- Konu Sahibi ucanbalon12
-
Zorlama bence eşini ailene de eşinin bu durumlarda mahzun olduğunu uygun bir dille anlatırsın.
Ben de öyle düşünüyorum ama tek düşündüğüm anneme söz vermiş olmam, o da çok özeniyor çünkü
ne güzel işte anneniz varmış,yanlız değilsiniz ki?
çok şükür hayattalar,tam tersi olsa üzülüyor anlayış göstermek gerekir diye
düşünürdüm ama bence eşinizin yaptığıda doğru değil.
sonuçta sizin annenizde onun annesi sayılır.
ayrıca bana göre madem söz verdiniz,eşinize bu bayramda gidelim.diğer bayramda çağırırsa ben hallederim dersiniz.
bu ne kadınlar olarak bayram günlerinden nefreteder olduk....bizde bayramın ilkgünü kayınvaldede olcaz hemde arıyor bugün beni kızım erken gelin kahvaltıyı nburda yapalım diyor..ardından da ekliyor senin böreğin güzel olur börek yap,kurabiyenden yap ...hey Allahım ya başına tolayacak yine cümbür cemaat birde bağ evinde olacaklarmış ne alakaysa ufacık yer kim sığacaksa..dışarda otururuz artık bebeğimde var uyut uyutamazın...git annene ya kahvaltını eşinde kalsın kendi başına ..deli olcam ya ne kıymetli anaları var bunların bizim yok mu..aynı şehirde değiliz ama iki tarafada yakınız.bizimkiler amanyollar kalabalık olur dediler bayram sonu gelin dediler.bunlarda bayramın ilkgünü hem kahvaltıya çağrıyolar hemde ufacık bebekle uğraşmasın diyeceklerine sippariş veriyolar...bende oğlan durmuyo yapabilirsem yaparım dedim...evlenmeden önce bayramları severdim ama evlendikten sonra anladım ki sadece iş formaliteye dökülüyo sevemiyorum artık bayramları...
eşinin yaptığı gerçekten büyük ayıp..onun bunu anlamaını sağla..senin ailen uzakta olsa kayınvalden çağırsa kahvaltıya gitmeyecekmiydin sor bakalım eşine.sen gitmeseydin o ve annesi naıl karşılayacakmış....
Hanımlar ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim
Eşimin anne babası farklı bir şehirde, biz de İstanbul'dayız benim kendi ailem de İstanbul'da
Neyse bayram sabahı annem kahvaltıya çağırdı ben de olur dedim fakat eşim ben gitmek istemiyorum diyor, kendini tuhaf hissediyormuş, başka zaman gidelim desem gider sağ olsun kırmaz o konularda çok iyidir ama inanın bayram günleri nedense çok duygusallaşıyor sanırım kendi ailesinin uzakta olması koyuyor, İstanbul'da kimsesi yok kardeşleri falan hep memlekette, zoruna gidiyor hissediyorum, beni mazur gör diyor,ben de çok zorlamak istemiyorum ama anneme de mahcup olacağım, sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
bu seferlik gidelim söz verdik deseniz hatta kurban bayramında eşinin ailesinin yanına gitseniz olmaz mı
Mesela bu akşam ara anneni. De ki annecim davetine icabet etmeyi çok isteriz ama eşim çok üzülüyor çok mahzun oluyor ailesi olmadığı için ne olursun sen de mazur gör ayıplama onu de. Bence annen anlayışla karşılayacaktır.
Böyle birşey söylenebilirmi ya.Söylenmesi çok ayıp olur
Büyük ihtimalle gideceğiz zaten.
Bu akşam tekrar konuşayım eşimle ben çok ayıp olur filan diyeyim bari, belki anlar zor durumda kalacağımı
ne güzel işte hepi topu 2 ay var diğer bayrama hatta iş durumunuz uygunsa arifeden falan gidin ya da daha uzun kalın bir şekilde, buradan girerseniz konuya olur bu iş
Bu kadar olay yapacak ne var anlamıyorum kahvaltıya gitmese zaten 2 saat sonra gidicez yani
anne babasına karşı mahcup hissediyordur kendini ya da laf söylüyor olabilirler mi
Yok karşılıklı olarak severler birbirlerini dünürler, hem eşimle ailesi o kadar detaylı konuşmazlar sabah ne yapıyorsunuz falan diye
Eşim sıkıyor kendisini biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?