Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Ciddem mesajinizin bir bolumune yaziklar olsun dedim su mubarek gecede kirdiniz bazi yürekleri biride benim cunku basortuluyum.genellemem cok uzucu kardesim ayrica hata ile ortu arasindaki oranti ne insamlari ayormak otekilestirmek dogru mu ben bole bi durumda kesin aciktir demem cunku bunla ilgisi yok durustluk ve inanc kalptedir insanlari sadece Yaradandan oturu sevmeliyiz bin kere tovbemizu bozsak da yine gdecegimiz kapi belli bu kardesimiz hata etmis olabilir bu Allah ile onun arasinda tovbe eder insallah Allahin merhameti var...seni tanimiyorum rek ricam genelleme lutfen ve kimseyi hor gorme...bizim yarın neler yaşayacağımızı kimse bilemez Allah göstermesin...bu ayrimi yapmak kul hakki sen bicol insanin hakkina grdin ve tovbe kapisi herkess acik Rabbime sukur merhametine dsigindik bir gozyasi bile ne kadar degerli cok uzuldum cdden bu cumleye Allah hiblc birimizi yanlisa dusurmesm bende hatalarimdan oturu cok pismanim ama yargi mercii Allah...

size asla kızmıyorum,ama şu da bir gerçekki adam zaten baştan kendini belli etmiş,keşke baştan kaçabilseydiniz ama olan olmuş artık olmuş bitmişi de konuşmaya gerek yok.Sizin yapacağınız tek şey son bir kez mesaj yazın ve ayrılmak istediğinizi belirtin ve daha sonra heryerden numarasını engelleyin.İşyerine gelebileceğini sanmıyorum ama dediğiniz gibi bir psikopatsa temkinli olun,gözünüz hep açık olsun ve yalnız gezmeyin,kalabalık yerlerde olun.Umarım bu belayı atlatırsınız bir de öyle 1 haftada tanıştığınız insanlarla pek başbaşa otel odalarında kalmayın.

İyide sevgilini aldatmamissin kocani aldatmamissin sen bosanmis bekar bir bayansin bundan sonra evlenmek isteyecegin adam bosandigin adami bilsin yeter gerisinden kime ne ? bu senin hayatin bu saatten sonra diledigin gibi yasamak senin elinde... Psikopat herife gelince evet korkulacak cinsten, bir an önce baglari kopartmaya bak, ters gitme sakın bela olur vallahi öylesi ,tatli tatli cözüm yoluna git... Yoksa tam bir hasta o adam...

Başınıza büyük bir bela almışsınız ama siz işin başka boyutundasınız. Konunun alt metni kendisini döven eşin gösterdiği şiddetten ziyade söylediği lafı dert edinip üzülen kadınların konusu gibi. Bence önceliğiniz can güvenliğiniz olmalı. Korkuta korkuta değil de güzellikle alıştıra alıştıra kendinizden uzaklaştırın bence. Kendinizden soğutun. Baktınız olmuyor, polise başvurun. Yaptığınız hataları canınızı kurtardıktan sonra düşünürsünüz. Bence yaptığınız tek hata Bi haftalık adama size çeşitli yollardan ulaşmasını sağlayabilecek bilgiler vermek, bunlar iş yerinizi, arabanızı bilmesi falan.

kendinize neden bu kadar anlamsiz yere yukleniyorsunuz? ilgiye ihtiyaciniz var her kadinin vardir. aksi garip zaten. o da boslugunuzdan yararlanip akliniza girmis. sosyal medyada tanistiginizi anladim yanlis anlamadiysam tek hatali oldugunuz da bu bence. sosyal medyadan biriyle tanisan bir adamdan hayir gelmez ( bana kimse 1000 de 1 i ornek gostermesin .normal sartlarda belli bir tasin uzerinde is guc sahibi adamin sosyal medya hesabinda isi olmamali.lise arkadaslarini yada evlenecegi Kadini ariyor olamaz heralde. duzgun bir adam belli bir yasa gelip calisiyorsa zaten cevresinden bulur sevgili olacagi yada evlenecegi kadini. oturup da internette sevgili aramaz aramak da ona cok cocukca ve basitce gelmeli zaten) .
beraber olma konusunda da kendinize bi kadar aci cektirmenize gerek yok bu size sadece bir ders olmali. tabiki sevdiginiz ve sizi seven biriyle beraber olursunuz bu kimseyi ilgilendirmez bu namussuzluk ve LEKELENMEK DEGIL....ama siz tam.tanimadan keske bir otel odasina gitmeseydiniz sizi arabada zorla opmeye calisan adam otel odasinda zaten beraber olmadan birakmaz. herneyse olmus bitmis dusunmeyin kirlenmediniz. insan beraber olmayi her onune gelenle yaparsa ruhen ve bedenen kirlenir. o insandan da uzak durun ararsa olmayacahini soylersiniz anlamazsa guvendiginiz birine aratin. zaten ses cikmadiysa ustelemez diyecegim ama bu tipler sıkildıkca sarar insana. zamanla unutur merak etmeyin hirpalamayin kendinizi de. bir de kimseye anlatmayin cok guvendiginiz bir tek dost haricinde. cunku insan oglu cog sut emmis. herneyse uzulmenize gerek yok bisey olmaz kotu bisey yapmamissiniz. cocugunuzun babasini mi aldattiniz. birinin yuvasini mi yiktiniz. beraber olmak leke degil. sadece kisi yanlis o kadar. o da yasanmasi gerekiyormus bir musibet bin nasihattan iyidir belki de sizi kotu bir olaydan korur bu deneyim

bu arada yanlis akil vermis istemem. isterseniz bir daha tehdit ederse savciliga gideceginizi mesajlari silmediginizi soyleyin. sabikasi da var aninda nezarete atilir emin olun. ama olayi dallandirip budaklandirmadan once bir konusun. eger tehdit ederse. simdi bisey yapip ari kovanina comak sokmus da olmayin .yine de siz bilirsiniz tabiki

ben de acik ve dindar olmayan biriyim ama aynen sizin gibi okurken yaziklar olsun dedim...igrenc yasmis hanimefendi ama.asil kendi yazdiklari IGRENC

hay agziniza saglik cok guzel yazmissiniz

yine ahlak polisleri cikmis meydane hepside birbirinden avane... saka gibi milletiz. ahlak namus deriz en ala pislik ahlaksizsiz da biziz. berber olmak ( evliyle sevgilisi olanla degilse) kimseyi ilgilendirmez hem de kimseyi. isteyen istedigiyle beraber olur. namus kadar basimiza tas dussun de rahatlayalim milletce. ne bicim organmis 200 gr lik et parcasi diye diye geberdik neymis arkadas ne buyuk olaymis vay be. her boku yerler bakire gezerler bide o tipler vardir ya. ben erkek olsam asil o kizdan tiksinirim .planli programli yapiyo bide benden sonrasina kendini kakalama planina girmis diye. beraber olmak degil bu konudaki sorun. hay herkes namus abidesi allahim sen aklimi koru

olabiliyo böyle şeyler. adamı kendinden soğutmaya çalış onun yanında çok bakımsız ol onunla buluşacağın zaman koş terle pis pis ter kok sakal bıyık bırak her tarafın kıl dolu olsun:) onu her dakika ara niye mesaj atmıyosun diye hesap sor erkek gibi konuş bir süre sonra adam senden koşarak uzaklaşır:)

Size önerilecek tek şey tövbe edip bir daha aynı hataya dusmemenizdir.özgürlük bu değildir allah korkunuz varsa tövbe edin ve bu yanlışa bir daha düşmeyin...

Size önerilecek tek şey tövbe edip bir daha aynı hataya dusmemenizdir.özgürlük bu değildir allah korkunuz varsa tövbe edin ve bu yanlışa bir daha düşmeyin...
ozgurluk budur diyen kim? kim dedi ozgurluk beraber olmaktir diye? ne alaka simdi allah korkusu tobe. herseye din sokmak zorunda misiniz?

sanirim asil korkumda sizin gibi dusunmeye baslamam biliyomusunuz. herkes elbetteki ozgur ve hur, bu konu oldukca hassas benim icin. benim degerlerime inanilmaz ters. o yuzden belki bukadar kotu etkiledi beni.

Gunahindan tovbe eden hic islememis gibidir. Umitsiz degilsiniz cozumunuz o konuda var.

Bela olmasi konusunda ise bilemiyorum Allah yardimciniz olsun gercekten. Cok dikkatli olun...

ya konu sahıbı çok özur dilerim ama, esas suç senin baslığa kendimden iğreniyorum yazıp bir de konuya eleştirin beni kızın bana dersen sekssizliği başına vuran biri çıkar sana beddua da eder hakaret de eder. evlenmiş ayrılmış belli yasta bir insansınız sevişmek için insanların onayına ihtiyacınız mı var ya da ben doğruyum durustum dıye kendınızı kanıtlamaya gerek mi var. sevişmek istedim seviştim diyebilmek için daha ne kadar buyumeye ıhtıyacınız var? boşuna kendı kendınızı uzdurdunuz şu sanal platormda bile. şu an tek sorun adamın sorunlu ve suçlu biri olması. ama ona da böyle vicdanen rahatsız oldugunuzu korktugunuzu belli ederseniz çok zor kurtulursunuz haberiniz olsun. geçmiş olsun.

kendinizden iğreniyorsanız tövbe edin bir daha yapmayın adamdan uzak durun kırılmış gibi yapın çemkirmeyin bu tipler kapalı kapılar ardında daha da şiddet eğilimlidir... soyunmayı düşününce gözü dönmesin uzak durun...

Anlamadigim insan film izlemek için ne zamandan beridir otele gider oldu ?

Adamın fikri zikri belli bile bile lades demişsiniz.

Neyse olan olmuş psikopat sana bunları anlatmış ki ondan iyice korkasin

Polise şikayet edecegini beyan edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…