• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl boşanacağım..

ÖĞRETMENİM VE 1 YILLIK EVLİYİM.EŞİM DİNİNE BAĞLI , SAKİN BİRİ MESLEKTAŞIZ ZATEN. benden 5 yaş büyük.onunla evlenmemdeki asıl neden GERÇEKTEN dinimize hakim ve ahiretim için de birşeyler yaptırabilecek biri olmasıydı.
AMA ŞİDDET işin içine girdi vuruyor sonra da özür diliyor. ARTIK KENDİME VERDİĞİM DEĞER KALMADI.bir an önce boşanmak istiyorum. YARDIM EDİN NASIL OLUR BU İŞLER..

bır yıl dolduysa anlasmalı olarak bosanabılırsınız. mahkemede sıkıntı cıkarmazsa kolay bosanırsınız.

Allah razı olsun senden.bana huzur verdin. söylediklerin aklıma ruhuma yatan şeyler. SÖYLEDİĞİN GİBİ DÜN DE KONUŞTUK. BOŞANSAK NE OLR BOŞANMASAK DEVAM ETSEK NE OLUR. hangisi yaşamak isterdiğimiz hayat..hangisine katlanırız.netece de ne sonuç mu çıktı?
BOŞANMAK İSTEMİYORUZ AMA bu tokat mevsusunun kapanmadığını kapanmayacağını seni en üzecek ortamda ya da 15 tatilde ailenin yanında bunu dillendirceğimi söyledim.BİR DAHA BANA sinirlendiğinde KENDİNİ YTANIYAMADIĞINI SÖYLEDİĞİN O ZAMANLARDA BANA VURMAYAAĞINDAN NASL EMİN OLAYIM DEDİM. o da kutsal kitabımız üzerine yemin etti..

insanlar birbirlerine destek vererek karşındakinin mutsuzluğuna umutsuzluğuna ortak olup onu rahatlatmalıdır azda olsa rahatlattıysam seni ne mutlu bana

insanlar birbirlerine destek vererek karşındakinin mutsuzluğuna umutsuzluğuna ortak olup onu rahatlatmalıdır azda olsa rahatlattıysam seni ne mutlu bana

Büyük kavganin uzerinden 5 gun gecti.
AMA ESKISI GIBI BAKAMIYORUM ONA.gozgoze gelip bakissak ağlamak geliyor icimden.
O mu? Üzülüyor görünüyor am NE FAYDA

öncelıkle meslektasım olarak sıze sunu sölemek ıstıyorum.. eger bı bu şiddete göz yumarsak yetıstırdıgımız nesıller nasıl olur?... dın allahla kul arasındadır... bırıyle cok dındar dıye evlenmek bence munasıp degıldır... önemlı olann vıcdan ve merhamettır... bı an önce tedbırınızı alın ... konu ne olursa olsun şiddete maruz kalmayınnn :47:

ÖĞRETMENİM VE 1 YILLIK EVLİYİM.EŞİM DİNİNE BAĞLI , SAKİN BİRİ MESLEKTAŞIZ ZATEN. benden 5 yaş büyük.onunla evlenmemdeki asıl neden GERÇEKTEN dinimize hakim ve ahiretim için de birşeyler yaptırabilecek biri olmasıydı.
AMA ŞİDDET işin içine girdi vuruyor sonra da özür diliyor. ARTIK KENDİME VERDİĞİM DEĞER KALMADI.bir an önce boşanmak istiyorum. YARDIM EDİN NASIL OLUR BU İŞLER..

''minik kuşum'' dediğin bi adam şiddet uyguladı sana ha! hayat ne kadar garip. darp raporu alırsan tek celsede boşanırsın.

Bir daha size vurursa kesinlikle gidin acile ve darp raporu alin.. sonra savciliga gidin ve evden uzaklastirilmasini isteyin.. bu durumda evden uzaklastirilacaktir hemde darp raporu bosanmada cok isinize yarar evlilikte hatali tarafin o oldugunu ve maddi tazminat almanizda cok cok kolay olur... esinize bu dusuncenizden bahsetmeyin .hatta kafanizda bittiyse onu tahrik edin size vursun
Sizde gidin raporu alin tabiri caizse rezil edin onu.. Arkadaşlar kizabilir buyuk konusmak istemem ama siddet varsa bana gore o evlilik bitmistir..esege dayak atilir . Siz hayvanmisiniz da size vuruyor o adi pislik herif.. ozur dilerim ama cok uzuldum sizin için. . Bide kadinlarin bu sekilde yaralanmaları na katlanamiyorum... oyle dayakla yapilan erkekligi sokaktaki kopekte yapar .. serefsiz herif...gucu sana mi yetiyo....

Çok tatlısınız.

Konu sahibinin bir dedigi bir dedigini tutmadigi gibi herkese kotu turkcesi ile cevap vermeye calismis. Yok Yunanistan'da kadin kizini kesmesin diye keci cikmis da yok herkes kendi kabahatini ifade ediyormus da yok nasil bosanacagim diye konu acmis ama giris gelisme kisimlari da okunursa sadece bosanma ile ilgili yardim istemedigi anlasilabilirmis de. Her cumlesine :) smileyler koymasi da cabasi. Bence senin sinirlerin cok yipranmis canim, herhangi bir sey yazma internete bile girme hatta, otur kitap oku muzik dinle kendinle basbasa kal biraz.

bana göre bir tokatta şiddetttir söylenen bir küfür de.
pskolojik şiddette var o da ayrı bir konu.
aslında yorum yazmayacaktım çünkü: böyle durumlarda kadın iki ağlar zırlar iki arkadaşını arar dayak yedim der,bazıları kk da başlık açıp içini döker arkadaşları onu teselli eder sabret der o yine ağlar şikayetlenir ama hayatına da aynen devam eder...
yazık.
saygının olmadığı yerde ne sevgi ne de birliktelik olmaz.huzur olmaz.
bu ortamı sağlamak içinse önce kendimize saygı duymalıyız.
siz ve eşiniz kendinize olan saygınızı yitirmişsiniz boşansanız ne olur boşanmasanız ne...

can olduğumuzu insan olduğumuzu unutmasak ne güzel olurdu...

çok doğru söylemişsin arkadaşım maalesef iki ağlayıp zırlayıp bir iki gün o yokmuş gibi davranıp(ki içimizi yiyen yine kendimiz) düşünüp taşınıp kaldığımız yerden devam ediyoruz. kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin hayırlısı olsun hakkında..

Konu sahibinin bir dedigi bir dedigini tutmadigi gibi herkese kotu turkcesi ile cevap vermeye calismis. Yok Yunanistan'da kadin kizini kesmesin diye keci cikmis da yok herkes kendi kabahatini ifade ediyormus da yok nasil bosanacagim diye konu acmis ama giris gelisme kisimlari da okunursa sadece bosanma ile ilgili yardim istemedigi anlasilabilirmis de. Her cumlesine :) smileyler koymasi da cabasi. Bence senin sinirlerin cok yipranmis canim, herhangi bir sey yazma internete bile girme hatta, otur kitap oku muzik dinle kendinle basbasa kal biraz.

Tanıdık bir ruh hali heralde sana. Siz boyle mi atlattiniz :) al Smiley. Ha bu arafa türkçe m en az sizin kadae iyi olduğunu düşünüyorum:) al bir daha smiley

Kelimelerin yanlış yazilmasi anlatimin kotu olduğunu gostermez.kucucuk klavyede bu kadar oluyor.belki siz benim apaçık ifademi anlamissinizdir ;) bwli kafası karışık olan ben degilimdir

Konu sahibesi kardeşim,
eşiniz yemin etmiş, ağlamış vs ama kulağınıza küpe olsun, erkek bir kere vurduğunda bunun devamı gelir, bugün arabayı aşağı fiyata satma tartışmasında tokat atar, yarın yemeğin tuzu fazla olmuş diye masayı devirir ama her seferinde şiddet dozunu artırır ve siz birkaç şiddet olayı sonrası kendinizi iyice suçlamaya başlarsınız, ki suçlamaya başlamışsınız, ben kışkırttım, o konuşurken susmadım, ters davrandım o yüzden vurdu vb tesellilerin arkasına sığınmaya başlarsınız.

He bu arada ben 19 yıllık evli bir kadınım, eşimden bir kere bile tokat yemedim, hangimiz çok sinirlenirse o çıkar temiz hava alır, birkaç saat sonra sakin kafayla konuşuruz.
Bunun adı hayat arkadaşına saygıdır...

Allah'tan korkan insan bunu yapamaz zaten.
Demek kii Allah korkusu yok bu insanda..
Anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlayın kendiniz, imzalatın ona tek celsede biter..
Bir kere şiddet girdimi işin içine, hep öyle dewam ederr..
Allah yardımcınız olsunn :ssz:

Back
X