Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Yazılanlara takılmayın. Burada kendi saçmalıklarını gözardı etmek için fetva veren sizin hatanıza olmadık laflar eden bir sürü kişi bulabilirsiniz. Sorsanız kendiler asla asla yapmazlar hata günah vs. Şeytan herkese şeytan. Allah ona uydurmasın. Ve Allah kınamaktan korusun beni bizi. Bir boşluk konu sahibi. Bir boşluğa düşüp sürüklenmek. Başka bir açıklaması yok bunun. O boşlukta şeytanın fırsat bilip sizi yönetmesi. İnançlımısınız bilmiyorum ama başka bir açıklaması yok bunun bana göre. Hata günah insanlar için. Allah kul hakkı dışında affedemeyeceğim günah hata yoktur diyor. Bakın zina vs demiyor kul hakkı diyor sadece. O yüzden burada kadınların sizi yargılamasını atın bi kenara. Efendimizden sonra başka bir peygamber gelmeyecek yeryüzüne. Tek temiz günahsız insan peygamberdir. O dahi kimseyi yargılamamışken siz kadınlara ne oluyor? Peygambermisiniz haşa!! Bu ne cüret!! Siz Allahın yargılamasına bakın. Ona hazırlanın. Pişmanlıkta bir nevi tövbedir. Ama bunu davranışlarla hal ve hareketlerle sürdürmek gerekir. Size yürekten dua ediyorum sizi anlıyorum o boşluğun insana neler yaptırdığını biliyorum. Dua edin. İnşallah sizinde kulağınıza bir gün melekler '' affedildin '' diye fısıldar. Yürekten inanıyorum. Maneviyatı bırakmayın sürüklenmeyin. Allah kimseyi başıboş bırakmaz eğer ona tutunursanız.

Birlikte olmanız sizi ilgilendirir fakat birdaha asla %100 kendi isteğiniz olmadan sırf birini memnun etmek için biriyle birlikte olmayın.Bu adamın psikopat olduğu bariz ortada ve Allah korusun böyleleri kadın öldürüyor,sinek öldürür gibi..gerekirse polise gidin ama bu adamla birdaha asla görüşmeyin

ilk mesajda yazdım, biz aynı dünyada yaşamıyoruz! bizim oralarda, ar, edep, haya, namus denen kavramlar vardır... evli olmadan ilişkiye girmeye de zina denir.. bu kadar net...

hay ALLAHım yine muhabbet din ve kapalılığa gelmiş zaten arkadaşımız dini düşüncelerinin baskın olduğunu ve pişmanlık duyduğunu belirtmiş sizi ne dürttüde hemen kapalısındır muhabbetine çevirdiniz olayı....kadının yaşadığı psikolojik şiddetin kapalısı açığımı var.....yada bu sizde neden hemen bu düşünceleri uyandırıyor eleştiride yapacaksan şusun busun diye yapmak acizlik......yaşadığı şeyler kolay değil elbette yanlışlar var ama boşanan hanımlarda malesef boşluk ve bu boşluktan faydalanmaya çalışan o kadar embesil varki kandırılmaya hazır olur o psikolojide bir bayan erkeklerde bunu çok iyi bilir zaten....sadece tedbir almalısın güzel kardeşim hatalarında ders olmalı mutlaka ilişki sonlanmalı ve baktın olmuyor polise bildirmelisin......

Cinsel ilişkiyi bu kadar basite indirgemek nedir ya.Özgürmüşmüş,istedigiyle istedigini yaşarmışmış.Kimden öğrendiniz bunları?Dizilerden mi?
Aynen öyle ne zannettin? Dizilerle devrim yapıldı bu ülkede. Hem de öyle "yabancı dizilerle bizim ahlaaaaaakımızı bozuyorlar" falan değil. Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet eden soyu bozuk, sütü bozuk hainler tarafından yapıldı.

Yanlız mı yaşıyorsunuz ?
Ailenizden destek alın ileri giderse tabi ki en mantıklısı bu,
Keşke bunları yapmadan önce iyice bir tanısaydınız,şuanda başınıza bu derece bela olmazdı,
İftira ederse elinde delil yok dimi zaten!!! ailenize açıklarsınız beni rahatsız ediyor devamlı diye ben istemiyorum dersiniz.
Aileniz ile beraber polise gidip suç duyurusunda bulunursunuz,kolaylıklar dilerim.

Kendi adıma bir ahlak bekçiliği yapmıyorum.Konu sahibi bi hata yapmış ve yeterince pişman.Allah affetsin.Bu adamdan da kurtulur inşallah.Benim derdim 'ooo bebeğim ne var birlikte olduysan,takılma buna, come oooonnn' diyenlerle.

Nereden kanıtlayacak sizinle birlikte olduğunu.. sonuna kadar inkar edin! Hatta böyle böyle biri var peşimi bırakmıyor diye polise ve ailenize söyleyin.
Sakın tehditlere boyun eğip 2. bir hatayı yapmayın! Bu sefer işin içinden çıkamayabilirsiniz.
Havlayan köpek ısırmaz korkmayın.

Ayrıca sana kızmak burada hiç birimizin haddine değil! Kimseye böyle bir taviz vermeyin.
Kimse dört dörtlük değil hele ki BDV bölümünde takılanlar hiç değil ben de dahil

Konu kapanacak gibi duruyor bende bişeyler yazayım içimde kalmasın.

Yok örtü yok inanç, yada herseye din bulaştırmayın diyenler her iki düşünce yapısına da söylüyorum.

Ne olacak kimseyi aldatmadın diyenle aaa günah ne yaptın gibi yorum yapanlar da yanlış bana göre.

"Kimseyi kınama. Günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz."

Konu Sahibi biraz göz göre göre gitmişsiniz otel odası olunca masum bi film izleme kimse beklemez. Ama inşallah kurtulursunuz magandadan. Sonra unutun takılı kalmayın

bir konu daha dine girmesin.girmese dişimi kırarımda. neyse..
şu dine gitren mesajları bir kibleyim ben. getirenleri. malun dini yorum yasak

hata insanlara mahsus seni kınamak ne haddimize,sadece Rabbim yardımcın olsun diyebiliyorum,
birde o civardan hatta mümkünse o şehirden ayrılabilsen çok iyi olur tabi ailen hariç kimseye birşey demeden ulaşamasın sana belliki adam da manyaklık var biraz Allah korusun yani...

Böyle keskin ,acımasız ifadeleri kullanmaya nasıl gönlünüz el veriyor..Hele biri "kesin başörtülüsündür"demiş nekadar çirkin.

kim demiş onu okumadım ama işte bu iki zihniyette çok çirkin.geber,öl,namussuz diyen de kesin kapalısındır diyen de.bence ikisi de aynı ikisi de iğrenç.

Insanoglu cok acayip yahu.. beni elestir diyen birini bile insanca elestiremiyoruz.. geber bile demisler oha artik.. konu sahibinin safligina ben de yorum yaptim hatta cok sert yaptim ama cok yumusak tepki verdi, demek ki kadinin tarzi, huyu bu.. garip bir milletiz yumusak tepki verenlere karsi cesaret geliyor herhalde saydirmak icin..

Mesajını unutmuş olmalı.Yanlış anlamış.Kendisine dediğini sanmış.Zaten biraz üstüne gelindi.Celallanme bukadar.

bir konu daha dine girmesin.girmese dişimi kırarımda. neyse..
şu dine gitren mesajları bir kibleyim ben. getirenleri. malun dini yorum yasak

Aslında herseyin islam ile alakası var ama burada yasak... Ve iyi ki de yasak diyorum bazen. Herkes kendine göre fetva veriyor iyice sacmalayanlar, eksik bilgi verenler ... İnşallah banlanmam ama söylicem yahu fetva vercen tamam insaf dinimiz kötüye kullanma aha gittin yandın cehennemdesin artık diyecekler neredeyse. Belkide diyen vardır hepsini okumadım

Umarim pismanliktan geberir dogru yolu bulursun
Bu neyin öfkesi? Bu neyin vahşiliği? Bebeğiniz yokmu sizin? Anneniz kardeşiniz akrabanız? Bu neyin Saçmalığı? Nasıl bu kadar acımasız oldunuz? Birden mi bu hale geldiniz? Siz nerde yaşıyorsunuz? Arkadaşınız yokmu etrafınızda? Sizden akıl isteyen danışan naifçe konuştuğunuz? Zikreder misiniz hiç? Allah'ı? Bu neyin cüreti peki? Allah derken birisine de geber derken dilinizi ısırmaz mısınız hiç? Hiç günah nedir bilmediniz mi? Tertemiz misiniz?
Anne misiniz?
Anne misiniz?
Anne misiniz?
Bir evlada anne misiniz?
Şefkatli mi göğsünüz bunları bu sözleri söylerken hala? Hata insanlar içindir. Özür dileyiniz bu sözleriniz için evladınızdan,annenizden,kardeşinizden... konu sahibinden.... Kendinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…