6 aylık evliyim. Evlendigimden bu yana gün yüzü görmedim. Ancak hep hayalimdi bir yuva kurmak,kendi duzenimi kurmak, birhayat arkadasi edinmek. Su anki hqyat arkadasimin esimin iyi yonleri de var kotu yonleri de. Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi. Maddeler halinde yazmak istiyorum.
Önce İyi yönleri :
- ickisi, kumari, karı kız duskunluğu, sigarasi, telefon bağımlılığı vs yok.
- kendisinden bana yardım etmesini istediğimde istemeyerek bile olsa yapar çoğu zaman.
- çevremdekilere karşı bir saygisizligi yok hatta girisken olmaya çalışıyor
- sürekli öper, sarılır , gülüşürüz, oynasiriz
- bir yere gitmek istesem götürür
- maddi olarak ben yonetiyorum eve alınması gerekenleri. Yoksa kendi çok gereksiz şeyler alabiliyor
- görünüş olarak yakışıklı buluyorum, beğeniyorum
-kustugumuz zaman hemen barışır,ilk o gelir yanıma
Olumsuz yönleri
- şimdiye kadar bana ve aileme demedigini birakmamistir. Çok ağır ithamlarda bulunmuştur.
- cinsellik hiç yok , dudaktan öpüşme yok sadece ben zorladigimda öper ( kaza yapmıştım 2 ay alcida kaldı ayağım ancak diğer 4 ay hiç yanasmadi, hep ben istedim yine olmadı hep biseyleri bahane etti.evliligimizin ilk zamanlarinda birkaç kere denedik zoraki ereksiyon oldu yalnız onsevisme olmadığı için ve zorladigimda ben acı çektiğim için tam olmadi)
-cinselliğe düşkün olmadığını, sadece üremek için gerekli olduğunu, oral seksi yapmayı ve yaptırmayı istemediğini söylüyor.
-ablalari ile tartışmamiz oldu onlara beni ve ailemi kotuledi. Birçok nefret soyleminde bulundu. Bunun nedeni de ayagim alcili iken bir tartismamizda ayrılmak düşüncesini söylediği ve aileme çok kötü seyler söylediği için ben teyzemgili çağırdım gelin konuşun eşimle diye. Orda bana yaptıklarını ve söylediklerini teyzemgile söyledim . O da bu yüzden ablasigile beni söylemiş.
- babası çok kaba, şaka kisvesinde sürekli laf sokan bir insan
- biz benim ailemin olduğu şehir merkezinde yaşıyoruz. Onun ailesi ise ilçede. Esimin ailesi bizim içgüveysi olarak eşimi aldığımızı söylüyor bu yüzden onların bulunduğu ilçede yaşamamiz gerektiğini ima ediyorlar. Eşim de bunu çok istiyor. Ama ben orada yaşamayı hiç istemiyorum.
-Babası ve annesi sürekli bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Şöyle yapın böyle yapın diye.
Lütfen arkadaşlar okuyup bir yorumda bulunun . Boşanmayı düşünür oldum . Şimdiden teşekkür ederim