• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir tavır sergilemeliyim sizce???

2 gündür hastayım. Nişanlım beni eve bıraktı dinlenmem için dinlen falan daha iyi olursun dedi. Eve geldim sonra bana wptan teyzem bizdeymiş keşke gelseydin diye mesaj atmış? Ne cevap yazacağımı bilemedim? Yani ben eve gelmişim zaten ve hastayım üstelik. Biri gelince ne fark ediyor ne değişiyor? Sizce ne demeliyim
Ne var bunda

Neden öyle dedin 😂 sorgulayıcı bir laf olmuyor mu size göre ilginçmiş.

Sevgili olduğum üstüne evlenme kararı alıp adamı sorgulamayacam da kimi sorgulayacağım 😄 istersem dedektif aklından geçen her şeyi sorgularım, devlet denetleme kurulu gibi denetleme yaparım. Sevgili yani. En özelimi paylaştığım, sevdiğim kişi sonuçta. Siz galiba pek samimi, yakın değilsiniz bunu soramadığınıza göre.

Mesele derken? İki farklı şey söyleniyor o yüzden amaç ne? ne demeliyim tarzında soru soruyorum. Her şeyi bu kadar büyütmem. Ama siz sanırım her yaşanan ve söylenen cümleye bu şekilde yaklaşırsınız
Buyutmediginiz hali buysa...ne demek istediğini buraya konu açmak yerine direk nişanlıniza sorabilirsiniz mesela. Aranızda iletişim problemi var o halde.

Hanımefendi ortamda beni görmek istemesi güzel. Ben iyi olmadığımı hasta olduğumu söylemişim. Beni ortam da o şekilde mi görmesi güzel???
Hayır tabiki erkek arkadaşınız genel olarak senide istemiş o alanda , yani şöyle bir yere gidersiniz geziye orda güzel bir cafe görürsünüz sevdiğiniz kişiye keşke sende yanimda olsaydın dersiniz ya o anlamda bir istek olabilir çocuk sana hasta hasta gelseydin keşke teyzem burdaydi dememiş , ama siz öyle emrivaki ve hasta hasta benden bunu istedi diye düşünüyorsaniz ayrılın ne diyim

Nişanlınızın zeka yaşından şüphe ettim ya. Hastasınız bunu biliyor ve keşke gelseydin mi diyor? Üstelik geldiğini eve gidince öğreniyor.

Bence ne saçmalıyorsundan girin devamı tartışırken gelir.

Hayır tabiki erkek arkadaşınız genel olarak senide istemiş o alanda , yani şöyle bir yere gidersiniz geziye orda güzel bir cafe görürsünüz sevdiğiniz kişiye keşke sende yanimda olsaydın dersiniz ya o anlamda bir istek olabilir çocuk sana hasta hasta gelseydin keşke teyzem burdaydi dememiş , ama siz öyle emrivaki ve hasta hasta benden bunu istedi diye düşünüyorsaniz ayrılın ne diyim
sonunda ayrılına bağlaman çok yerinde ve aydınlatıcı olmuş :D

2 gündür hastayım. Nişanlım beni eve bıraktı dinlenmem için dinlen falan daha iyi olursun dedi. Eve geldim sonra bana wptan teyzem bizdeymiş keşke gelseydin diye mesaj atmış? Ne cevap yazacağımı bilemedim? Yani ben eve gelmişim zaten ve hastayım üstelik. Biri gelince ne fark ediyor ne değişiyor? Sizce ne demeliyim
Galiba ailesi sizi de orada görmek istedi. Nişanlınız da çok kötü değilsen gel demek istemiş sanırım. Gidebilecek gibiyseniz bir uğrayın bence. Teyzesine de hastaydım ama sizi görmek istedim diyebilirsiniz. Kısa süre oturup ayrılırsınız. Ama çok rahatsızsanız da gitmeyin tabi. Hastalık ne de olsa. Anlarlar diye düşünüyorum.

Ölüm döşeğinde olmadığınıza göre, demek ki gelebilecek güçte görmüş sizi.
Teyzesi sizi seviyordur belki ?
Bu kadar ufak şeylere takılıp hayatı kendinize nasıl zehir edebiliyorsunuz :)

Aşkım hastayım sizinkilere de bulaşır. İyileştim bir gün toplaniriz çok selamlarımı ilet seni seviyorum ben biraz uzanacam. De

niye sanki adam "hasta olman umrumda değil teyzem burada geliceksin" yazmış gibi davranıp ne yazayım diye soruyorsunuz onu anlamadım. dinlenin diye eve bırakmış, teyzesinin geldiğini görünce de keşke gelebilseydin anlamında mesaj atmış. buna da cevabı biz mi verelim, iletişim sıkıntınız mı var

Back
X