• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir kadın bu (eltim)

eltinde kaynında tuhafmış
ama kadın da o kadar kişiye baktığından psikolojisi bozulmuş olabilir
ya da karakter olarak soğukkanlıdır size zararı yoksa arada sırada görüşürsünüz olur biter
düşünsene evde 5 yıldır çalışmayan adam her türlü yük kadının üstünde

bilemedim yani ben olsam katlanmak bile istemezdim
erkek dediğin boş boş oturmaz bence
az kazanda bile çalışmalı yani

kadın eşine sinirinden size de kötü davranıyo olabilir
hesap konusunda da zaten oğullarına ben bakıyorum hesabı da onlar ödesin gibi tavırlar içinde olabilir bilemedim yani

ben burda en büyük suçu kaynınızda buldum

zaten başta o suçlu. 1tl kazan ama sen kazan diyoruz bize diyorki ben onun nlereini çektim şimdi o beni çekecek banane diyor. Ve bunuda eltimin yüzüne söylüyor

Haklısınız ama işte maalesefki her hafta ben kaynanama gidiyorum bunlara söylemiyoruz ama kaynanamla eltim 5dk camdan bakıp hadi gidelim diyormus kaynıma emin olun sırf beni rahatsız etmek için çabalıyor tv deki kızları eşime gösterip çok güzel dimi falan diyor:(

Samimiyet bekleyip de göremediğiniz zaman üzülmenizi anlıyorum ben de yaşadım çünkü eltimden görümcemden vs. Ama kadın sizin sinir oldugunuzun farkında ve bilerek üzerinize geliyor gibi geldi bana biraz kendi haline bırakırsanız durum degişecektir bence ..

Evet cok sinir bozucu bi durum eşinize yaptığı bu durumda eşinizin gerekli tepkiyi vermesi gerekiyor sizin yapabileceginiz bişey yok maşesef:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Benim en büyük sorunum eltim ve kaynım
nereden başlasam bilmiyorum. eltimi eşimin ailesinde kimse sevmez. Çok soğuk, aşırı derecede cimri ve kendini çok bi halt sanan birirdir. Babasının maddi durumu çok kötü ve eltim bakıyor onlara . Hatta abisi var bi tane oda çalışmıyor onada eltim bakıyor. Bazı konularımda bahsetmiştim kaynım 5 yıldır işsiz. onada bu kadın bakıyor.
Gelelim bizim ilişkimize. Eltim bir günden bir güne beni asla aramadı. hiç sohbetimizde olmadı. Çünkü elinden tel 1 an olsun düşmez. Kimseyle konusmaz. kaynanama asla hizmet etmez hizmet bekler. Ve sürekli oğlunuza ben bakıyorum tavrı içindedir. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama kaynım ana avrat rahatca söver oda hiç cevap bile vermez. Alttan alta kaynımı deli eder. Küçük düşürür aşşalar. benim ailemin maddi durumu çok şükür çoook iyi ve bunu asla kaldırmaz. Biz mesela eşimle falan çay içmeye gideriz bunlarda gelir ve inanın yemeyeceği şeyi bile söyler hesap gelincede başını telefona gömer 2tl ile gezer biz varken ve bahsettiğim bu kadının aylık geliri 6-7 bin.
şimdi ablalarım kardeşlerim ben bu kadından inanılmaz rahatsızım eşimede söyledim oda nefret ediyor ama abisinden de kopamıyor. Bizim siyasi görüşlerimiz farklı ve bana hiç saygı duymuyor. sürekli kendi görüşü hakkında iğneleyici şeyler yapıyor. inadıma instagram da falan bişeyler paylaşıyor. bende onu sildim ve eşim bu yüzden biraz kızdı bana ve beni gidip kaynanama ispiyonlamıs. aramızı bozacak diye. ben nereye gitsem arayıp kv mi falan haberdar ediyormus amac neyse anlamadım. He bu arada bu kadın 34 yaşonda ben ise 24 üm:(
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM SİZCE YÜZÜNE AÇIK AÇIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN DESEM Mİ

Zor bir durum ama bence takma kafana kadini uzak tut gulumse daima ama sahte gulumse
Muhattap olma olsun bitsin bu kadar takma umursanmadigini anlamali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hanfendi kaynanam kac kez yalvardı kızım boşa at bu adamı dye oda ben böyle çok mutluyum diyor
ve en önemlisi çok iyi bir konumda eşine istese anında iş bulur ama bulursam beni oğlunuz boşar diyor
inanılmaz tuhaf bişey

canım o zaten kendi dertleriyle uğraşıyor belli, kocasını sırf bu yüzden boşamıyorsa psiklojisi iyi değil demekki, zaten senide pek arayıp sormuyormuş ve senin için daha iyi,o yüzden kafaya takmana gerek yokki

ben yuksek musadenizle size ne demek istiyorum eltiniz kendi ailesine bakiyorsa size ne? kaynananiza hizmet etmiyorsa size ne, kocasi ona kufrediyorsa size ne? yani ben sizi baglayan kismi goremedim. sizi aramiyormus. iyi iste daha ne istiyorsunuz. sizin gözünüzde bu kadar kotu biriyse benden uzak diye sevinmeniz gerekirken beni arasin diye tepinmeniz niye. cebindeki parasi sizi niye ilgilendirdi ki? bi daha bi yere gitmeyin. esinize soyleyin hoslanmiyorum gitmicem diyin. onlari almayacagiz alirsak da ben gitmiyorum diyin. bosverin elin insanini takip niye caninizi sikasiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hem sevmiyor hem de beni aramıyor diye şikayet ediyor arkadaş da çok garip :) kadın 5 yıldır işsiz kocasına bakıyormuş yazık.

iyi de bütün bunlardan size ne? kadın kendi çalışıyor kendi ailesine yardım ediyor bir de kaynınız çalışmıyor 5 senedir bir de ona bakıyor eve bakıyor bir de bu açıdan düşünün öyle bir kocayla yaşamak kolay mı. Çalışan bir kadın kaynana da hizmet etmek size yaranmak zorunda da değil. Kendi kaynınıza bakın önce çalışmıyor etmiyor eşinin üzerinden geçiniyor siz kaynınıza tek laf etmiyorsunuz küfürlü konuşması dışında da eltinize saydırıyorsunuz. Bir yere gittiğinizde zaten ağabey öder ne var bunda ki onun da hesabını mı yapıyorsunuz size mi yük oluyorlar borç mu istiyorlar nedir yani. 6-7 bin lira maaşı olduğunu söylüyorsunuz benim eşim kimya mühendisi bu kadar para almıyor kim hangi meslek alıyor bu kadar para doktorlar bile almıyordur bu kadar maaş aldığına göre demek ki kariyeri iyi kendini yetiştirmiş ve siz bunu sindiremiyorsunuz size ne zararı var onu anlamadım paylaştığı ancak resimdir ınstagramda neyini sindiremediniz ki sildiniz? siyasi görüşleriniz farklı olabilir konu açmazsınız saygı gösterirsiniz. Bence siz onu çekemiyorsunuz yok benim ailemin durumu iyi filan nedir yani ailesinin durumu kötüyse onun suçu mu aşağılayıcı konuşuyormuş sizin yaptığınız nedir? kadın çalışıyor evine bakıyor yahu daha ne yapsın. Eşinizin ağabeyi o insan çalışsa da çalışmasa da ve arası kötü olsun istemez elbette eltinizle görüşmeyin olsun bitsin.

nasıl yani
Hanfendi bana durup yüzüme bakıp ülkeyi soydunu bilmem ne dedi
kusura bakmayında bende buna katlanamadım
ve ben onu sildiğimde en çok kaynanam sevindi sürekli kayın pederimi fiştekliyormus.
Asla eklemem hatta whatsaapta dahi engelli

Ben olsam ben de dayanamazdım. Çünkü bu kişiler karşısındakine karşı çok saygısız.
Yani bir şeyi eleştirmek güzel istediğin kadar eleştir ama Hakaret etme kardeşim

nasıl yani
Hanfendi bana durup yüzüme bakıp ülkeyi soydunu bilmem ne dedi
kusura bakmayında bende buna katlanamadım
ve ben onu sildiğimde en çok kaynanam sevindi sürekli kayın pederimi fiştekliyormus.
Asla eklemem hatta whatsaapta dahi engelli

Eltini sevdim. Ayrıca sana yapılan bariz bir şey görmedim sanki sen eltini çekemiyorsun

Samimiyet bekleyip de göremediğiniz zaman üzülmenizi anlıyorum ben de yaşadım çünkü eltimden görümcemden vs. Ama kadın sizin sinir oldugunuzun farkında ve bilerek üzerinize geliyor gibi geldi bana biraz kendi haline bırakırsanız durum degişecektir bence ..

Evet cok sinir bozucu bi durum eşinize yaptığı bu durumda eşinizin gerekli tepkiyi vermesi gerekiyor sizin yapabileceginiz bişey yok maşesef:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hay elinizi seveyim herkes yukarda saçma sapan şeyler yazmıs yok aramadı diye üzülüyorsun sonrada git diyorsun diye kimse yazılanı okumuyor..
Eltin de aynı şekilde sana gıcık oluyordur, hatta buraya konu bile açmış olabilir:))

hahahha valla duygulkar karşılıklıdır.

Ayrıca hem bütün aileye yardım edip hem de sevilmeyen biriyse kim bilir ne kompleksli birşeydir.
Paraya tapmaya devam etsin

bence sen eltin dik duruyor kimsenin yanında ezilmiyor diye çekemiyosun, sen her hafta kaynana gidiyosun ama gitmiyo diye bozuluyosun, sen hizmet ediyosun o etmiyo diye bozuluyosun, eşine kız gösterdiğinde eşin de beğenir belki diye bozuluyosun. sevmiyorsan, görüşmek istemiyorsan niye içine bu kadar dert ettin :)

benim eltim de bana göre gıcık bi insan görüşmüyorum bitiyor gidiyor yani. yok kaynanama hizmet etmiyor, yok bilmem ne diye onu düşünerek delirmiyorum.

zaten başta o suçlu. 1tl kazan ama sen kazan diyoruz bize diyorki ben onun nlereini çektim şimdi o beni çekecek banane diyor. Ve bunuda eltimin yüzüne söylüyor

bence nadiren görüşün artık yapacak birşeyiniz yok
çok sıkıntıysa dışarda yemeğe filan çağırmayın
çok muhatap olmamaya çalışın
ne diyim ki
boşanıp boşanmamak kendi tercihleri

hesap ödeme konusunda siz büyük olduğunuz için ve kaynın çalışmadığı için sizin ödemeniz daha normal
eğer kötüye kullanıyosa da bi daha gitmezsiniz

ve her ailede farklı farklı kişilikteki insanlar oluyo
akraba olunca mecbur katlanıyosun bazı şeylere
çok sorun yapmayın bence
az görüşmeye çalışın
kvniz size kendisi uğrasın her zaman siz gitmeyin mesela

çok fazla dertlenecek bi durum değil bence boşverin

Son düzenleme:
bir şey sorcam müsaadenle kaynın evi temizliyor mu yemek yapıp çocuğa bakmak gibi tipik hanım işlerini yapıyor mu...yani roller değiştiğine göre olması lazım..yoksa onlarıda mı elti yapıyor..

arkadaş gerekli atraksiyonu alamayınca eltiye yeni huylar dikmeye başladı yoksa bana mı öyle geliyor miliciğim :1::1::1::1:

asla...
belkide cidden ben kafama cok takmısımdır
asla yeni bişeyler dikmedim zaten yazımıda doğru dizgün yazamamısım.
hem ben yoruma açık olmasam hayatta buraya yazmam
ben akıl danışmak için yazdım yoksa emin ol benim bu üzüntümden onun haberi bile yoktur..

beklediğin desteği alamayınca eltinin yeni yeni huyları döküldü ortaya, hepimize de siz yazılanı okumuyorsunuz yaftası yapıştırıldı :34: çözüm mü istiyorsun destek mi bekliyorsun

bir şey sorcam müsaadenle kaynın evi temizliyor mu yemek yapıp çocuğa bakmak gibi tipik hanım işlerini yapıyor mu...yani roller değiştiğine göre olması lazım..yoksa onlarıda mı elti yapıyor..

yok canm kadın tuttular hergün geliyor. kaynım arada bir yemek yapar oda sadece et yani.

Back
X