yaz bir kağıda ben öyle yaptım zamanla da küllendi zaten acım.

Kaç yasindasiniz

Back
X