Nasıl bir kıskançlık bu? Siz olsanız ne yapardınız?

Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.
Sizi neden bu kadar alakadar etti ki bu onu anlayamadım? Ben yukarda da belirttim size sordugum sorunun cevabı bunlar degil herkesin düsüncesi kendine diye. Benim yazdıgım seyden de yüz göz olmusum gibi bi sonuc cıkaramazsınız kusura bakmayın da kime ne kadar mesafeli ne kadar soğuk davranıcağımı ne kadar ağır olucağımı sizden öğrenicek degilim. Bunları merak etseydim zaten sorardım. Sizin iciniz de kalmıs herhalde bazı seyler bu yüzden bu kadar ön yargılı davranıyosunuz. Ama emin olun resmiyete döküp yapmacık olarak, insanları kullanarak, soğuk nevale olup herkese itici biri olarak gözükmektense bunu tercih ederim herkesin tercihi de, düsüncesi de kendine. Lütfen daha fazla ileri gitmeyin yasınız büyük kimse saygı cercevesini aşmasın herkesde olduğu yeri bilsin kimsenin hayatım hakkında bilip bilmeden bu kadar saçma konuşmaya hakkı yok. Siz evliyseniz eğer aynı şeyi bu düşünceleri kendi 'gelininiz de' uygularsınız. Umarım yararlı olur tabi.

Size bana sorun demedim insanları yargılamak için yorum yapmayın dedim onun hayatına karışmış daha doğrusu sorduğu soruyu es geçip hayatına yaptığı şeyleri yargılamaya giriyosunuz. Hiç hoş birşey değil bunlar.aile içine ne kadar dahil olduğunu nasıl bilebiliyoshnuz bende onu anlamıyorum ya zaten .Herkesin doğrusu kendine .siz evli bi insansınız o bekar herseyiniz farklı .belliki erkek arkadasi tanistirmis yok mu deseydi çocuğa bu seferde onun için problem çıkardı .kendi halinde hanımefendi bi şekilde davranmış ama çekemeyenler olmuş onun içinde burda yorum istemiş .bu kadar doğruluğu yanlışlığı size kalsin.

Sozlerim sizede biyerden tanidık geldi heralde ki bu kadar yordunuz kendinizi.
Kendinizi kanitlamaya calismayin burada, kimseninde avukatligini yapmayin.

Istedigim yorumu istedigim gibi yapmaya devam edecegim cunku bosuna yorum yazarak ikimizide banlatmaya çalışma.

Size bana sorun demedim insanları yargılamak için yorum yapmayın dedim onun hayatına karışmış daha doğrusu sorduğu soruyu es geçip hayatına yaptığı şeyleri yargılamaya giriyosunuz. Hiç hoş birşey değil bunlar.aile içine ne kadar dahil olduğunu nasıl bilebiliyoshnuz bende onu anlamıyorum ya zaten .Herkesin doğrusu kendine .siz evli bi insansınız o bekar herseyiniz farklı .belliki erkek arkadasi tanistirmis yok mu deseydi çocuğa bu seferde onun için problem çıkardı .kendi halinde hanımefendi bi şekilde davranmış ama çekemeyenler olmuş onun içinde burda yorum istemiş .bu kadar doğruluğu yanlışlığı size kalsin.
Çok sağolun gerçekten ben ne diceğimi bilemedim. İnsanların hayatına hatta hiç tanımadıkları uzaktan yakından bi fikirleri dahi olmayan hayatlara müdahale etmeye ne kadar meraklılar. Ön yargı bu hayatta en kolay sey derlerya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış diye buda o misal. Yani kendimi bilmesem süphe edicem nerdeyse o derece inandırmıs kendini.

Sizi neden bu kadar alakadar etti ki bu onu anlayamadım? Ben yukarda da belirttim size sordugum sorunun cevabı bunlar degil herkesin düsüncesi kendine diye. Benim yazdıgım seyden de yüz göz olmusum gibi bi sonuc cıkaramazsınız kusura bakmayın da kime ne kadar mesafeli ne kadar soğuk davranıcağımı ne kadar ağır olucağımı sizden öğrenicek degilim. Bunları merak etseydim zaten sorardım. Sizin iciniz de kalmıs herhalde bazı seyler bu yüzden bu kadar ön yargılı davranıyosunuz. Ama emin olun resmiyete döküp yapmacık olarak, insanları kullanarak, soğuk nevale olup herkese itici biri olarak gözükmektense bunu tercih ederim herkesin tercihi de, düsüncesi de kendine. Lütfen daha fazla ileri gitmeyin yasınız büyük kimse saygı cercevesini aşmasın herkesde olduğu yeri bilsin kimsenin hayatım hakkında bilip bilmeden bu kadar saçma konuşmaya hakkı yok. Siz evliyseniz eğer aynı şeyi bu düşünceleri kendi 'gelininiz de' uygularsınız. Umarım yararlı olur tabi.

Kime ne kadar mesafeli olaacagini, ne rara riri olacagıni ögrenecek degilsen buraya konu açmasaydın ve o engin bilgilerinle eltini saf dışı bıraksaydın. Beni alakadar etmiyor ben yorum yapar gecerim beğenen alsın begenmeyen almasın.

Sozlerim sizede biyerden tanidık geldi heralde ki bu kadar yordunuz kendinizi.
Kendinizi kanitlamaya calismayin burada, kimseninde avukatligini yapmayin.

Istedigim yorumu istedigim gibi yapmaya devam edecegim cunku bosuna yorum yazarak ikimizide banlatmaya çalışma.

Evet tanıdık geldi .Peki sizene bundan?ben burda kendimden bahsetmiyorum konu sahibinden bahsediyorum .ayrıca siz böyle yapabiliyosaniz bende yanlış olduğunuzu size belirtmekten cekinmem .herkes kendi hayatına .baksın arkadasin dediği gibi .siz kendi gelininize istediğiniz şekilde davranabilirsiniz .onyargilarinizi kendinize saklayın.

Kime ne kadar mesafeli olaacagini, ne rara riri olacagıni ögrenecek degilsen buraya konu açmasaydın ve o engin bilgilerinle eltini saf dışı bıraksaydın. Beni alakadar etmiyor ben yorum yapar gecerim beğenen alsın begenmeyen almasın.

Bu neyin rekabeti ya pardon da? Konu açıp açmıcağımı size sorucak değilim bir ikincisi madem konu saçma geldi size çok uzak geldi o çok bildiğiniz düşüncelerinizi kendinize saklayıp size daha mantıklı gelen bi konuya dahil olabilirdiniz. Kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkınız yok.

Çok sağolun gerçekten ben ne diceğimi bilemedim. İnsanların hayatına hatta hiç tanımadıkları uzaktan yakından bi fikirleri dahi olmayan hayatlara müdahale etmeye ne kadar meraklılar. Ön yargı bu hayatta en kolay sey derlerya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış diye buda o misal. Yani kendimi bilmesem süphe edicem nerdeyse o derece inandırmıs kendini.

Ne demek .on yargılı insanlardan hiç hoşlanmam hele de hiç tanımadığı biri hakkında bol bol fikirleri olan insanlardan .Allah herkesin içini bilir .kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok

Peki bu sizi ilgilendiriyomu ?herkes istediği şeyi yapar tanımadığınız biri hakkında çok fazla fikriniz var .soru sorulmuş burda yazdiklariniz sorunun cevabı değil .cevap vermiycekseniz.kimseyi yargılamak için mesaj atmayın .burda konu arasında mesaj yazarken söylemiş kaynana altı lafı .yada gerçekte de söylese ne olur .nasıl bir iletişimde olduklarını biliyo musunuz ?hayır .lütfen dikkatli yorumlar yapın .yoksa yapmayın .yaşınız büyük galiba .ama konuşma tarzının yaşla ilgisi olmadığını belli etmeyin lütfen .sizin daha olgun cevaplar vermeniz gerekir .yargılamanın degil
Konu tamamen başkasını yargilamakla alakali farkında mısın? Onun hakkında yorumun ne

Kaynana, elti bilmem ne muhabbetlerinizden belli ne kadar girdiğiniz. Mevzu kaç senede evlenildiği degil, netice itibariyle ortada bir evlilik yok girdiginiz muhabbetler fazla. 8 senedir gorusuyorlar ona rağmen bu kadar yüzgöz değil o kız, onu demek istedim. Seneyede dügunleri var Allah nasip ederse, böyle sacma sapan hareketlerini ve aileye bu kadar dahil oldugunu gormedim duymadim. Siz daha dunden meraklisiniz hemen kaynana, gelin,elti olmaya azicik agir olun ortada fol yok yumurta yok kiskancliklar eltiler gelinler havada ucuyor. Bu ne ya bende evlilik teklifi aldiktan sonra sadece bi kez tanisma amacli gittim aileler gorustukten sonra.

Bunları anlatamazsınız şimdi, hele bir işler ciddiye binsin,evlilik sürecine bir girilsin, o zaman anlar ne demek istediğinizi...

Konu tamamen başkasını yargilamakla alakali farkında mısın? Onun hakkında yorumun ne

Ne demek istediğini tam anlayamadim kusura bakma .arkadaş bi soru sormuş .soru hakkında yorum yapılması gerek onu yargılamak değil.sonuçta herkesin aklı fikri var çok şükür herkes kendi yanlısıni doğrusunu görebilir .böyle yorumlar yapıp konunun dışına çıkmaya gerek yok basit bu soru cevapta herkese göre degisir ama yok sen aileye girmiştim yok daha erken kaynana elti falan diyosun diye yorum çok yanlış

Daha ortada soz nisan yokken bu kadar evlerine girmen ailesiyle icli disli olman gereksiz.

Belki de arkadaşken daha Ahsenin gozu vardi sevgilinde ama sevgilin hiç oralı olmayınca sonra teyzesinin oğluyla sevgili olmuştur yoksa niye kendi kendine tiplere girsin ben huylandim kızdan..

Gercekten gelip gomlek istedi mi?
Uzeri dar olabilir eyvallah da o evin bir hanimi vardir elbet boyle durumlarda genelde evin hanimi ya da genc kizindan ust bas istenir.

Neyse benim asil demek istedigim Ahsen'de kiskandi diyenlere fazla kapilmayin, Ahsen'in kulagina gidecek sekilde sizin icinde renetacok seni kiskandi demis olabilirler.

Genel goruse katiliyorum mesafe candir. Zaten fazlaca yazilmis. O kismi teyet geciyorum

Bu kiz sarhosmu be??
Caninami susadi.
Gelsin bi kiz benim sevgilimden nisanlimdan gomlek istesin o oturdugumuz masayi basina geciririm. O nagme doken dillerini sokar yerinden atarim.
Gomlek ver ne ya? Sabah uyanan sey kadin gibi. Tovbe tovbee.

Iyi de bu Kadın zaten sevgilinizin arkadaşı değil mi?
Yani sevgilinizin de O konuşurken yüzüne bakmaması, hatta size : sinir oluyorum O'na' demesi tuhaf.
Kuzeni ile tanıştıracak kadar samimi bulduğu bir kızın ardından bu şekil konuşması...
Haa kızın yaptığı gereksiz ötesi, ama ne bileyim bu bana : aileye benim dışımda bir gelin daha gelecek ' kıskançlığı gibi gelmedi. Eğer öyle olsayı, direkt kayınvalidelere yönelerdi.

Back
X