- 20 Şubat 2024
- 204
- 136
- 23
- Konu Sahibi scarlett O hara
-
Altın hesabı sıkıntılı, ilerde bankalar ne olur o hesaplarda ki sözde altın birikimi nereye gider bilinmez,en doğrusu fiziki altın......Merhaba hanımlar,
Şu an bebeğim çok küçük olduğu için evden çıkamıyorum ve param bankada durmuyor sürekli harcıyorum .ama içim hiç rahat değil. Param pul olup gidecek diye çok tedirginim açıkçası…
Birikim yapmak istiyorum
Altın mı alsam, döviz mi?
Trendyol’dan küçük küçük yatırım altını almak mantıklı mı?
Yoksa altın hesabıyla mı alayım?
Sürekli araştırıyorum ama her yerde farklı şey söyleniyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? Evden çıkmadan birikimini değerlendiren var mı aranızda? tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Peki trendyoldan almak güvenli mi ? Daha önce aldınız mıAltın hesabı sıkıntılı, ilerde bankalar ne olur o hesaplarda ki sözde altın birikimi nereye gider bilinmez,en doğrusu fiziki altın......
pahalıya geliyor niye öyle alıyorsunuz ki :)Peki trendyoldan almak güvenli mi ? Daha önce aldınız mı
daha önce aldım, güvenli şekilde evinize geliyor.endyoldan almak güvenli mi ? Daha önce aldınız mı
Süreklilik anlamında her ay bir miktar alsam fena olmaz. Ama kuyumcuya gidemiyorum her ay. Bide para harcıyorum ya karttan alıp sonra karta borçlu kalırsam birikim yapabilirim diye düşündüm açıkçası. Çok mu pahalıya geliyor öylepahalıya geliyor niye öyle alıyorsunuz ki :)
Tabiki pahali oluyor.Süreklilik anlamında her ay bir miktar alsam fena olmaz. Ama kuyumcuya gidemiyorum her ay. Bide para harcıyorum ya karttan alıp sonra karta borçlu kalırsam birikim yapabilirim diye düşündüm açıkçası. Çok mu pahalıya geliyor öyle
Hiç almadım bu konuda garanti veremem ama piyasaya göre bir tık ucuz olduğunu biliyorum.İmkan varsa bankadan tüm parayı çekip gram alın .Ev güvenli değilse küçük bir kasa kiralayabilirsinizPeki trendyoldan almak güvenli mi ? Daha önce aldınız mı
kuyumcudan alın ben guvenmem açıkçasıPeki trendyoldan almak güvenli mi ? Daha önce aldınız mı
Ben bizzat Kapalıçarşı’ya gidip alıyorum çünkü her an her şey olabilir ve bankalara el koyabilir devlet. O yüzden maddi olarak elimin altında olması daha çok güven veriyor. Gram gram alıyoruz eşimle diğer türlü makas arası falan fazla oluyor. Alırken 22 değil 24 ayar olmasına da dikkat edin. Bankalar altın hesabı olarak açınca direkt size par everiyor altın olmuyor öyle de bir anlamı olmuyor.Merhaba hanımlar,
Şu an bebeğim çok küçük olduğu için evden çıkamıyorum ve param bankada durmuyor sürekli harcıyorum .ama içim hiç rahat değil. Param pul olup gidecek diye çok tedirginim açıkçası…
Birikim yapmak istiyorum
Altın mı alsam, döviz mi?
Trendyol’dan küçük küçük yatırım altını almak mantıklı mı?
Yoksa altın hesabıyla mı alayım?
Sürekli araştırıyorum ama her yerde farklı şey söyleniyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? Evden çıkmadan birikimini değerlendiren var mı aranızda? tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Uzun süredir bankadan gram Altın almıyorum eskiden almış satış farkı en az olan Kuveyt Türk idi şimdi hangisi acaba bilginiz var mı?Banka hesabımda maaştan elime kalan küçük büyük ne varsa gram altın alarak yapıyorum.. Daha önce birkaç defa hırsızlık olayı yaşadığımdan fiziki altın bulundurmaya korkuyorum açıkçası..
Evde saklıyorsanız hırsız girmesi ve çalınma ihtimali devletin bankaya el koymasından daha fazla değil miBen bizzat Kapalıçarşı’ya gidip alıyorum çünkü her an her şey olabilir ve bankalara el koyabilir devlet. O yüzden maddi olarak elimin altında olması daha çok güven veriyor. Gram gram alıyoruz eşimle diğer türlü makas arası falan fazla oluyor. Alırken 22 değil 24 ayar olmasına da dikkat edin. Bankalar altın hesabı olarak açınca direkt size par everiyor altın olmuyor öyle de bir anlamı olmuyor.
Aynı kafada olmamız şaşırtmadı beniBankaların altına el koyma ihtimalinin eve hırsız girmesi, eşin ya da baska birinin altınları iç etmesi, yangın deprem bir durumda gitmesi, kazara bebeğin ya da başkasının kaybetmesi vs vs gibi ihtimallerden daha fazla olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten? İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?