Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

başka bişey gelmedi aklıma ne kadarlık evlisiniz yeniyseniz rahat edememekten korkuyordur dicem ama ha iki saat önce ha iki saat sonra gitmişsin ne fark eder, sordun mu peki hiç neden istemediğini

Aynen yazdığım gibi, kendini tuhaf ve de yanlız hissediyormuş, 1,5 yıllık evliyiz
Onlar senin de ailen diyorum ama biraz inat etti sanırım bu olayda

Bayram bu yaaaa herhangi bir gün gibi değil ki. Kahvaltıya olmasa zaten ailene bayramlaşmaya gitmeyecek misiniz eşinle bayramda. Ne fikirsiz bu adamlar hiç fedakarlık yapmak istemiyorlar ama kendi ailesi olsa sen gitmek istemeseydin neler derdi.

Bayram bu yaaaa herhangi bir gün gibi değil ki. Kahvaltıya olmasa zaten ailene bayramlaşmaya gitmeyecek misiniz eşinle bayramda. Ne fikirsiz bu adamlar hiç fedakarlık yapmak istemiyorlar ama kendi ailesi olsa sen gitmek istemeseydin neler derdi.

Yani zaten en geç 2 saat sonra kendisi diyecek gidelim diye, bir de karşıya geçicez trafik olmadan çıkalım diyecek eminim

Komiği gelmiş kocanızın :) Arada olur her adama.
Senin ailen benim ailem olayı nişanlılıkta kaldı artık herkes ikinizin.
Onun zaten düşünüp ilk oraya gitmesi lazım erkenden,çünkü daha mühim başka bi büyüğünüz yok İstanbulda.

Ailen soğuk falan mı davranıyo?
Orda rahat edemiyo mu?

O ne demek ya, çocuk mu avutuyorsunuz Allah aşkına. KOcaman adam, ailesinden uzaktaysa nolmuş yani. Sizin anneniz babanızda onun ailesi sayılır. Sakın ha annenize birşey demeyin, eşinizide alın gidin yemeğe

hem kocaman adam diyosun, hem al eşini de git diyosun
çocuğu mu ki kolundan çekip götürecek?
annesi değil onun, karısı..

Komiği gelmiş kocanızın :) Arada olur her adama.
Senin ailen benim ailem olayı nişanlılıkta kaldı artık herkes ikinizin.
Onun zaten düşünüp ilk oraya gitmesi lazım erkenden,çünkü daha mühim başka bi büyüğünüz yok İstanbulda.

Ailen soğuk falan mı davranıyo?
Orda rahat edemiyo mu?

Hayır ya tam tersi inanın üstüne titriyolar damadımız diye
Komiği gelmiş olabilir evet:))

Tam tersi olsaydı esınız hic düşünmeden kendi ailesine Bayram sabahı kahvaltıya gider, sizin aileniz mahzunlasirsiniz diye düşünmez.
Bence bir sekilde esinizi ikna edin çünkü bu mantık bence yanlış. Cocuk gibi kendisi ailesinde uzak diye siz de mı bayramı ailenizle yaşamayacakmisiniz?
Allah bin kere razı olsun benim eşimden onun da ailesi sehir dısında , biz arefe akşamından annemlere geceriz Bayram sabahını da birlikte geçiririz bir gün bile esimin laf ettigini görmedim.
Bence siz de bu konuda taviz vermeyin bunun sonu gelmez.

cok sukur onunkilerde hayattaymis, ya bu erkeklerin mucumsuzluklerini anlayamiyorum.

ne var yani ne guzel git iste kahvaltiya, hem bayramlas...ya annenin babanin yanina bayramdada gitmeyeceksen ne zaman gideceksin??
kaldiki esinin ailesi istanbulda olsaydi seninki uzakta olsaydi sen bu sekilde mi davranacaktin acaba? hic sanmiyorum, erkeklerin bu gereksiz tavirlarina sinir oluyorum.

ama bu durumda ben olsam kendim giderdim, o da ne hali varsa gorsun :34: evde ne varsa zikkimlansin tek basina.

aslında eşinin anlayışlı olması gerek düşünce tarzı bana yanlış geldi senin ailen artık onun da ailesi sayılır bayram sabahı tek başınıza olacağınıza büyüklerle olmak daha anlamlı olur bence:31:eşini tatlı dille ikna etmeye çalış canım ama olmuyorsa da dayatma oluruna bırak ne yapacaksın:19:

Back
X