yorumlarınıza ihtiyacım var.dün iş yerinde kötü bir gün geçirdim eşime de anlattım atla deve değil ama canımı sıktı neyse eşim dün akşam beni iş yerinden aldı sonrasında ben bazı alınganlıklar yaptım soru sordu kısa cevaplar filan verdim hiç konuşmadım vs. senmisin böyle yapan anneme gittik ordan annemlerde beş karış surat bende hiç birşey yansıtmıyorum ama bir huyu varsa hemen başkalarına yansıtmak neyse birden celallendi hazırlan eve gidelim dedi saat daha 6 tamam dedim biraz sonra tekrar gelmiyeceksen ben gidiyorum dedi ne acelen var dedim eve gitmek istiyorum dedi neyse biz gittik eve, arabadan inmeden seni mi beklicem be çabuk in dedi şok oldum sustum indim sonra bu poşeti koşa koşa eve bıraktı baktım geri gidiyor nereye dedim kapıdan çabuk geç boş konuşma gibi laflar etti çekti gitti annesine gitti biliyorum eşofmanlarıylaydı arabayı onlara bıraktı çünkü neyse akşam 10 doğru geldi direk yatağını yorganını başka odaya taşıdı neyse ben gayet yatağımda uyudum, yüzükleri de evde bıraktım ben ona ne yaşarsak yaşıyalım o yatak ayrılmaz dedim o öyle yaptıysa ben de böyle yaptım. şimdi ki niyetim asla özürdilemeden yada o konuşmadan konuşmamak evet kapris yapmış olabilirim ama ne kadar kızarsa kızsın yapması gereken bu değil yani bu kadarı değil ki ben zaten stresli gün geçirmişim sen de biliyorsun.o söylediği lafları yediricem niyetliyim yada sona gidecek bu ilişki olmuyorsa olmuyor ne yapıyım yani
Bazi alinganliklar yaptim dediniz nedir mesela?
Benim anladigim esiniz sizinle isyerinde yasadiginiz olaylari konusmak istemis. Olayi detayli anlatmayip kisa cevaplar vermissiniz hatta hic konusmamissiniz. O sizin esiniz niye acik olmadiniz ona karsi? Hamilelik testi icin süpheleniyorum adetim gecikti bir test alalim mi dediniz yoksa suradan bir hamilelik testi mi alalim dediniz, cünkü ikisi arasinda far var. Eger ikinci sekilde söylediyseniz ben kizmasini normal buldum cünkü hem esinin is yerinde yasadigi kötü olayi ögrenmeye calisiyor sorularina aydinlatici cevap alamiyor, hatta esi hic konusmuyor bile. Cocuk istedigi halde esi süphesini onunla paylasmiyor. Ne alaka demesi de hic hamilelik süphenizden bahsetmemis olmaniz.
Esiniz de hatali ama siz de hatalisiniz. "Canim konusmak istemiyorum simdi annemlere gidiyoruz gerilip sinirlenmiyim tekrar. Beni böyle görseler biz kavga ettik zanneder üzülürler, evde konusuruz. Bak hem sana süprizim var adetim gecikti eczaneden test alalim belki hamileyim" gibi bir diyalog gecse yine böyle olurmuydunuz? Eski konularinizi bilmiyorum sadece bu konu icin yorum yapiyorum, esiniz genelde böyle mi davranir? Yani hakaret ters konusma kavga edince gidip kanepede yatma... Bunlari hep yapar mi yoksa ilk kez mi oldu? Eger ilk kez olan bir seyse ikiniz de birbirinizi tartmissiniz. Esinizin agzindan cikani kulagi duymayan biri oldugunu, sinirlendi mi küfür ve hakaret edebilecegini görmüssünüz. O da sizi sorununu derdini benimle paylasmiyor, cevap vermeye bile tenezzül etmiyor olarak görmüs.
Esler herseyi bilip paylasmali. Isyerinde yasadiginiz olayi arayip anlattiginiz icin adam merak etmis ben de sorardim noldu bir gelisme oldu mu diye.
Yüzükleri cikarip evde birakmissiniz. Bu aksam ne olacak peki? Bir daha eve dönmeyecek misiniz? Yüzükleri cikarmak bosanma davasi aciyorum mu demek? Siz arabaya bindiginiz andan itibaren her sey ters gitmis. Yüzük cikaracak yatak ayircak hic birsey yok ortada. Ikiniz de hatalisiniz bence aksam oturun sakince konusun. Sen niye böyle yaptin beni niye bunu söyledim bir bir aciklayin birbirinize.