• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir kişilik bu abimin ki anlamıyorum

Arkadaşlar yazdılar mı okumadım ama bence kız bakire idi. Bakireliğine zeval gelmesin diye tersten ilişkiye girdiler .Sonra abin ayrılınca ah vahh durumu.Ben sanmıyorum ki kız bakire olmasa abin normal ilişkiye hayır diyip arkadan ilişki için diretsin
Olayın özeti bence böyle
ama kız yapacak olsa önceden bi erkek arkadaşı varmış ciddi düşünmüşler falan ama hiç bi zaman böyle bir şey yaşanmamış aralarında o yüzden abimin kızı etkileyip kullandığını düşünüyorum kızın içinde olsa önceden de yapardı böyle şeyler

Tamam işte canım kızın daha önce erkek arkadaşı ile ne yaşadığını bilmiyoruz. Kız zorlamış bile olabilir abini.
Bazı kızlar cinsellik olursa benimle evlenir filan diye düşünüyor.Bunu sana anlatmasının sebebi de bu. Abini zorlaman evliliğe.

Abin ve kizla ilgili yorum yapmicam da görümce tabularini yikacak bi insansin. Ne kadar dusuncelisin hemcinsini karsindaki abin de olsa savunuyorsun. Tebrik ederim.

Bence abinizden değil o kızdan tiksinin :) Evet yaptıkları şey normal değil. Ama kızın gelip de sana bu kadar özelini anlatması normal mi?
Kız geri dönmek için belli ki bu durumu kullanmak istemiş.

Olay ortada bence. Esas kizimiz dunyadaki en degerli hazinesi olan zarini korumak icin anal iliskiyi tercih etti. Abiniz de buna hayir demedi. O donemde alan memnun veren memnundu. Simdi ayrildilar ve bu cok masum kizimiz zamaninda zevk aldigi sey icin intihar etmeyi dusunmeye basladi. Evlilik oncesi iliskiyi gayet normal buluyorum ama sonrasinda boyle triplere girecekseniz yapmayin kardesim. Cinsellik iki tarafin da zevk aldigi bir sey ama ne hikmetse ayrilinca kadinlar bunu zorunluluktan yapmis havalarina giriyor. Ortada bir tecavuz falan yoksa kimse icin uzulmeyin. Hanim kizimiz da kendini hatirlamayacak kadar alkol almasaydi o zaman.

kızı daha önceden de tanıdığım için gerçekten güveniyorum iyi bir kız tanıyorum ama tabi belli olmaz böyle şeyler ama kardeşim beni eşimle düşünse normal gibi geliyor bana onun yaptğını hiç normal bulmuyorum

tabi kimseyi tam olarak tanıyamayız. ama kız öyle biri değildi gerçekten erkeklerle çok takılan bi kız değildi abimden sonra böyle oldu nasıl etkilediyse artık anlamıyorum. kız ağladı falan intiharı düşündü sebebiyse daha önce böyle birşeyi kimseyle yaşamamış olması benim kardeşimle yaşayıp ayrılmış olmaları başkasının yüzüne nasıl bakacağım falan düşünceleri ben vicdan yapıyorum abim yapmıyor heralde. bi de şöyle düşünür oldum kafayı mı yedim nedir abim bazen erkek arkadaşlarıyla falan kalır kendi kendime diyorum ki bu biseksüel olabilir mi diyorum ya hem erkekle hem kadınlarla falan diye düşünür oldum neden böyle oldum ben ya arkadan yapınca böyle bi düşünce de yerleşti kafama

Kizin bekareti bozulmasin diye anal yapmislardir. Erkek arkadasinda kalmasi da ilginc gelmedi. Baska gozlemin var mi neden biseksuel dusunuyosun

ay alt tarafı abin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmiş ne var bunda tiksincek ahahaha istediği pozisyonda sevişir insanlar nolcak niye pislik tiksinç iğrenç olsun adam :KK48:

okurken abinizden böyle iğrenc bi herif tiksinceksnz diye bahsedince , kardeşine cinsel taciz de mi bulunmuş falan diye korka korka okudum yani alt tarafı eski sevgilisiyle cinsel ilişki ya ne var bunda :D

bu kadar homofobikte olma sekerim :KK28:

Son düzenleme:
Iki kisi arasinda yasanmis ozel bir iliski ve suz dahik kimseyi ilgilendirmez.. Sizin derdiniz olmus anlayamadim herkesin ozeli kendine ve sizu ilgilendirmez .

ama kız yapacak olsa önceden bi erkek arkadaşı varmış ciddi düşünmüşler falan ama hiç bi zaman böyle bir şey yaşanmamış aralarında o yüzden abimin kızı etkileyip kullandığını düşünüyorum kızın içinde olsa önceden de yapardı böyle şeyler
Senin abinle ne zorunvar ki,eğer kişi sızacak kadar sarhoş değilse seks zorla yapılamaz.Abine tecavüzcü muamelesi yapma bence.Kız ilişki istemiş yapılmış bu kadar basit..

Her ne kadar tasvip etmesek de böyle bir ilişki şekli var, dünya var olduğundan beri var, bu abinden nefret etmeni gerektirecek bir şey değil. İkisinin rızası ile olmuş, kızında şimdi sızlanmasını anlamadım. Çok etkilenmiş olsa da istemeyen yapmaz, gelip sana anlatması kabahat, insan utanır azıcık.

bence kız senin abine karşı gıcıklığını çözmüş, tekrar birlikte olmak için seni kullanıyor.. 7 sayfa boyunca abini batırıp kızı azize ilan ettin resmen..

sayfalardir yaziliyor ama tekrarlayayim,

abiniz tecavuz etmedigi veya bir defaya mahsus alkol vs durumundan yararlanip tehditte bulunmadigi ve bu sekilde tekrarlamaya zorlamadigi surece bu konu sizi ilgilendirmez.

Hele abinizin cinselligi kimle ve nasil yasadigni bosu bosuna hic sorgulamayin, bu onun kendi tercihi...

Arkadasiniz cinsellikten pismansa veya duygusal anlamda sevgilisinden ayrildi diye uzuluyorsa "arkadas" olarak teselli eder akil verirsiniz, bunun disinda sizin akraba iliskinize dayanarak yanasmasina izin vermeyin...

Kimse de size guvenip sevgili olmasin, iradesini tumuyle yitirecek kadar icmesin, arkasinda duramayacagi seyler de yasamasin...

Abinin nereden ilişkiye girdiği seni pek ilgilendirmeyen bir konu bence.
Ikincisi de kızın sana gelip bunu anlatması ayrı bir terbiyesizlik.
Bırak boşver ilişkilerine karışma. Hataysa da değilse de sadece iki kişilik bir şey.

Back
X