Nasıl bir hayat yaşıyorum

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Moralim çok bozuk yaaaa... hiç birşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda, hiç birşey!
Hiç birşey için motivasyonum yok. İyice tembelleşiyorum. Ve özgüvenim de yerin dibinde...

Ocak 2017 den bu yana bir gram ilerleyemedim.

Kızlar bana motivasyon verin ya, bir türlü ayağa kalkamıyorum. Bir türlü işim rast gitmiyor.

Öncelikle maneviyatınızı güçlendirmenizi tavsiye ederim.
Birde şöyle bakın olaya, bu dünyaya bir defa geliyorsunuz ve giden saniyelerinizin saatlerinizin yıllarınızın telafisi mümkün olmayacak. Şuan belki çok ağır derdiniz olabilir, bir vefat olabilir, bir terkedilme olabilir, bir işsizlik olabilir, ya da hiçbiri yoktur her şey yolundadır da yine de mutlu değilsinizdir. Bu anlarda gerçekten oturup düşünün. Şuan ki halinizden daha kötü ya da öleceği günü sayan tedavisi çaresi dönüşü olmayan hastalıklarla mücadele eden ve sizin yerinizde olmak için her şeyi feda edebilecek insanları...

Bazen insana oluyor öyle, kötü hissediyorsun ama hayat devam ediyor.
Bi silkelen kendine gel, Dua et, sevdiklerine sarıl.
Hayatta her şey yoluna girer ama giden bir sağlık yerine gelmez..

Sorun nedir? Eğitim, kariyer? İsteyip de elde edemediğiniz ne?

Kariyer açısından hiç birşey istediğim gibi gitmiyor... çok pişmanım aldığım eğitimlerden hemde çok... aylardır işsizim. Görüştüğüm her yer OK diyor ama sonra olumsuz oluyor... anlamıyorum. Bazı yerler evraklarını hazırla diyip te sonra dan vazgeçtiler... bir çok kez bu durum başıma geldi. 26 yaşındayım ve hala boş boş geziyorum. Tecrübeliyim ama edindiğim tecrübe ve biriktirdiğim para da yok oldu... tanıdıkların da bir faydası yok. Kimse yardımcı olmuyor.

Sadece bu da değil kalbim boşlukta... geçmiş te yaşadığım ve bitirdiğim ilişkim yüzünden. Kalbim hala kabuk bağlamadı.

Kariyer açısından hiç birşey istediğim gibi gitmiyor... çok pişmanım aldığım eğitimlerden hemde çok... aylardır işsizim. Görüştüğüm her yer OK diyor ama sonra olumsuz oluyor... anlamıyorum. Bazı yerler evraklarını hazırla diyip te sonra dan vazgeçtiler... bir çok kez bu durum başıma geldi. 26 yaşındayım ve hala boş boş geziyorum. Tecrübeliyim ama edindiğim tecrübe ve biriktirdiğim para da yok oldu... tanıdıkların da bir faydası yok. Kimse yardımcı olmuyor.

Sadece bu da değil kalbim boşlukta... geçmiş te yaşadığım ve bitirdiğim ilişkim yüzünden. Kalbim hala kabuk bağlamadı.
İşsizlik dönemi çok sancılı bir dönem gerçekten. İnsan özgüvenini kaybediyor, salak gibi hissediyor. Mesleğiniz nedir? En kısa zamanda bir iş bulursunuz umarım.
Kalp işleri zor işler. Ona diyeceğim yok.:KK51:

Spora başla spora başla haa bi de spora başla!! Başlarda kendini zorlaman gerekecek ama sonrasında ihtiyacın olan gücü, enerjiyi, motivasyonu bulacaksın. Ben kefilim.

Spora başla spora başla haa bi de spora başla!! Başlarda kendini zorlaman gerekecek ama sonrasında ihtiyacın olan gücü, enerjiyi, motivasyonu bulacaksın. Ben kefilim.

Oturduğum site de spor salonu var, 1 yıldır kullanmadım hiç... ve yeni başladım... 2 seans yaptım. İyi geldi...

Oturduğum site de spor salonu var, 1 yıldır kullanmadım hiç... ve yeni başladım... 2 seans yaptım. İyi geldi...
Devam et. Hatta mümkünse orayı bırak başka bi yere başla. Grup halinde yapılan veya özel eğitmen eşliğinde yapılan bi spora başla. Tek başına kendi halinde yaptığın sporda motivasyon kaybı olabilir. Başkalarıyla birlikte yapacağın bi spor sana daha iyi gelir.

Back
X