Nasıl bir hediye olmalı ?

kaktuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
22
0
86
arkadaşlar mrb .. daha önce açtıgım bi konuda hoşlandıgım biri oldugunu ama onun bundan haberi olmadıgını ve ona bunu göstermek istedigimi söylemiştim ve yakında onun dogum günü var .. ona isimsiz bi hediye yollamak istiyorum biraz gizemli olsun istiyorum ayrıca sizce ne yollamalıyım aklımda bi kaç bişey var ama yardımcı olursanız mutlu olurum

madem ondan bukadar hoşlanıyorsun ufak bir kalp al ve yanıda güsel bir not yaz eminm bu onu etkiler kalbini ona gönderdiğini anlr hediyeyi görünce

nıye ısımsız? madem bu kadar yakından ılgılenıp atağa geömek ıstıyorsunuz..
doğumgununden önce bır kahve içmeye çağırın.. belki sohbet sohbetı açar..ne kaybedersınız..isimsiz kahraman olmaktansa bu daha ıyı..

bencede isimsiz olmasın aldığınız hediyenin üstüne başkası konabilir ben almıştım diye ozaman ne yaparsınız

Şu an size beyaz atlı prens gibi geliyor malum zat... Bu nedenle böyle bir jest planlıyorsunuz...

Oysa hoşlandığınız ve sizden haberdar olmayan biri... Kaldı ki bu güzellikler kadınlarda daha latif duruyor, erkekler bu hoşlukların kıymetini bilmezler pek...

Bu denli bir inceliği hak edip etmediğini bilmiyoruz ama kadın veya erkeğin net olması hem zamandan hem enerjiden tasarruftur... Biri hediyenizi sahiplenmese bile o, bu gizemli hediyenin bir başkasından geldiğini sanacaktır muhtemelen... Ona hayatında biri yokken adım atamıyorsunuz, gizli bir hayranı varken (üstelik bunu kendiniz düşündüreceksiniz) nasıl yaklaşacak, onun için nasıl umut besleyeceksiniz?

görüşleriniz için tşk ederim .. gidip konuşmak ve sonunda üzülen olmak istemiyorum çünkü bayanlar açıldıgında genelde bi ilişki başlamıyo erkegin verdigi cvp aynı oluyo 'sen çok iyisin ama ....' vs vs vs ..

beyaz atlı prensim dereceinde aşık degilim ama aklımda hep rüyamda falan görüyorum ne bilim.. hediyeyi verince elime bişey de geçmeyecek haklısınız çünkü o benim hala farkımda olmayacak..

ayrıca yaşı da küçük benden 2 yaş falan onun tuhaflıgı da var biraz karışıgım biraz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…