- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.917
- 798
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
Yorumumun yanlış anlaşılmasını istemem. Benim serzenişim konu sahibine değil, toplumdaki genel değer algılarının nasıl bu kadar kısa sürede alaşağı edildiğine dikkat çekmek istedim. Kendimi kesinlikle ahlak bekçisi olarak görmüyorum.Aynen öyle ne zannettin? Dizilerle devrim yapıldı bu ülkede. Hem de öyle "yabancı dizilerle bizim ahlaaaaaakımızı bozuyorlar" falan değil. Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet eden soyu bozuk, sütü bozuk hainler tarafından yapıldı.
Umarim pismanliktan geberir dogru yolu bulursun
Tarzim aslinda hicte okadar yumusak degildir, lakin bu konuda okadar yanlisimki..yuzum yok kendimi korumaya belkide.Insanoglu cok acayip yahu.. beni elestir diyen birini bile insanca elestiremiyoruz.. geber bile demisler oha artik.. konu sahibinin safligina ben de yorum yaptim hatta cok sert yaptim ama cok yumusak tepki verdi, demek ki kadinin tarzi, huyu bu.. garip bir milletiz yumusak tepki verenlere karsi cesaret geliyor herhalde saydirmak icin..
C
Ay bi de basortulu falansindir kesin bak ayrimcilk yapmayayim kendimi tutayim diyorum ama dayanamiyorum bu ikiyuzluluge.
Konu Sahibi sizmisinizBaşörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam.
Fakat "önce insanlık" diye düşünen biri olarak bu önyargınız ve bakış açınız beni acaip rahatsız etti,resmen midemi bulandırdı.
İnsanları böylesine kutuplaştırmak ne kadar korkunç?
Sizin teknik olarak başı açık olup açık giyinenleri hafif meşrep diye etiketleyen zihniyetten hiçbir farkınız yok.böylesine yobaz birinin farklı dünya görüşüne sahip kardeşi gibisiniz.
Konu Sahibi sizmisiniz
Alaka?
Başörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam bu yoruma İthafen Dedim Bende Sanırsam Önceki Yorumlarda Konustunuz. Kusura BakmayınAynen alaka.Hem kim olduğunu bildirmek isteseydi kendi üyeliğinden girerdi.
Başörtülü değilim, fazla muhafazakâr da sayılmam bu yoruma İthafen Dedim Bende Sanırsam Önceki Yorumlarda Konustunuz. Kusura Bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?