Nasıl bir hafta geçirdiniz

gayet güzel yorucu sıkıcı mutlu mutsuz huzurlu huzursuz bir hafta geçirdim ama genelinde mutluyum çünkü öğrencilerim cuma günü anneler günümü güllerle kutladı, iyi ki öğretmenim yaw

cok guzel bı hafta gecırdım esımle beraber hem aılemın yanındaydım hemde hamıle oldugumu ogrendım:90:

cok guzel bı hafta gecırdım esımle beraber hem aılemın yanındaydım hemde hamıle oldugumu ogrendım:90:

öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

ben de karışık, yorucu, gergin bir hafta geçirdim. saat 1 olsa da bitse diyorum artık

öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

ben de karışık, yorucu, gergin bir hafta geçirdim. saat 1 olsa da bitse diyorum artık

tsk ederım canım alllah tüm ısteyenlere yasatsın bu duyguyu ınsallahh

eh işte ne iyi ne kötüydü ama çok yorgunum bu hafta bugün hemen bitse de eve gidip dinlensem yarın uyusam

Nasıl bir hafta oldu emin değilim. Bir sürü güzel gelişme var ama o gelişmelerin hayata geçebilmesi için başka şeylerden vazgeçmek gerekiyor. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Allak bullak bir ruh hali içindeyim. :44:

haftamda iki şey vardı
1) diyet
2) velet

diyet yaptım salı 2 haftayı tamamlamış olacağım incelmek zayıflamak çok güzel kendimi çok iyi hissediyorum.
oğlum beni çook yoruyor,bazen bunaltıyor baya ama onu çok seviyorum hep beraber olalım
evlendirmeyecem zati

diş ağrısı,sonrasında dişçi muayenesi vee diş çekimleri geçirdiğim bir haftaydı. artı işyerinde birtakım huzursuzluklar oldu. ilişkimle ilgili. pek iyi bir hafta sayılmazdı yani.:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…