merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Benim en büyük sorunum eltim ve kaynım
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. kaynanama asla hizmet etmez hizmet bekler. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm

NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM SİZCE YÜZÜNE AÇIK AÇIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN DESEM Mİ