- 14 Nisan 2017
- 7
- 0
- 1
- 54
- Konu Sahibi Surekli suphe
-
beyin kimyanızda sıkıntı var genetik bir psikolojik hastalığınız olabilir.ayrıca gizli troid şekerden dolayı da hayattan bezmiş depresyonda gibi hissiyat içinde olabilirsiniz. mantıklı bir şey yokken birden böyle ise araştırın.tiroidin antikorlarını tahlil ettirinMerhaba Surekli mutsuz luk hissediyorum Evliyim ve iki cocugum var Ne kendimden ne esimden ne cocuklarimdan hic bir sey keyif alamiyorum Ilac kullanarak katlanabilir hale getiriyorum ama bilemiyorum karamsarliktan daha akilci nasil kurtulabilirim
eşin iyi birisi olabilir seninle ilişkisi nasılEsim cok iyi birisi
Endokrine gidip hormon ve vitamin degerlerinizi ölçtürün. b vitamini eksikliği yoğunluklu karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenme insulin yüksekliği mutsuzluk huzursuzluk ve yorgunluk yapabilir. Eğer sonuçlarda sıkıntı çıkmazsa psikologa gidersiniz.
eşin iyi birisi olabilir seninle ilişkisi nasıl
Sizin evinize ve eşinize ekonomik desteğiniz var mı ? Yoksa kazancı mı az ? Az ise çalışıp destekleyin. Yok ille o daha çok kazansın düşüncesi ise sizi depresyEsim iyi birisi fakat beklentim yuksek sanirim Ekonomik acidan gelecek ile ilgili beni huzurlu kilmiyor
eve kedi al. sarilin hep birlikte. d vitamini al. cikolata ye. spor yap. hamama git ve masaj yaptir.Merhaba Surekli mutsuz luk hissediyorum Evliyim ve iki cocugum var Ne kendimden ne esimden ne cocuklarimdan hic bir sey keyif alamiyorum Ilac kullanarak katlanabilir hale getiriyorum ama bilemiyorum karamsarliktan daha akilci nasil kurtulabilirim
Kedi candıreve kedi al. sarilin hep birlikte. d vitamini al. cikolata ye. spor yap. hamama git ve masaj yaptir.
Peki sorun nedir istemeden mi evlendin biraz açsanMerhaba Surekli mutsuz luk hissediyorum Evliyim ve iki cocugum var Ne kendimden ne esimden ne cocuklarimdan hic bir sey keyif alamiyorum Ilac kullanarak katlanabilir hale getiriyorum ama bilemiyorum karamsarliktan daha akilci nasil kurtulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?