Nasıl bir evlilik bu?

Evlenmeden önce insanın içinde biraz bile kuşku varsa o evlilik bir yerde sallanmaya başlıyor.Bunu yazmamın sebebi, varsa bu konuyu okuyan nişanlıyken, sözlüyken, arkadaşken, aman evlenenince değişir diyen genç arkadaşlar varsa okusun diye yazıyorum.

Konu sahibi arkadaş evlilik bu değil, daha cicim aylarında olmalısınız.Cinsellik yok, ailene saygısız diğer şeyleri yazmıyorum bile.Böyle bir adamla evlilik yürümez.

6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.

Önce İyi yönleri :

- ickisi, kumari, karı kız duskunluğu, sigarasi, telefon bağımlılığı vs yok.

- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.

- çevremdekilere karşı bir saygisizligi yok hatta girisken olmaya çalışıyor

- sürekli öper, sarılır , gülüşürüz, oynasiriz

- bir yere gitmek istesem götürür

- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor

- görünüş olarak yakışıklı buluyorum, beğeniyorum

-kustugumuz zaman hemen barışır,ilk o gelir yanıma

Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)

-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.

-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.

- babası çok kaba, şaka kisvesinde sürekli laf sokan bir insan

- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.

-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.

Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim
Ya yeminle aynı bnim eşim ayni

6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.

Önce İyi yönleri :

- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.

- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor

Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)

-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.

-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.

- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.

-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.

Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim
Saygılı demissin de hem sana hem ailene denediğini bırakmamış bu nasıl saygı. Ayrıca cinsellik olmadan evlilik olmaz. Hele bu yaşta hiç olmaz. Kocanın ya ereksiyon problemi var ya da kadınlarla işi yok.

Kısaca benim hayatımı yazmış. Dengesiz çelişki filan demeyin bu tip adamlar kadını da dengesizlestiriyor. Bugün mükemmel adam yarın aşağılık birine dönüşüyor ...kisaca kafamiz karışıyor..tam köprüleri yakacakken mükemmeli oynuyor ve bu böylece yillarca devam edecek emin ol

Arkadaşlar eşime karşı çok soğudum. Beni sevdiğini bazen hissediyorum ama karşı cinse duyulan sevgi gibi değil sanki değişik bir sevgi. Çünkü gerçekten sohbetimiz,muhabbetimiz iyidir. Espriler şakalar girla. Birbirimizle iken hiç sikilmayiz. Ama gelin görün ki çok büyük eksiklik yaşıyorum cinsellik, sevişme, öpüşme bunlara çok açım
Benim eşim benim evliligim ...bisexuel olabilir eslerimiz

Herkes gay olmaz cinsel sorunları vardır ama tıpta ne denır bunu bılemem .Her ıstek duymayana hemen gay dıyorsunuz.
Sorunu olsa tedaviye çoktan başlardı zaten kendisi. Ayrıca inanın ülkemizde tahmin edemeyeceğiniz kadar çok gay var. Kınadığım bir şey olduğunu mu düşündünüz bilmem ama bu bir tercihtir bence ve herkesin tek bir yaşam hakkı varsa onu da başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece istediği gibi yaşayabilir. Ancak bu durumun üzerini örtmek için evlenip bir kadına haksızlık etmemelidir!

Evlenmeden once actgnz konuda esinizin ilerde bosanma dusuncesinde oldugunu soylemissiniz. Paravan evlilik yapmis olabilir. Cevreye erkek oldugunu kanitlayip sonra bosanmayi dusunuyor olablr.

Aynisi basima geldi. 2 ayda bosandm ben. Onun da basi agriyodu. Surekli reddediliyordum. Sonradan anladim.

Adli tipta bir sorunu cikmadi fiziksel olarak. Ama bence kadinlardan hoslanmiyordu.

Aynisi esinizde de olablr.
Gay olduğundan nasıl emin oldun ya ben hala acaba diyorum :) böyle birşey desem ispat etmem lazım mahkeme de ondan soruyorum. Ki kendisi bile kabul etmiyor ama ben hissediyorum biseyler yaşadıklarımdan sonra

Önce İyi yönleri :

Olumsuz yönleri

Cinsellik yok kismindan sonrasi bana onemsiz geldi. Üzgünüm ama cinsellik olmadan olmaz ...

Gay olduğundan nasıl emin oldun ya ben hala acaba diyorum :) böyle birşey desem ispat etmem lazım mahkeme de ondan soruyorum. Ki kendisi bile kabul etmiyor ama ben hissediyorum biseyler yaşadıklarımdan sonra

yani emin olmak demeyeyim de, zaten adli tıpta kanıtlayamadım. ama hangi erkek karısıyla baş başa kalmaktan kaçar, yanına her şekilde yanaşan karısını reddeder? dokunmaya uğraşmaz? benden önce de hiçbir şey yaşamamıştı.

ailenize ve size demedigi kalmamisken hangi cevreye saygili acaba???
esiniz gay olabilirmi yada eacinselmi demeliyim sizi paravan olarak kullaniyo olabilirmi

Mrb cnm okudum hepsini anladığım kadarıyla eşinin iyi yönleri kötü yönlerinden çok çok fazla ben evimdeki sorunları ailem olsun kayinpederlerim olsun söylemeyi bırak yansitmayi bile sevmem evlilikte olabilir konuşmalar bunu gidip teyzene söylemen çok yanlış esinde senin inadına yapmış evlilik öyle kolay bir şey değil aslında iyi şeyleri olduğu kadar kötü yanları var daha yeni evlisiniz zamanla düzelir inşallah cinselliğe bir şey diyemem açıkçası bakimlimisin esin evdeyken güzel giyiniyormusun güzel kokuyormusun bunlar çok önemli

Mrb cnm okudum hepsini anladığım kadarıyla eşinin iyi yönleri kötü yönlerinden çok çok fazla ben evimdeki sorunları ailem olsun kayinpederlerim olsun söylemeyi bırak yansitmayi bile sevmem evlilikte olabilir konuşmalar bunu gidip teyzene söylemen çok yanlış esinde senin inadına yapmış evlilik öyle kolay bir şey değil aslında iyi şeyleri olduğu kadar kötü yanları var daha yeni evlisiniz zamanla düzelir inşallah cinselliğe bir şey diyemem açıkçası bakimlimisin esin evdeyken güzel giyiniyormusun güzel kokuyormusun bunlar çok önemli
Hah. Kim gırmızı don giy bacım diyecek diye bekliyordum bende :)

Back
X