- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Evet gerçekten çooooook merak ediyorum kalbim acıyor hoşlandığınız beğendiğiniz kişininde sizi beğenmesi nasıl bir his bıktım artık beni sevmeyen erkekleri beğenmekten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Habole gımıl gımıl bişeyEvet gerçekten çooooook merak ediyorum kalbim acıyor hoşlandığınız beğendiğiniz kişininde sizi beğenmesi nasıl bir his bıktım artık beni sevmeyen erkekleri beğenmekten![]()
Evet gerçekten çooooook merak ediyorum kalbim acıyor hoşlandığınız beğendiğiniz kişininde sizi beğenmesi nasıl bir his bıktım artık beni sevmeyen erkekleri beğenmekten![]()
Vallahi sesli güldümHabole gımıl gımıl bişey
Yaa kizimHabole gımıl gımıl bişey
Çocuğum uyandı,olmadı bu yaptığın hacı.Habole gımıl gımıl bişey
Dünya dönmüyor sanki o kadar güzel bir his ama bitince hayatında bitiyor biz nebze.O yüzden fazla güzel duygunun terside çok fazla geliyor insana.Bu sebeple ortalama sevgi yeterli.Evet gerçekten çooooook merak ediyorum kalbim acıyor hoşlandığınız beğendiğiniz kişininde sizi beğenmesi nasıl bir his bıktım artık beni sevmeyen erkekleri beğenmekten![]()
Evet gerçekten çooooook merak ediyorum kalbim acıyor hoşlandığınız beğendiğiniz kişininde sizi beğenmesi nasıl bir his bıktım artık beni sevmeyen erkekleri beğenmekten![]()