Yazmayayim diyorum da bu nasıl bir uslupla verilmiş cevaptir? Kizcagiz zaten böyle bir sey olmayacağını söylemiş.Evlende gör annenin örekesini
O 24 yaşında beni annesiyle de tanıştırdı işi baya ciddiye sürdürmeye çalışıyor nerde ev alacağımızı bile anlatıyor banaErkek arkadaşın kaç yaşında ya yaşıt mısınız? Bir de yaşıtsanız yani akıllara bak şaka mısınız diyecektim de
Erkek arkadaşımı seviyorum tabi ama daha ilk aylardan ve birde benim yaşından dolayı evlilik için çok erken daha ben önce kariyerime sonra evliliğe bakmayı tercih ediyorum ama onun uzulmesinide istemiyorumEğer gerçekten seviyorsan ileriyi düşünüyorsan evlenmek icin cok erken olduğunu soyle.
Erkek arkadaşın kac yasinda bilmiyorum ama sen uygun bi dille anlat daha istemediğini. Biraz daha birbirimizi tanıyalım falan de
Bitirme taraftarı değilim ama evlilik için çok çok erken hem kendisi olsun hem ailesi olsun çok iyi insanlar fakat ben yaşım gereği hazır hissedemiyorum öncelikle okuluma kariyerime odaklanmak istiyorumDaha erken olduğunu evlilik vs. İcin söyleyebilirsiniz . Yok eğer komple bitirme taraftariysaniz güzelce konusun ayrilin. Karsi tarafin yoğun duygulardan siyrilmasi icin Hayir demeniz yeterli olacaktir.
O kişiye cevap verme gereksinimi bile bulmadım söylediklerimi çok yanlış anlamış belli geceler kafasına vurmuş :)Yazmayayim diyorum da bu nasıl bir uslupla verilmiş cevaptir? Kizcagiz zaten böyle bir sey olmayacağını söylemiş.
Neyse kibledim zaten.
Bu yaşta evlilik değil okul olur kariyer için çabalamak olur bana göre evlilik değil benim için evlilik en son plandadır. Zamanı gelince konusucagim inşallah ılımlı davranır teşekkürler iyi gecelerNe güzel farkındasın bu yaşta evlilik olmayacağının..Aferin bi hayale kapılıp giden genç kızlardan değilsin..Aynı şekilde anlatırsın yok anlamazsa zaten evlenilecek olgunlukta değilmiş dersin..
30 değilde en fazla 25 :)Olmaz ilerde de Allah m ya o yaşta evlilik mi olur otuz yaşına kadar bekle kardeş
Bunda üzülecek bisey yok ki.Erkek arkadaşımı seviyorum tabi ama daha ilk aylardan ve birde benim yaşından dolayı evlilik için çok erken daha ben önce kariyerime sonra evliliğe bakmayı tercih ediyorum ama onun uzulmesinide istemiyorum
Ya yüzük bile almış ben alttan alttan anlattım bu yaşta evlenmem falan filan ama kendisi ısrarlı çıktı biraz zaten ilk istediğin kadar nişanlı oluruz sonra nasıl istersen öyle olur falan dedi ama o masada konusucam herşeyiİdaellerinizi önceliklerinizi bilsin .Onu sevdiğinizi ve zamanla raylar oturursa ancak bunu düsünecenizi belirtin aksi halde evlilik teklifinin olacagi kesinse buyuk bi yikim olabilir ama bu konusmayi misal vererek önceden yaparsaniz hem belki kalkismaz zamana birakir hemde o an ki Şokla karalari bağlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?