Nasıl bir işe giriştim!

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?

Size şu kadarını söyleyeyim, eğer kilo almaya müsaitseniz ve ciddi düşünüyorsanız mutlaka kiloyla ilgili konuları konuşun. Kiloya takıntılı biri çıkarsa sonradan çook pişman olursunuz.(Yaşandı). Ben sizin yerinizde olsam (tabi şimdiki aklımla) kilolu halimle görüşürdüm. Gerçekten sevecek ve beğenecekse zaten beğenir. Sonrasında yine zayıflardım ama en azından hatalı bir seçim yapmazdım

Ay yeni halinizin fotoğrafını gönderin. Aç kalmaktan daha kolay bir çözüm. Aha ben buyum, vardı yedik arkadaşım deyin. Daha hiç görmediğiniz bir adam için değer mi hızlandırılmış diyete.

Aslında kilo vermek tamamen kendimle alakalı aşırı rahatsızdım kendimden istediğim kıyafetleri alamıyordum o hırsla başladım çok çok da iyi ilerledim. Ama şimdi nedensizce beni beğensin istiyorum ve suçluluk psikolojisine girdim kandırmış gibi onu :(

Saçma olan şey şuanki olduğunuz halinizi göstermemek bunu saklamak.Olduğunuz kiloyla foto atıp rahat kafa konuşacaktınız.
Muhabbet arası onlar eski fotolarım ,haliyle evde oturmaktan korona karantina felan derken otura otura kilo aldım diyebilirsiniz, kendinizi kilo vermeliyim diye şartlandırmayın rahat rahat kendiniz için kilonuzu verin ve olduğunuz kiloda kendinizi beğenin başkası beğensin beğenmesin önemli değil.

Öncelikle beni yargılamazsanız sevinirim sadece biraz morale ihtiyacım var. İnternetten biriyle tanıştık iki ay oldu tanıştığımızda ben diyet yapmaya başlamıştım işlerin böyle gelişeceğini düşünmemiştim. Güvenip kimseyle görüşmem derdim internetten tanıştığım. Öylesine sohbet ediyordum sadece. Ama işler değişti ve görüşme kararı aldık iki ay sonra. Farklı şehirlerdeyiz işlerimizi o zamana ayarlayabildik. Şöyle ki tanıştığımızda olan fotoğraflarım benim eski Hallerimdi kilo almadan önce ki. Ve ben ciddi düşünmediğim için söyleme gereği duymadım bir şey. Şu an tutuştum tabi. Önceleri kendim için kilo vermek isterken şimdi buluşma günü heyecanı sardı beni. Ama motivasyonum düşüyor ya beni beğenmezse diye. Vermem gereken 30 kilo vardı bu arada. Ben 2 ayda diyetisyenle sporla 14 kilo verdim. Şu an vermem gereken 16 kilom kaldı. Durmadan devam ediyorum deli gibi spor yapıyorum. Ama panik olmaya da başladım 2 ayda istediğim kiloya inemezsem diye. Bir yanım sana yakışmıyor başkası için böyle şeyler yapmak görüşme gerçeği söyle vedalaş diyor. Bir yanım etkilendiğimin farkında kaçma bir kere de sorun gördüğünde üstüne git diyor ne olacaksa olsun beğenmezse kendi bilir diyor. 2 ayda kaç kilo veririm nasıl görünürüm stres yapıyorum. Yaptığım saçma mı sizce hiç bulaşmasam mı bu işe?

Daha sevgilinizden ayrılalı bir ay olmadı mı? Bu ne hız. Önceki ilişkinizdeki değersizlik hissinden dolayı böyle bir ilişki içindesiniz bence. Çok sağlıklı bir ilişki değil bu

Size şu kadarını söyleyeyim, eğer kilo almaya müsaitseniz ve ciddi düşünüyorsanız mutlaka kiloyla ilgili konuları konuşun. Kiloya takıntılı biri çıkarsa sonradan çook pişman olursunuz.(Yaşandı). Ben sizin yerinizde olsam (tabi şimdiki aklımla) kilolu halimle görüşürdüm. Gerçekten sevecek ve beğenecekse zaten beğenir. Sonrasında yine zayıflardım ama en azından hatalı bir seçim yapmazdım
Biraz ağzını aradım aşırısını sevmediğini söylemişti he ben görüşene kadar aşırı kilolu bir durumda olmam balık etli kesin olurum ama çünkü istediğim kiloya 2 ayda inmem sanırım imkansız :( o yüzden aslında dediğinizi anlamış olacağız biraz sorun olacak mı olmayacak mı ve evet dediğiniz doğru aslında. Benim stresimin sebebi onu kandırmış hissediyorum kendimi. O yüzden en azından balık etli kıvamına geleyim. Yedim 3-5 kilo aldım derim istemezse kendi bilir.

Söylediğiniz kiloda olup buluşmaya kadar da kilo almış olabilirdiniz. 16 kilonun öyle önceden uyarı yapılacak kadar fazla olduğunu sanmıyorum. Diyetinize devam edin tabii de bu strese gerek yok boşverin beğenmeyin küçük oğluna almasın

Belki buluşunca etkilenmeyeceksiniz bile? Sanaldan biri için kendinizden fedakarlık etmeyin sporu diyeti yapacaksanız da kendi sağlığınız için yapın.
Zaten dediğim gibi kendim için başladım ki ciddi anlamda rahatsızdım kendimden o yüzden çok memnunum şu an yaptığımdan fazla kilo resmen ızdırap. Sadece buluştuğumuzda beni beğensin istiyorum.

Söylediğiniz kiloda olup buluşmaya kadar da kilo almış olabilirdiniz. 16 kilonun öyle önceden uyarı yapılacak kadar fazla olduğunu sanmıyorum. Diyetinize devam edin tabii de bu strese gerek yok boşverin beğenmeyin küçük oğluna almasın
Ki ben boylu biriyim şu an olduğum kiloyu da belli etmiyorum. Aynen öyle beğenmeyen kendi bilir. Ben sadece onu kandırmış gibi hissediyorum hayal kırıklığına uğrasın istemem. Bazen gerçeği söyle böyle böyle ne canını sıkıyorsun diyorum ama kaybetmek de istemiyoeum.

Bu arada 2 ayda zaten sağlıklı bir şekilde 7-8 kilo verilebilir. Yarısı gitmiş olur böylece. Geri kalan için de stres olmayın kimse dört dörtlük değil. Beğenmezse de beğenmesin bulunmaz hint kumaşı değil ki kimse

Biraz ağzını aradım aşırısını sevmediğini söylemişti he ben görüşene kadar aşırı kilolu bir durumda olmam balık etli kesin olurum ama çünkü istediğim kiloya 2 ayda inmem sanırım imkansız :KK43: o yüzden aslında dediğinizi anlamış olacağız biraz sorun olacak mı olmayacak mı ve evet dediğiniz doğru aslında. Benim stresimin sebebi onu kandırmış hissediyorum kendimi. O yüzden en azından balık etli kıvamına geleyim. Yedim 3-5 kilo aldım derim istemezse kendi bilir.
Kilo vermek malesef tamam verdim bundan sonra zayıfım diyeceğiniz bir şey değil. Yani 2 ayda 16 gitmese de 10 gider azmederseniz, ama sonrasında bunun koruması var, ilerde gebeliği emzirmesi var. Yani bir sınırdan fazla kilosu olanlar malesef biraz fazla dikkat etmek zorunda kalabiliyor almaya müsait olduğu için. Ayrıca zayıflama motivasyonu her zaman aynı düzeyde de kalmaz. Bunun bir sözü de olmaz. Sakın şimdiki motivasyonlu halinizle ilerisi için sözler de vermeyin, konuşmayında.Tabiki kendiniz ve sağlığınız için zayıflayın ama iş, eş seçimine geldiğinde mutlaka ama mutlaka sizi her halinizle beğenen veya yargılamadan ilerde de destek verebilecek birini bulun. Acı bir tavsiyedir

öncelikle daha gerçek hayatta görmediğin bi herif için fedakarlık yapma. bu çok yanlış.

ikinci yanlış ise şimdiki halini ona göstermemiş olman bence. böyle bir film sahnesi vardı, adamla kadın internet üzerinden sadece fotoğraflarını görüp etkileniyorlar. gerçi onların niyeti ciddi bişey değil sadece takılmak ama olsun. kadın adamı evine davet ediyor kahvaltıya, adam da gidiyor. kıza da fotoğraflarına hiç benzemiyorsun diyor. o fotoğraflar eskiydi, biraz kilo aldım falan diyor hanım kızımız da. verirsin verirsin, bişey olmaz spor yapıyor musun? diye soruyor adam. kadın da şey diyor, bi salona üye oldum ama pek beğenmedim salonu, düzenli gidemedim diyor. neyse sonra salon nerde bilmem ne muhabbetinden sonra adam, muhtemelen karşısındaki kişiyi beğenmediği, aslında beğenmekten ziyade fotoğraflarla gerçekteki bayağı farklı olduğu için işi bahane edip gitmek istiyor, daha müsait bi zamanda uzun uzun görüşüp konuşuruz memnun oldum falan diyor ve kaçar gibi uzaklaşıyor.

ne olursa olsun sanal ortamdan konuştuğunuz insandan güncel halinizi saklaman çok yanlış. mesele beğenip beğenmemek de değil, yanıltmak bu resmen. şöyle düşün, sen misal onun kaslı maslı fotoğraflarından etkilendin ama buluştuğunuzda karşınıza göbekli, kaslı halinden pek eser barındırmayan biri geldi. sen de hayal kırıklığına uğrarsın.

bence bu sekilde gorusun,

2 ayda 15 kilo verirseniz eger o kilolari geri alirsiniz, bilim boyle diyor

:KK51:

ayrica garip geldi, hic mi goruntulu gorusmuyorsunuz, neden 2 ay bekliyorsunuz?
gorusun, bence kilo verdiginize de sahit olsun, benim esim cok pozitif yorumlar yapiyor valla, kilolu halime de asla laf etmezdi ama bu kilo verme surecindeki disiplinimi cok takdir ediyor, estetik olarak begenmesinin disinda boyle de faydalari var :)

Bir ay önce biten bir iliskin var bu kişiyle iki aydır görüşüyorsun

Yanı eski sevgilini aldatmış oluyorsun
Değişik
Hadi zayıfladın yine kilo alırsan ne olucak seni kilon yüzünden beğenmeyecek kişiyle olma zaten

Yada sen onu beğenmedin nedir bu kendini begendirme çaban

Böyle erkekler cok takık oluyor kiloya. Kac tane konu okuduk boyle. Kilo aldin diye eskisi gibi karisina davranmayan.
Sizinde bastan soylememeniz hata.
En azindan simdiden söylebilirsiniz biraz kilo aldim diye.
Ay böyle heriflerlede ugrasilmaz ki, tilt oluyorum 😒

Yalnız kilo verseniz de beğenmeyebilir. Çok beğenedebilir, böyle de kabul edebilir. Aranızdaki iletişime bağlı. Biriyle yüzyüze uzunca vakitler geçirmedikçe tanıyamazsınız. Aman dikkatli olun, kilo konusunda demiyorum. İnternetten tanışıp şantaja uğrayan öldürülen de var, evlenip mutlu olan da. Dikkatli olun.

Back
X