nasıl bir kadın bu (eltim)

Kaynınız 5 yıldır işsizmiş karısı tabili ben ona bakıyorum havasına bürünecek ee ortada işte 5 yıldır duvarları mı yiyorlar?
Adam olsun iş bulsun 5 senede 50 tane iş bulur insan rahata alışmış o
Kadın 3 aileye bakıomuş cebinde 2 lirayla gezer tabi 6 bin kazansa neolur

Görüşleriniz tutmak zorunda değil ki o paylaşıp rahatsız oluosan sende paylaş
Ayrıca kv ne senin gittiğin yerden bi onda haklısın gerisi boş kuruntu

Son düzenleme:
gerçekten sizene ki bu durumdan ?

Merak ettim sizi niye geriyor bu kadar...

Helal olsun kadına ayrıca 3 eve bakıyor..Hayat kadına zaten gülmemiş,ugrasmayın şu kadınla yazıktır..

Konuşmazsın olur biter,cevap vermezsin...Geçer gidersin..

Açıkçası beni önemsemedigim kimse sinir edemez,sizi niye ediyor ki ?

çok güçlü dik duruşlu bir eltin var.ne güzel ne ailesini ne kocasını atıyor.pek çok kişinin yapmayacağı şeyleri yapıyor.keşke tüm kadınlarımız bu kadar güçlü olabilse

5 yıldır çalışmayan kocasına, ailesine bakıyorken nasıl cimri oluyor anlamadım
kaynının ana avrat küfretmeside kaynını terbiyesizliği
iyi bırakıp gitmemiş kocasını, eltin buraya konu açmış olsa boşan derdik, 5 yıl nedir ya

Son düzenleme:
Eltin ne is yapiyor ..merak ettim bu kadar kisiye nasil bakiyor.

kesinlikle elti buraya konu açsa her yorum boşan,o kocanı ne çekiyorsun olurdu

Aman bende eltimle samimi degilim aramaz sormazlar hayat boyle daha guzel herseye burnunu somsaydi dahami iyiyidi birakin nasil mutluysa oyle yasasin esine ailesine baksin size ne hayatinizin yasayin gitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eltine hiçbir şey olmaz bunu bil... para kazanan herkese bakan kadın çünkü
kısacası, salla gitsin.. konusmuyorsa konusmaz, trıplıyse trıplı.
tavsıyem; görmezden gel onu yoksa senın aran bozulur kayınvalıde ve eşinle.

ayy valla şu ben onunla abla kardeş olalım, anne kız olalım mantığını anlamıyorum. Kimse kusura bakmasın ama ben kimseyle can ciğer olmak zorunda değilim. Tamam saygı duyarsın ama eltinle abla kardeş olma çabası nedir ben anlamıyorum. Madem o kadar huzursuz ediyor bu kadın uzak durun o nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın aramayın sormayın, bi yere gittiğinizde de çağırmayın. Eşiniz abisiyle görüşsün ama siz eltinizle görüşmek zorunda değilsiniz diye düşünüyorum

Hay ağzın bal yesin arkadaşım..zorlamı ya bende aynı dertten muzdaribim elti 30 ben 24 ne fikrimiz tutar ne zikrimiz o sessiz sakin ben çok konuşkan delidolu olmuyo kimya uymuyo napak ölek mi?ama herkesin ağzına pelesenk olmuş nooldu eltinle hiç görmüyoz seni???aranızmı açık?he açık yada değilde bu seni niye rahatsız etti??diyemiyor işte insan :-/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle elti buraya konu açsa her yorum boşan,o kocanı ne çekiyorsun olurdu

hayır bi de elti boşansa, kocası muhtemelen kardeşinden falan istemeye başlıcak, kardeşide verecek, hergün okuyoruz benzer şeyleri burda, yani bence eltinin boşanmıyor olması konu sahibi için iyi bişey, o olmasa herşey daha kötü olabilirdi

Daha kötüsü de var
Kocası kardeşine özenip işten çıkabilir ve arkadaşımız kocasına bakmaya başlayabilir
Ha kaynı boşanırsa o deprem olur hem kocasına hem kaynına bakar

Kesinlikle katılıyorum canım sana. Herkes birbiriyle iyi anlaşacak diye bir şey yok yeri geliyor insan öz kardeşiyle ablasıyla ters düşüyor anlaşamıyor kaldı ki elin yedi kat yabancısıyla samimi olmak için çabalamak bana saçma geliyor doğrusu :44: Benden uzak olsun aksine memnun olurum valla ne yalan söylim

yok artık bu eltinin katli vacip oldu. sen ne yapıyorsun öyle diyince

Aramiyorsa aramasin dah iyi ya iste...Aramiyorsa neden yüzüne yakamizdan düs diceksin onu anlamadim...

Belkide kadinin piskolojisi bozuktut okadar insana bakmaktan kendine odaklanmiyor demekki...
ama ben pek bir sorun goremedim aranizda..
zaten aramiyormus sende fazla usteleme birak kendi haline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…