- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Ben mi abartıyorum diye sormaya çekiniyorum şuan :))))))
+1 bu yoruma ayrıca katılıyorum!Saçma geldi bana kocaman adamın isteklerini söyleyememesi. O teyzeler yönetmeye alışmış bence evlenince birden fazla kayınvalideniz olacak.
Hem ne olacak sizinle bir akşam yemeğe çıksa çocuk değilki bu. Benim bugün planım var diyebilmeli.
Muhtemelen, bazen bende öyle düşünüyorum.Şuan teyzelerinde kaldığındığından onlara karşı bir sorumluluk hissediyor ve tersi bir durum yaptığında ayıp olacağını düşünüyor
Size ise nazının geçtiğinden anlayacağınızı düşünüyor.
Aile yapılarımız farklı olduğu için bu konuda herhangi bir talepte bulunmuyorum çünkü bunu bana defalarca açıkladı. Örneğin o şehir dışına çıkmak zorunda olduğu dönemler bazen benimde gelmemi istiyor ancak bende mesela bu konuda yapamayacağımı ailemin izin vermeyeceğini ve yalan söyleyemeyeceğimi söylüyorum. O da bu konuda bana saygı duyuyor. Bu konuda belki ona normal gelmiyordur ama saygı duyuyor.Tamam aileye bağlı olmak güzel de evlendiğiniz zaman da sana vakit ayırmak yerine onlarla olması gerektiğini düşünürse?
Ben demiyorum ki her gece sabahlayın beraber,ama haftada bir,iki akşam yemek,kahve bu kadar zorsa senin de işin kolay değil bence.
Normalde hep vakit ayırır sabaha karşı işi bittiğinde gidip uyumak yerine benimle buluştuğu zamanlarda oldu çokca :)bence de abartıyorsunuz sanki :)))))))
insanları akrabalarına vakit ayırmasından kaynaklı yargılamam ama siz güzel güzel konuşun bir kere de bana da vakit ayır diye olur bence bir şekilde üzülmeyin böyle şeyler için :))))
Peki siz nasıl tepki verdiniz akşam yemeği durumu konusunda ? Aile yapısı diye düşünerek ben çok birşey demiyorum.Akşam yemeği durumu bizde de vardır bildim bileli 2aylık ilişkinz daha biraz daha zaman geçmeli
Bende bu konuda söyledim zaten. Önyargım var artık teyzelerine karşı belki de bizi hiç isteyemeyecekler izin vermeyecekler şimdiden böyleyse durum dedim. Hayır asla böyle birşey olamaz sırf ben ders çalışayım ve sınavı geçeyim diye baskı yapıyorlar yoksa asla gezmeme yada sevgilim olmasına karşı değiller dedi.Saçma geldi bana kocaman adamın isteklerini söyleyememesi. O teyzeler yönetmeye alışmış bence evlenince birden fazla kayınvalideniz olacak.
Hem ne olacak sizinle bir akşam yemeğe çıksa çocuk değilki bu. Benim bugün planım var diyebilmeli.
Ben ne yorum yapacağımı bilemedim.
Vefa da bir yere kadar olmalı bence.
Benim eşimde böyleydi malesef, netice: ailesine bağımlı eş.
Hakkınızda hayırlısı olsun, gözlemlemeniz gerek.
Zaman gerek birşeyleri çözebilmeniz için, insan karşısındakini yaşadığı bir kaç durum ile anlayamıyor malesef.
Tamamen zaman gerekiyor...
Normalde hep vakit ayırır sabaha karşı işi bittiğinde gidip uyumak yerine benimle buluştuğu zamanlarda oldu çokca :)
Bunu demesi bile garip değil mi? Ben mi abartıyorum ya bilemedim. Üniversite sınavına hazırlansa tamamda belli yaşa gelmiş insanlar böyle baskılara gelemez. Normal olanı ben sorumluluklarımı biliyorum demesi değil mi?Hayır asla böyle birşey olamaz sırf ben ders çalışayım ve sınavı geçeyim diye baskı yapıyorlar
Bütün gün herkes farklı yerlerde bi akşam yemeğinde buluşuyor olabilirlerMuhtemelen, bazen bende öyle düşünüyorum.
Aile yapılarımız farklı olduğu için bu konuda herhangi bir talepte bulunmuyorum çünkü bunu bana defalarca açıkladı. Örneğin o şehir dışına çıkmak zorunda olduğu dönemler bazen benimde gelmemi istiyor ancak bende mesela bu konuda yapamayacağımı ailemin izin vermeyeceğini ve yalan söyleyemeyeceğimi söylüyorum. O da bu konuda bana saygı duyuyor. Bu konuda belki ona normal gelmiyordur ama saygı duyuyor.
Normalde hep vakit ayırır sabaha karşı işi bittiğinde gidip uyumak yerine benimle buluştuğu zamanlarda oldu çokca :)
Peki siz nasıl tepki verdiniz akşam yemeği durumu konusunda ? Aile yapısı diye düşünerek ben çok birşey demiyorum.
Bende bu konuda söyledim zaten. Önyargım var artık teyzelerine karşı belki de bizi hiç isteyemeyecekler izin vermeyecekler şimdiden böyleyse durum dedim. Hayır asla böyle birşey olamaz sırf ben ders çalışayım ve sınavı geçeyim diye baskı yapıyorlar yoksa asla gezmeme yada sevgilim olmasına karşı değiller dedi.
Sanırım bu durum zamanla aşılabilecek
Tamda senden beklediğim mesajPeri neden kendine dünyayı dar ediyorsun hayatım.her ilişkide muhakkak sorunlar olur,olacak sende bunu sevgilin için hoş gör..
Bulmuşsun bulama Allah aşkına
Kesinlikle haklısınız, ama bugüne dek bir çok konuda kendinde değişiklikler oldu.perigunlugu inşallah dediğiniz gibi zaman ile aşarsınız.
Benim aşmam evlendikten sonra 4 senemi aldı.
Ama yine birşeyler değişmedi.
Yıpratıyor insanı zamanla.
Bunu bilerek hareket edin derim.
Aminn çok teşekkür ederimo zaman Allah bana da böyle beni seven birini nasip etsin, sizi de hiiç ayırmasın inşallah :)))
Bahsettiği sınav kendi işi için çok önemli maddi anlamda çünkü şuanda kazancı ile ev geçindirebilmesi imkansız ve bu bahsettikleri sınava bir kaç kez girip başarılı olamamış.Bunu demesi bile garip değil mi? Ben mi abartıyorum ya bilemedim. Üniversite sınavına hazırlansa tamamda belli yaşa gelmiş insanlar böyle baskılara gelemez. Normal olanı ben sorumluluklarımı biliyorum demesi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?