Nasıl bir kıskançlık bu? Siz olsanız ne yapardınız?

Ben de fol yok yumurta yok'cular ne zaman gelecek diyordum ki hosgeldin :KK70:
Galiba canin cigerin sevgilinin ailesiyle tanismak icin kralin muhafizlarini falan gecmen gerekiyor @renatacok :KK6:

Ben anlayamıyorum ya niye bu kadar büyütülür ki bu? Benim sevdigim adam hayatımı paylasıcagım insan söz konusu sonucta. Hayır yani napıyım tanısmak icin herkesden tek tek onay mı alayım :D

belki saçma gelecek ama sevgilinizin eski kız arkadası bu kızın arkadası falan olmasın o yüzden mi bu kadar saçma sapan hareketlerde bulunuyor acaba ? çekememe nedeni bu olabilir mi ki
Evet yaa evet bende bunu bekliyodum iste oh be :D ya bilmiyorum böyle düsündüm ama kurmakta istemedim kafamda erkek arkadasıma da soramadım abarttın der falan diye. Ama sadece ben böyle düsünmemisim demek ki cok sevindim suan :D

S

Acısını erkek arkadaşından çıkarma canım.
Benim öğrendiğim şey şu oldu; sizi kiskanan 3. Şahıslar yüzünden sevgilinle aranı asla bozma. Çocuğu bunaltma.
Ahsenin yanında da daha mutlu ve pozitif görün, sevgiline gözlerinin içi gülerek bak. O kız da delirsin.
Sevgilinin suçu yok, sakın onunla tadınızı bozma.

Gömlek konusunda haklısın. Iyi ki vermemiş. Ben de istemezdim.
Haklısınız bende böyle düsünüyorum. Elimden geldigince 3. sahısları dahil etmemeye calısıyorum ama onlar yine bi yolunu buluyorlar sağolsunlar :) Tabi ki aramızda olanları kimseye yansıtmıyoruz cok kötü olsak bile bi baskasının yanında hic bisey yokmus gibiyiz bu huyumuzu seviyorum :)

Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler :KK48:

Ciddiyet icin ne gerekli bi acıklasalar ? :D Yani sonuc olarak bunu yasayan bilir niye iki dakika da insanın icini karartırlar ki hic anlamiyorum

Bana gore normal olan kimse yok aranizda. O kizda sende evli bile degilsiniz. Kaynana,gorumce,elti muhabbetlerine girmissin kendinden gelin diye bahsediyorsun filan.

Benim esiminde teyzesinin oglu var esimle cok yakinlar onun kiz arkadasiylada tanistim ama kizin aile icine sizin kadar girdigine sahit olmadim tanidigimdan beri ve kiz 8 senedir sevgilisi o cocugun. Agzindanda bikere gelin, gorumce lafi duymadim. Bende ona hic eltim bilmem ne demedim. Siz baya fazla ucmussunuz.

Aile icine sizin kadar girdigine sahit olmadım derken? Ben ne kadar girmisim ne biliyosunuz da konusuyosunuz ki anlayamadım? 8 sene konusursun hic bisey olmaz 1 sene konusursun 2. senede evlenirsin bu isler nasip kısmet.

Merhaba arkadaslar Tünaydın hepinizee :) geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle.
İçinde oldugum durum için bana hak verip, akıl vericeğinizi düşündüm ve koştum geldim size :))

Benim erkek arkadaşım ailenin tek erkeği. Birde küçük kız kardeşi var. Yani elti sorunun görümce sorunum yok diye seviniyodum kız kardeşi daha çok küçük çünkü 8 yaşında. Ta ki teyzesinin biricik geliniyle tanışana kadar.

4 tane teyzesi var erkek arkadaşımın. Hepsiyle aramız çok iyi hepsi çok sıcak kanlılar. Ortanca teyzesinin gelini de benimle aynı yaşta daha önce adını falan duymustum ama hic böyle bi vakayla karşılaşıcağımı tahmin etmemiştim. Aynı zamanda bu kız benim erkek arkadasımın arkadasıymıs öylelikle tanısmıslar teyzesinin oğluyla da zaten. Uzun lafın kısası kız beni görünce triplere girdi. İlk defa karsılastık yemekte. Bana hiç hoşgeldin falan demedi bi havalara girdi herkes benimle ilgilenince baya değişti. Benim yanımda hatta kendi erkek arkadasının yanında benim erkek arkadasıma yakın olmaya calısmalar, kendini daha ön planda tutmaya calısmalar, herseyi cok iyi biliyomus havasına girmeler falan. Benim yanımda sırf inadına gelip erkek arkadasımdan gömlek istedi '' yaa xx ben üstümdekiyle cok daraldııım bana senin gömleklerinden versenee'' dedi aynı bu sekil. Erkek arkadasım da tersledi senin üzerindeki bol yok gömlek falan dedi. Biliyo cünkü benden alıcağı tepkiyi :KK70:

Sürekli el sakaları, 'bu gece bizimlesin biyere kaybolma' demeler falan. Allahtan erkek arkadasım yüz vermiyo ama onun icin bisey degismedi tabi sırf o ortama benim girmemi yediremediği icin. Herkes de farketmis ben bisey söylemeden. Ahsen kıskandı falan demis teyzeleri sonradan. Adı da Ahsen bu arada. Ben nasıl davranmalıyım bidaha ki bir araya gelisimiz de sizce ? Cünkü ister istemez giricez aynı ortama ama bu böyle devam ederse ben kötü gelin olurum sırf bunun yüzünden :KK70:
Sen seviyeni koru bence. Onun ki bir hayli asagida gözüküyor.
Bu arada keşke bu kadar samimi olmasanız işler resmiyet e binmeden

Uzak dur olabildiğince bence ama tavrını da koy kiskanmiyo falan demesinler sonlar. Kiskanmis belliki ilgi senin üstünde olunca sen olduğum gibi ol o kuculsun herkesin gozunde:halay:

Arkadaslarım, ablalarım hepinizin fikirlerini anlarım saygı da duyarım tabiki herkesin düsüncesi kendine herkesin düsünceleri farklı. Ama ben yazdıgım yazı da 'ne zaman tanışırsam daha iyi olur? Ya da 'ailesiyle ne kadar samimi olmalıyım?' diye bi soru sordugumu hatırlamıyorum. Bu anlamsız ön yargılarınız, anlamsız iç karartlamalarınız neden? Kimseye saygısızlık etmem ama kimse de haddini aşmasın çok rica ediyorum. Bu gibi yorumlara cevap vermeyeceğimi belirteyim sonradan takmıyor gibi durumlar söz konusu olmasın.

Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler :KK48:
Haklısınız.
Kendi mutsuz ve saçma evlilikleri, imza attıkları için "ciddi",
Ama çok mutlu ve güzel bir ilişki, imza atilmadigi için "ciddi değil" bunlara göre

Uzak dur olabildiğince bence ama tavrını da koy kiskanmiyo falan demesinler sonlar. Kiskanmis belliki ilgi senin üstünde olunca sen olduğum gibi ol o kuculsun herkesin gozunde:halay:

Bu daha ilk oldugu icin sessizdim bidahakine bu kadar sanslı olamaz bence :D ama tabiki hanım hanımcık tavrımdan da ödün vermem :)

Aynen .onlar seni iyice tanısınlar bi nasıl biri olduğunu görsünler.ama herkesin iicinde böyle bişey yapması ayıp birazcık yani .hiç sevmem böyle insanları .2.ye uyar ki sonra uyarmadı demesinler :)

Aile icine sizin kadar girdigine sahit olmadım derken? Ben ne kadar girmisim ne biliyosunuz da konusuyosunuz ki anlayamadım? 8 sene konusursun hic bisey olmaz 1 sene konusursun 2. senede evlenirsin bu isler nasip kısmet.

Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.

Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar bu kadar yüzgöz değil o kız onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya

Peki bu sizi ilgilendiriyomu ?herkes istediği şeyi yapar tanımadığınız biri hakkında çok fazla fikriniz var .soru sorulmuş burda yazdiklariniz sorunun cevabı değil .cevap vermiycekseniz.kimseyi yargılamak için mesaj atmayın .burda konu arasında mesaj yazarken söylemiş kaynana altı lafı .yada gerçekte de söylese ne olur .nasıl bir iletişimde olduklarını biliyo musunuz ?hayır .lütfen dikkatli yorumlar yapın .yoksa yapmayın .yaşınız büyük galiba .ama konuşma tarzının yaşla ilgisi olmadığını belli etmeyin lütfen .sizin daha olgun cevaplar vermeniz gerekir .yargılamanın degil

Peki bu sizi ilgilendiriyomu ?herkes istediği şeyi yapar tanımadığınız biri hakkında çok fazla fikriniz var .soru sorulmuş burda yazdiklariniz sorunun cevabı değil .cevap vermiycekseniz.kimseyi yargılamak için mesaj atmayın .burda konu arasında mesaj yazarken söylemiş kaynana altı lafı .yada gerçekte de söylese ne olur .nasıl bir iletişimde olduklarını biliyo musunuz ?hayır .lütfen dikkatli yorumlar yapın .yoksa yapmayın .yaşınız büyük galiba .ama konuşma tarzının yaşla ilgisi olmadığını belli etmeyin lütfen .sizin daha olgun cevaplar vermeniz gerekir .yargılamanın degil

Sana sormucam yorum yapayım mı yapmıyı mı diye.
Düz şekilde bakınca sorunun cevabi degilmis gibi gorunebilir ama bence suanki sorunun kökü, konu sahibinin aile icine daha evlenmeden fazla dahil olmasindan kaynaklı.
Evli olduğum halde bazı insanlarla mesafemi korumaya calisirim hala, evlilik önceside kimseyle yuzgoz olmadim ki buna ragmen problemler cikabiliyor kaldiki sevgililik gibi bir donemi bu sekilde gecirmek dogru birsey degil. Evlenince bol bol uğrasir cok merakliysa ama bu sorunun cozumu suan dis cikartmak bilmem ne yapmak degil " mesafe...."

kendi isinize bakin buyuzden polemige cekmeyin.

Merhaba arkadaslar Tünaydın hepinizee :) geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle.
İçinde oldugum durum için bana hak verip, akıl vericeğinizi düşündüm ve koştum geldim size :))

Benim erkek arkadaşım ailenin tek erkeği. Birde küçük kız kardeşi var. Yani elti sorunun görümce sorunum yok diye seviniyodum kız kardeşi daha çok küçük çünkü 8 yaşında. Ta ki teyzesinin biricik geliniyle tanışana kadar.

4 tane teyzesi var erkek arkadaşımın. Hepsiyle aramız çok iyi hepsi çok sıcak kanlılar. Ortanca teyzesinin gelini de benimle aynı yaşta daha önce adını falan duymustum ama hic böyle bi vakayla karşılaşıcağımı tahmin etmemiştim. Aynı zamanda bu kız benim erkek arkadasımın arkadasıymıs öylelikle tanısmıslar teyzesinin oğluyla da zaten. Uzun lafın kısası kız beni görünce triplere girdi. İlk defa karsılastık yemekte. Bana hiç hoşgeldin falan demedi bi havalara girdi herkes benimle ilgilenince baya değişti. Benim yanımda hatta kendi erkek arkadasının yanında benim erkek arkadasıma yakın olmaya calısmalar, kendini daha ön planda tutmaya calısmalar, herseyi cok iyi biliyomus havasına girmeler falan. Benim yanımda sırf inadına gelip erkek arkadasımdan gömlek istedi '' yaa xx ben üstümdekiyle cok daraldııım bana senin gömleklerinden versenee'' dedi aynı bu sekil. Erkek arkadasım da tersledi senin üzerindeki bol yok gömlek falan dedi. Biliyo cünkü benden alıcağı tepkiyi :KK70:

Sürekli el sakaları, 'bu gece bizimlesin biyere kaybolma' demeler falan. Allahtan erkek arkadasım yüz vermiyo ama onun icin bisey degismedi tabi sırf o ortama benim girmemi yediremediği icin. Herkes de farketmis ben bisey söylemeden. Ahsen kıskandı falan demis teyzeleri sonradan. Adı da Ahsen bu arada. Ben nasıl davranmalıyım bidaha ki bir araya gelisimiz de sizce ? Cünkü ister istemez giricez aynı ortama ama bu böyle devam ederse ben kötü gelin olurum sırf bunun yüzünden :KK70:
Konunu düzenle bence kızın ismini sil ay çok mu paronayağım bilemedim ama burda üyeliğini görüp konularını sana karşı kullanır vs diye geldi aklıma

Sana sormucam yorum yapayım mı yapmıyı mı diye.
Düz şekilde bakınca sorunun cevabi degilmis gibi gorunebilir ama bence suanki sorunun kökü konu sahibinin aile icine daha evlenmeden fazla dahil olmasindan kaynaklı. Evli olduğum halde bazı insanlarla mesafemi korumaya calisirim hala evlilik önceside kimseyle yuzgoz olmadim ki buna ragmen problemler cikabiliyor kaldiki sevgililik gibi bir donemi bu sekilde gecirmek dogru birsey degil. Evlenince bol bol uğrasir cok merakliysa ama bu sorunun cozumu suan dis cikartmak bilmem ne yapmak degil mesafe.... kendi isinize bakin buyuzden polemige cekmeyin.

Size bana sorun demedim insanları yargılamak için yorum yapmayın dedim onun hayatına karışmış daha doğrusu sorduğu soruyu es geçip hayatına yaptığı şeyleri yargılamaya giriyosunuz. Hiç hoş birşey değil bunlar.aile içine ne kadar dahil olduğunu nasıl bilebiliyoshnuz bende onu anlamıyorum ya zaten .Herkesin doğrusu kendine .siz evli bi insansınız o bekar herseyiniz farklı .belliki erkek arkadasi tanistirmis yok mu deseydi çocuğa bu seferde onun için problem çıkardı .kendi halinde hanımefendi bi şekilde davranmış ama çekemeyenler olmuş onun içinde burda yorum istemiş .bu kadar doğruluğu yanlışlığı size kalsin.

Back
X