- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
Sizi neden bu kadar alakadar etti ki bu onu anlayamadım? Ben yukarda da belirttim size sordugum sorunun cevabı bunlar degil herkesin düsüncesi kendine diye. Benim yazdıgım seyden de yüz göz olmusum gibi bi sonuc cıkaramazsınız kusura bakmayın da kime ne kadar mesafeli ne kadar soğuk davranıcağımı ne kadar ağır olucağımı sizden öğrenicek degilim. Bunları merak etseydim zaten sorardım. Sizin iciniz de kalmıs herhalde bazı seyler bu yüzden bu kadar ön yargılı davranıyosunuz. Ama emin olun resmiyete döküp yapmacık olarak, insanları kullanarak, soğuk nevale olup herkese itici biri olarak gözükmektense bunu tercih ederim herkesin tercihi de, düsüncesi de kendine. Lütfen daha fazla ileri gitmeyin yasınız büyük kimse saygı cercevesini aşmasın herkesde olduğu yeri bilsin kimsenin hayatım hakkında bilip bilmeden bu kadar saçma konuşmaya hakkı yok. Siz evliyseniz eğer aynı şeyi bu düşünceleri kendi 'gelininiz de' uygularsınız. Umarım yararlı olur tabi.Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.