Nasıl bitirebilirim?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
6 aydır bir çocukla konuşuyoruz daha doğrusu sevgiliyiz fakat çocuk daha ilk günden bana aşık oldu ne dersem yapıyor ikiletmiyor dün haberim olmadan beni annesinin yanına götürdü ve annesine evleneceğimizi söylemiş o an kalakaldim hiç bir şey söyleyemedim birde arkadaşıma 14 Şubat'ta bana evlenme teklifi edicegini söylemiş zaten hep bana derdi sana çok güzel bir suprizim var diye ama ben daha 18 yaşındayım teklif ederse ne tepki vericem nasıl reddedicem ne dicem hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olun

Olmaz ilerde de Allah m ya o yaşta evlilik mi olur otuz yaşına kadar bekle kardeş

Erkek arkadaşın kaç yaşında ya yaşıt mısınız? Bir de yaşıtsanız yani akıllara bak şaka mısınız diyecektim de

Eğer gerçekten seviyorsan ileriyi düşünüyorsan evlenmek icin cok erken olduğunu soyle.
Erkek arkadaşın kac yasinda bilmiyorum ama sen uygun bi dille anlat daha istemediğini. Biraz daha birbirimizi tanıyalım falan de

Aynen evlenmek için yaşının erken olduğunu söyle ayrıca bilmiyorum ama annesine evlencez demesi(sana sormadan) bi garibime gitti sevmedim.

Hazır değilim düşünmüyorum Diceksin en baştan söyle de o havaya girmesin bari yıkma çocuğu da bekleme sonuna kadar söyle peşin peşin ..

Erkek arkadaşın kaç yaşında ya yaşıt mısınız? Bir de yaşıtsanız yani akıllara bak şaka mısınız diyecektim de
O 24 yaşında beni annesiyle de tanıştırdı işi baya ciddiye sürdürmeye çalışıyor nerde ev alacağımızı bile anlatıyor bana

Daha erken olduğunu evlilik vs. İcin söyleyebilirsiniz . Yok eğer komple bitirme taraftariysaniz güzelce konusun ayrilin. Karsi tarafin yoğun duygulardan siyrilmasi icin Hayir demeniz yeterli olacaktir.

Erkek arkadaşımı seviyorum tabi ama daha ilk aylardan ve birde benim yaşından dolayı evlilik için çok erken daha ben önce kariyerime sonra evliliğe bakmayı tercih ediyorum ama onun uzulmesinide istemiyorum

Daha erken olduğunu evlilik vs. İcin söyleyebilirsiniz . Yok eğer komple bitirme taraftariysaniz güzelce konusun ayrilin. Karsi tarafin yoğun duygulardan siyrilmasi icin Hayir demeniz yeterli olacaktir.
Bitirme taraftarı değilim ama evlilik için çok çok erken hem kendisi olsun hem ailesi olsun çok iyi insanlar fakat ben yaşım gereği hazır hissedemiyorum öncelikle okuluma kariyerime odaklanmak istiyorum

Yazmayayim diyorum da bu nasıl bir uslupla verilmiş cevaptir? Kizcagiz zaten böyle bir sey olmayacağını söylemiş.

Neyse kibledim zaten.
O kişiye cevap verme gereksinimi bile bulmadım söylediklerimi çok yanlış anlamış belli geceler kafasına vurmuş :)

Ne güzel farkındasın bu yaşta evlilik olmayacağının..Aferin bi hayale kapılıp giden genç kızlardan değilsin..Aynı şekilde anlatırsın yok anlamazsa zaten evlenilecek olgunlukta değilmiş dersin..
Bu yaşta evlilik değil okul olur kariyer için çabalamak olur bana göre evlilik değil benim için evlilik en son plandadır. Zamanı gelince konusucagim inşallah ılımlı davranır teşekkürler iyi geceler

İdaellerinizi önceliklerinizi bilsin .Onu sevdiğinizi ve zamanla raylar oturursa ancak bunu düsünecenizi belirtin aksi halde evlilik teklifinin olacagi kesinse buyuk bi yikim olabilir ama bu konusmayi misal vererek önceden yaparsaniz hem belki kalkismaz zamana birakir hemde o an ki Şokla karalari bağlamaz.

Erkek arkadaşımı seviyorum tabi ama daha ilk aylardan ve birde benim yaşından dolayı evlilik için çok erken daha ben önce kariyerime sonra evliliğe bakmayı tercih ediyorum ama onun uzulmesinide istemiyorum
Bunda üzülecek bisey yok ki.
Sen uzulecegine ilerde pişmanlık yaşayacağına o üzülsün bosver.

Teklif etmeden once bulustugunuz bir gun laf arasinda "25'den once evlenilir mi artik hangi zamandayiz, onemli olan egitim" vs. dersen mesaji alir sanirim.

Ya yüzük bile almış ben alttan alttan anlattım bu yaşta evlenmem falan filan ama kendisi ısrarlı çıktı biraz zaten ilk istediğin kadar nişanlı oluruz sonra nasıl istersen öyle olur falan dedi ama o masada konusucam herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…