- Konu Sahibi agresifkiz
Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?