Nasıl bitirebilirim?

Teklif etmeden once bulustugunuz bir gun laf arasinda "25'den once evlenilir mi artik hangi zamandayiz, onemli olan egitim" vs. dersen mesaji alir sanirim.
Evet ona benzer bir şey dedim verdiği cevap nişanlı kaliriz istediğin zaman düğün olur oldu

seve bilir yada sevile bilirsiniz ama yinede her dediğinize evet demesi...size söylemeden annesilen tanıştırması ve evlilik teklifi hazırlıkları...bu ne acele anlamadım...tuhaf...allahtan hayırlısı

Yazmayayim diyorum da bu nasıl bir uslupla verilmiş cevaptir? Kizcagiz zaten böyle bir sey olmayacağını söylemiş.

Neyse kibledim zaten.
Bak güzelim eğer daha 18 yaşında bir çocuk gecenin 02:00 konu açıyor bu yaşta evliliği konuşuyor bu normal değil
Bir çocuk bunada bilmeli daha 18 yaşında bir çocuğa evlenme teklif eden biri çokta iyi bir kişilik değildir
Yaşı gereği spor sanat gelecek müzik aile konusunda konu açar anlarım ama bu tarz bir konu 16 yaşında kızı olan beni rahatsız eder
Ve tatlı sert bir uyarı iyi olur
Ve kib lemişsin çokta önemli değil böyle bir konuda

1. Seni habersiz bir sekilde annesiyle tanıştirdıgı icin kızmalısın. Sana haber vermeli öncr istiyor musun diye sormalıydı.
2. Olur olmadık yerde neden " evlencez " diyor.
3. Henüz 6 ay olmuş daha birbirinizi tanımıyorsunuz.

Evlilik öyle bi kafede oturup cay kahve içmek değil. Cok cok başka bir durum bunu güzelce anlat. 24 yaş bence erkek için çokta olgun düşunecek bir yaş degil. Zira akillar bir karış havada oluyorda.
Ki sende 23 24 yasinda olsan neyysee ama daha 18 yaşındasın.
Ben 20 yaşında evlenmiş birisi olarak çok pişmanım. Asla erken evlenme. Baba evinden rahat yer bulana kadar evlenme.
Erkekler avcı gibi iyi niyetli masum kız gormesin bu devirde hemen yakasına yapışırlar evlenelim diye. Sonrada parmaklarında oynatırlar. Sakın güvenme.
Kendisinin işi gücü var mı?
Mantiken nasıl düşünen birisi?
Yani 6 ayda nasıl evlenme kararı verdi?
Bence herseyini sorgula. Herşeyiniii.. Ve sakın ha kabul etmek gibi bir hata yapma.

Allah Allah yahu, yangından mal mı kaçırıyormuş. Çok itici geldi bana, hiç hoşlanmam. Ve bence korkulası bir tip.
Dediğinizi söyleyeceksiniz açık açık, her şey fazla hızlı ve yaşım evlilik için küçük.
Sizle bunları konuşmadan nasıl kendi kendine karar veriyor.

Sevgilinizin davranislari Sizinle değil kendi hayal dünyasında kurduğu şeylerle hareket ediyor gibi geldi..
Temkinli olmanizda yarar var,,yaşınız küçük..
Düzgün bi üslupla uyarın bana göre,size sormadan anne ile tanıştırmak da ne demek!!
Cidden bu şekilde davranışlari olup takıntılı sevgi yaşayan ruh hastaları dolu ortalık aman dikkat !!
Tepkinizi belli edin ve bazı şeylerin önünü kapatın baktiniz aynı kafa devam ediyor durmayın kaçın !

Benim tepkim daha 18 yaşındayım ne evliliği olurdu. 21 yaşındayım sevgilime dedim geçen gün aynısını.
Sevgilin kaç yaşında?

O 24 yaşında beni annesiyle de tanıştırdı işi baya ciddiye sürdürmeye çalışıyor nerde ev alacağımızı bile anlatıyor bana

bu durum daha tehlikeli.
gerçekliği var gibi olan şeylerle kızı elinde tutmaya çalışan erkek.
okuyor musun ne yapıyorsun şu an?
şimdiden teklif ederse kabul etmeyeceğine dair mesaj ver. teklif etmekten çekinir belki...
habersiz annesiyle tanışmak hiç hoş bir davranış değil zaten.

yok o iş öyle olmuyor insan parmağında nişsan yüzüğüyle gezince bi oturalım evimiz olsun demeye başlıyor.
sakın aldanma bir an boşluğa düşüp.
şimdiki düşüncelerini iyice sabitle zihnine

İki konu açmışsın bi eski sevgilin bi yeni sevgilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…